Music.lt logo
TAVO STILIUS:
rock  /  heavy  /  alternative
pop  /  electro  /  hiphop  /  lt
Prisijunk
Prisimink / Pamiršau

Paprasčiausias būdas prisijungti - Facebook:

Prisijunk

Jau esi narys? Prisijunk:
Vartotojo vardas:
Slaptažodis:

Įprasta registracija:
Vartotojo vardas:
Slaptažodis: (bent 6 simboliai)
Pakartokite slaptažodį:
El. pašto adresas: (reikės patvirtinti)

Patinka? Spausk ir pridėk prie mėgstamų!

Puslapiai: 12345678910
Susijusi muzika: pasirinkti
PERŽIŪRĖTI
RAŠYTI
Suraskite ir pridėkite norimus kūrinius, albumus arba grupes:

Patvirtinti
Dovile_H
2005 m. balandžio 14 d. 16:40:06
matyt kazkas i tai ziuri visai nerimtai.mus specialiai "kankina"...

Atsakyti
crush
2005 m. balandžio 13 d. 20:24:58
Kas tiesa, tas ne melas

2005 m. balandžio 13 d. 11:29:23
svarbu svarbu

2005 m. balandžio 12 d. 19:29:16
tai gal atsiusk man asmenisaki,jei nenori deti cia?ar bent jau,kur ju galim rast?

o bendrai tai man nelabai svarbu....

Atsakyti
prispausta-medzio
2005 m. balandžio 11 d. 20:19:12
girdejau tik pora dainu, bet man jos grazios is vis nebuciau klausius, jei ne Felina ;]~
o ar jis gejus ar ne, koks skirtumas? galu gale, tai pacio zmogaus reikalas. ir be to, atlikejai turi buti vertinami, pagal dainas, pagal muzika, o ne pagal ka nors kita...

Atsakyti
Dovile_H
2005 m. balandžio 11 d. 20:10:23
aha .muzika ir tai ka jis daro,jo kuryba,visa tai kuo su mumis dalinasi,tai ir yra svarbiausia

Atsakyti
violin
2005 m. balandžio 11 d. 20:04:31
man nors ir luosas dainininkas gali but,ar be akies,ziuriu i jo muzikajuo labiau,kad niekas nezino ,ar jis gejus(nors nemanau),nes jo nepazysta

Atsakyti
Dovile_H
2005 m. balandžio 11 d. 20:01:31
violin,niu tai ir as ta sakau,o cia kazkam mat jo asmeniniai reikalai labiau parupo

Atsakyti
violin
2005 m. balandžio 11 d. 19:57:19
mielas atlikejas,ir dainos nerealiai grazios...

Atsakyti
Dovile_H
2005 m. balandžio 11 d. 19:50:49
PerfectSky rašė:
Dar ir kaip vietoj, beje tai būtų nesvarbu tik tuo atveju, jei prieš pradedant klausyti jo muzika žinotum ,kad jau taip yra.
šiaip gaila: tokį simpatišką vyruką prarado moteriška giminė
PS. Kad DARREN HAYES gėjus nėra jokių abejonių - panarsykyt ir surasit paparacių foto - pagautas "nusikaltimo vietoje", linko nedėsiu - surasit jei įdomu
.....aš tikrai neturiu nieko prieš dh, man netgi jis labiau patinka dėl to, kad jis ToKS

brangute,tai ar bent jau galetum pagristi savo zodzius?argumentuok,pateik faktu,irodimu ar dar ko nors.ir zinai,kad ir kaip ten butu man nuo to kazkodel nei silta nei salta.mano jasumu jam tai nepakeistu ir nuomones taip pat.
o tos paparacu fotkes...nekenciu paparacu...

Atsakyti
insatiable
2005 m. balandžio 10 d. 12:34:44
galetum ir idet linka...nejau gaila?

2005 m. balandžio 9 d. 18:39:44
Dar ir kaip vietoj, beje tai būtų nesvarbu tik tuo atveju, jei prieš pradedant klausyti jo muzika žinotum ,kad jau taip yra.
šiaip gaila: tokį simpatišką vyruką prarado moteriška giminė
PS. Kad DARREN HAYES gėjus nėra jokių abejonių - panarsykyt ir surasit paparacių foto - pagautas "nusikaltimo vietoje", linko nedėsiu - surasit jei įdomu
.....aš tikrai neturiu nieko prieš dh, man netgi jis labiau patinka dėl to, kad jis ToKS

Atsakyti
insatiable
2005 m. balandžio 6 d. 21:08:57
nebent butu biseksualus...juk zmona turejo...

2005 m. balandžio 3 d. 20:59:45
Dovile>>
tu priminei man tą dieną , kai ir aš nusipirkau tokį pat cd irgi nerealiai jaučiausi , fantastiškas cd einu paklausyti (seniai neklausiau jau) )))))

2005 m. balandžio 3 d. 18:53:08
Felina,kadangi negalejau issiusti tau laiskucio(raso,kad tavo dezute pilna),o mano e-mailas kazkodel neveikia....taigi.

apsisprendziau.iseinu is Amberlife FC...iseinu ir tiek..pasakysiu tau asmeniskai,kad man ten nepatiko...o be to ir Amberlife kaip atlikejas...na nezinau...tiesiog Darren'o su juo net neimanoma lyginti...
vakar nepagailejau pinigu ir nusipirkau originalu,specialaus leidimo "Spin".o kiek dziaugsmo buvo .veliau klausiau su tokia meile...prisipazinsiu,kad verkiau ir is dziaugsmo,ir delto,kad buvo taip nuostabu..taip susijaudinau tas dainu grozis,nepaprastas ju atlikimas,Darren'o balsas...tiesiog truksta zodziu...

taigi zengiu dar viena zingsni i prieki ir jauciuosi zymiai geriau.

Atsakyti
Dovile_H
2005 m. kovo 26 d. 19:27:33
verta gilintis i TTATS ,kad ir kaip sunku butu...o ka pasako vien tik Hero...

Felina,Sense Of Humor asmeniskai mane labai slegia,bet del grozio nesigincysiu....beje,graziai parasei

Atsakyti
Nikutia
2005 m. kovo 26 d. 13:08:49
Man tai labai patinka The tension and the spark...=) O dainos...Hero, Popular, Darkness, I like the way...

Atsakyti
Felina
2005 m. kovo 25 d. 14:44:58
Na, as dar iki siol taip isigilinant neperklausaiu..Kai buwo labai sunku klausiau keleta dainu, pasakysiu tikrai labai suzavejo.. Kazkuo labai patiko sence of humor(tikiuosi,teisingai parasiau) Tikrai nuostabi daina...Su darkness, popular jau susigyvenau,bet kitos kazkaip sunkiai eina... Na kai gausiu savo CD (uh, kaip laukiu!) tai perklausysiu labai atydziai ir tada galesiu kazka komentuoti,bet siaip tikrai geras jo darbas..Jis pats sake,kad del kiekvieno saund'o jautesi labai atsakingas ir kad tai pirmas jo darbas,kurio net vizija aiskia turejo.. Nuostabu:0 pagaliau jis atskleide save..tikrai negalima meluoti sau..Nes busi pats nelaimingas ir kitus tokius darysi..Del to ir keitesi taip smarkiai albumu nuotaikos..Nuo spin ir the tension and the spalk toks didelis laiptelis buwo,kad visi liko pribloksti,bet dziaugiuosi jog jis pagaliau laimingas..dabar lauksimekeleta meteliu naujo albumoTikiuosi kad jis bus sviesesnis..

Atsakyti
insatiable
2005 m. kovo 25 d. 14:44:30
cia pagal kiekvieno skoni.pamenu kai too close for comfort apsilde specificus tai buvau sokiruota ju muzikos.o isgirdus TTATS nieko nenustebino..

2005 m. kovo 25 d. 14:43:05
na...nezinau as tai visa laika isijauciu i muzika...o dar kai viskas taip asmeniska...visos dainos paliko ispudi,ypacarkness(visa laika patiko kaip ir Popular),I Like The Way,Hero,Unlovable,Love And Attraction,Ego(be zodziu..)...

Atsakyti
Puslapiai: 12345678910
Į viršų
Susijusi muzika: pasirinkti
PERŽIŪRĖTI
RAŠYTI

Copyright 2001-2026 music.lt. Visos teisės saugomos. Kopijuoti be autorių sutikimo draudžiama.

Šiuo metu vertiname

Anomaly Anomaly
7,6

Užsiregistruok ir vertink!

Artimiausi įvykiai

Kas vyksta?

Daugiau

Pokalbių dėžutė

07:15 - Very_crazy_enough
Erotomanas: Sto pensando a noi
Patrakus senute: Can't stop thinking of you
Eros: ono umana situazioni
Patrakus: They're just human contradictions (R.I.P.)
07:07 - Very_crazy_enough
Romantic italian poprock with Erotonin
23:05 - einaras13
O kadangi tik vieną stilių grupę iš principo galima priskirti atlikėjui, tai man atrodo, Pop muzika yra kiek tinkamesnė negu Roko muzika.
23:05 - einaras13
Dėl Eros... na, man jis labiau pop atstovas, beveik niekada jo neasocijuoju su roko muzika. Ir niekad negirdėjau iki šiandien tokio griežto priskyrimo iš kitų, kad jis BŪTINAI roko atstovas. Dažniausiai tiesiog "italų pop žvaigždė" etiketė girdima.
23:03 - einaras13
Tikiuos kiti nesupyks dėl šitos vienašališkos mano padarytos revoliucijos. Iš tikrųjų jau prieš n metų brendo idėja šiek tiek patvarkyti sistemingumą music.lt stiliuose, pridėti naujų stilių ir pan. Niekad neradau laiko tam, deja
23:02 - einaras13
Aš pervadinau Pop, R&B stilių grupę į tiesiog Pop, nes man ir anksčiau tas R&B pridėjimas prie visos stilių grupės pavadinimo kliuvo žinant. R&B yra labiau požanris pop muzikos puokštėje.
19:38 - 4Blackberry
Dėl RnB abejočiau, bet manau, pop/rock tai teisingai nurodyta.
19:30 - DjVaids
Kodėl prie Eros Ramazzotti prierašas Pop/RnB. Jis Italijos roko atstovas.
15:00 - WeeT
Atsinaujino TOP 40!
15:00 - WeeT
Atsinaujino LT TOP 30!
Daugiau  

Informacija

Šiuo metu naršo narių: 1
  Neregistruotų vartotojų: 3747
  Iš viso užsiregistravę: 73763
  Naujausias narys: speedxxl
  Šiandien apsilankė: 259819