nebutu jo daina ,rasytumet kad visai nk nu bent jau nerasytumet taip kaip db ;d. nerealus jo tas balsas yra, jei ne jo balsas butuuu, tai cj neklausyciau taip daznai nes db nerealu<33 ir, edwis76, tu pats neisivaizduoji kaip susifailinai.
Tiesa sakant as buciau viena is tu kuriai patinka Bieberis.Man patinka jo dainos ir jisai pats...O jei apie sita daina tai galiu pasakyt jog si daina man viena is geriausiu tik ji skamba dar geriau kai Bieberis ja dainuoja su usher'iu...Pvz. per MTV sita daina irgi groja...Beje as visiskai pritariu shidojikitaku.Tiesa sakant as irgi MYLIU Bieberi!!!Viena is didziausiu mano svajoniu kad Bieberis atvaziuotu koncertuot i Lietuva...O tie kurie jo nemegsta nesuprantu - tai kodel jus klausotes Bieberio dainu??Beje del skonio nesigincijama man jis patinka o jums ne bet man galbut nepatinka tai ka jus klausotes!!As nekritikuoju jusu favoritu o jus nekritikuokit mano...
Nazgul rašė: Nesuprantu, kodėl taip žiauriai vertinate? juk gan graži daina, man asmeniškai viena iš gražiausių jo kūrybos
Visų pirma manau , jog tai tiesiog bandos jausmas Antra, nepatinka tai iškart vertina minimumu (0,5) ir vsio. Dabar Justin'as labai garsus ir kas jo nemėgsta tai labai reiškiasi "protinguose" komentaruose ir vertindami tiek jį, tiek visas dainas kaip įmanoma mažesniu balu.
Pati jo muzikos neklausau, nelabai limpa, bet šita daina ir ypač klipas kažkaip užkabino.
isterija rašė: Koks moteriškas balsas... Vardan pažįstamos išklausiau... Nepatinka. Vien dėl to, kad labai kompiuteriu padarytas balsas, o man toks "atlikimo" stilius nepatinka. Aš manau, kad jau esi daininkas, tai ir dainuok..
isterija, tu manai, kad byberis dainuoja fonogramą(ar kažkaip panašiai ten..xD)
jeigu taip, tai žinok, kad labai klysti. juk per youtubę savo keltų(prieš 2 metus) video įrašų jis nekoreguotų..
edwi76 ir pain, labai klysti. byberio klauso įvairaus amžiaus merginos, ir vaikinai. taip taip, vaikinai. mačiau du, byberio fanų forume vaikinus. o visi kiti nariai, buvo merginos. nuo 11-17 metų. bet yra ir didesnio amžiaus merginų klausančių jo dainų. viena iš jų, mano teta, kuriai 21.( :
cha. o aš myliu byberį! (rofl)
nesveikai nesveiki kas jo klauso (cia bernus omeny turiu)
isterija rašė: Koks moteriškas balsas... Vardan pažįstamos išklausiau... Nepatinka. Vien dėl to, kad labai kompiuteriu padarytas balsas, o man toks "atlikimo" stilius nepatinka. Aš manau, kad jau esi daininkas, tai ir dainuok..
isterija, tu manai, kad byberis dainuoja fonogramą(ar kažkaip panašiai ten..xD)
jeigu taip, tai žinok, kad labai klysti. juk per youtubę savo keltų(prieš 2 metus) video įrašų jis nekoreguotų..
edwi76 ir pain, labai klysti. byberio klauso įvairaus amžiaus merginos, ir vaikinai. taip taip, vaikinai. mačiau du, byberio fanų forume vaikinus. o visi kiti nariai, buvo merginos. nuo 11-17 metų. bet yra ir didesnio amžiaus merginų klausančių jo dainų. viena iš jų, mano teta, kuriai 21.( :
Koks moteriškas balsas... Vardan pažįstamos išklausiau... Nepatinka. Vien dėl to, kad labai kompiuteriu padarytas balsas, o man toks "atlikimo" stilius nepatinka. Aš manau, kad jau esi daininkas, tai ir dainuok..
‚‘Mano sakinį nuryki. Prieš tai pasverk, neužsigerk. Turi ką pridurt? Įtark. Mano žodžiai prasmingi. Nesijuok mintyse, nes mano mintys tave girdi. Nebūk kandus, nebaigiau takto. Viskas tau - nepamiršk šio fakto.‘‘
Tas albumas apskritai, manau. Nors pačiam albumui duota daugiau like'ų, nei atskiroms dainoms. Aš pati taip padariau. Bet atsimenu, kažkada norėjau sugrįžti ir deramai įvertinti visas dainas, bet tas laikas taip ir neatėjo, kaip dažnai būna...
Kaip keista, visad galvojau, kad From Her to Eternity seniai viena mėgstamiausių jų dainų, ir klausyta ne kartą, bet net nebuvau palike'inus, ir dar buvo tik 2 like'ai music'e!
Dauguma dainų jų gyvai atliekamos tikrai nuskamba geriau, ar gal tiksliau, palieka įspūdį, nes atliekama su daug aistros ir ekspresijos. Rings of Saturn turbūt vienas geresnių pavyzdžių, kaip stipriai gali skirtis tas įtaigumas.
Aš pasirinkau Skeleton Tree, nes aš niekad nebuvau tos dainos fanu, bet vakar koncerte kažkaip gražiai ausiai nuskambėjo ir nustebino. Bet iš tikrųjų daug dainų skambėjo stipriau negu studijoj.
Man tiek daug dainų imponuoja iš praėjusio vakaro, kad nežinau kokią ir pasirinkti dienos dainai, tad galimai mano reakcija bus pavėluota Beje, bus galima laukti ir įrašo iš manęs, kai tik atrasiu laisvesnę minutę.
Jo koncas Vingyje 2022-ais buvo nepakartojamas, bet manau šįvakar jis perspjovė save. Ir ne tik todėl, kad šįkart sugrojo vieną mano mėgstamiausių visų laikų dainų Hollywood.
2010 m. lapkričio 27 d. 15:46:13
2010 m. lapkričio 26 d. 16:41:58
2010 m. spalio 26 d. 22:18:51
2010 m. rugpjūčio 11 d. 19:06:49
Nesuprantu, kodėl taip žiauriai vertinate?
Visų pirma manau , jog tai tiesiog bandos jausmas
Pati jo muzikos neklausau, nelabai limpa, bet šita daina ir ypač klipas kažkaip užkabino.
2010 m. liepos 31 d. 19:44:40
2010 m. birželio 26 d. 20:38:16
Koks moteriškas balsas... Vardan pažįstamos išklausiau... Nepatinka. Vien dėl to, kad labai kompiuteriu padarytas balsas, o man toks "atlikimo" stilius nepatinka. Aš manau, kad jau esi daininkas, tai ir dainuok..
nesveikai nesveiki kas jo klauso (cia bernus omeny turiu)
2010 m. birželio 26 d. 20:30:26
2010 m. birželio 21 d. 21:34:50
2010 m. birželio 21 d. 15:14:03
jo tiktai mergaites tesiklauso nuo 7 iki 11 metu
žinok yra ir viresnių... apgailėtina... ir klauso ne nuo 7 o nuo 3, irtokių yra...
2010 m. birželio 21 d. 15:06:55
2010 m. birželio 16 d. 19:21:33
2010 m. birželio 15 d. 21:11:55
2010 m. birželio 12 d. 11:44:10
Kas jo gali klausyt?
2010 m. birželio 10 d. 16:07:13
2010 m. birželio 7 d. 19:17:07
2010 m. birželio 2 d. 11:38:40
Nuodas ausim
pritariu
2010 m. gegužės 26 d. 14:51:56
2010 m. balandžio 22 d. 12:59:13
Nuodas ausim
nepatinka,neklausyk.:d..
‚‘Mano sakinį nuryki. Prieš tai pasverk, neužsigerk. Turi ką pridurt? Įtark. Mano žodžiai prasmingi. Nesijuok mintyse, nes mano mintys tave girdi. Nebūk kandus, nebaigiau takto. Viskas tau - nepamiršk šio fakto.‘‘
2010 m. kovo 29 d. 13:15:44