ir dar kajp!
tikiu kad tox ale soft rock'as butu ankschiau ar welaiu atirades, bet the beatles ta ywyki tik paspartino. wisishkaj nesuprantu tu zhmoniu, kurie sako, kad bitlaj yra perwertinti. sutiku, kad jie nera pati orginaliausia ir nuostabiausia grupe. tikraj buwo gerseniu. bent jau man. bet tajp tik dabar atrodo. kox sprogimas turejo but TADA! tajgi bitlaj buwo pirmoji ir wienintele grupe grojanti tokia muzika... nzn... mano galwa neishnesha shito...
uzh bitlus wisom keturiom
As mastau, kad jei ne The Beatles, tai kas nors is tuometiniu atlikeju vistiek butu ka nors panasaus muzikai dave. be abejo, ju talentu as neabejoju, bet cia toks klausimas kaip "ar_as_rytoj_busiu_protingesnis,_jei_sia ndien_mano_kaciukas_maziau_kniauks?"
Žinoma, kad pakeitė. Ji suformavo nuomonę, kokia turi būti grupė ir ką reikia pasiekti. The Beatles paklojo pagrindus rock'ui.
Nuostabi grupė, kurios klausė mano seneliai, tėvai, o dabar ir aš perėmiau estafetę.
Kvakva rašė: The Beatles : ka jum sako sis pavadinimas?
Tai nuo žodžio Beetles - vabalai kilęs pavadinimas. Tik pakeitus vieną raidę išeina žodis Beat - dūžis arba "Beat" generation - bytnikų karta.
Kvakva rašė: Ar jusu nuomone si grupe pakeite muzikos pasauli,ipute jam naujo vejo?
Be abejo, ypač tą padarė savo albumais: White Album, Revolver ir Sgt. Pepper's Lonely Hearts Club Band, kuriuose įvedė psichodelinio roko pradmenis, sumaišė tradicinę vakarietišką muziką su etnine indiška muzika, labiau įprasmino atskirų instrumentų skambesius ir įpūtė kitų 'naujų vėjų'
Kvakva rašė: Ar jus pritariate tai nuomonei,kad sios grupes deka sukelestejo rock'n'rollas,is kurio 'issivyste' rockas,po to kiti zanrai,pvz punk?
Dėl punk-rock šiek tiek ginčytinas dalykas... KAip..? Na jų dainos "She Said She Said" "Helter Skelter" galėjo duoti pradžią užgimti punkui.
Kvakva rašė: Ar jus pritariate,kad siuolaikines muzikos pirmus zingsnius zenge butent si grupe?
Pasiklausius šiandien Marilyn Manson, labai sunku taip teigti (*juokiuosi*) Tačiau 60-aisiais ir 70-aisiais dauguma grupių kopijavo ir pergrojo Bitlų dainas. Daugiausiai kokios nors dainos buvo pergrota pasaulyje visais laikais - tai The Beatles "Yesterday"!
jie sudrebino visa pasauli savo muzika. ir polas, ir dzordzas, ir dzonas, bei ringo buvo linksmos asmenybes. per ju koncertus gerbejai taip saukdavo, kad jie net saves nebegirdedavo...
jie padejo prada daugeliui dabar esanciu garsiu grupiu.pvz:'oasis'...
measured out in years
You don't know what it's like
to listen to you fears
aisq, pakeite, nes padare kazkam itaka, o tas kazkas dar kazkam ir taip viskas nusitese.
neimanoma, kad tokia garsi grupe nieko nepakeistu, juk visi kazka keicia, ta prasme visi musu veiksmai daro itaka pasauliui, mes juk ir kuriame istorija, bent jau savo asmenine ir darome kazkokia itaka aplinkiniams, nesvarbu, kokia, bet darome, tarkim, jei kazkas apie mus kalba, tai jau mes padareme itaka, argi ne?
The beatles viena geriausiu to meto grupiu, jei tos grupes nebutu buve tai gal siaip laikais daug ko nebutu, as kalbu apie muzikos stilius, ir si gupe tikrai verta vietos muzikos puslapiuose, jei kai kuriu nuomone jie nieko nepadare tai kodel dar ir dabar ju klausoma ir visi apie juos zino.......
Aš tai dabar jaučiuosi, lyg man būtų uždėtas limitas, kiek galiu naudotis music'u. Nes atrodo, prisiliesiu prie kažko ne to ir išmes mane kokiai savaitei, kaip jau yra padarę. Bet iš dalies gerai tokia pertrauka - daugiau laiko kitiems dalykams
2005 m. spalio 10 d. 19:53:21
tikiu kad tox ale soft rock'as butu ankschiau ar welaiu atirades, bet the beatles ta ywyki tik paspartino.
uzh bitlus wisom keturiom
2005 m. rugsėjo 14 d. 15:16:40
2005 m. balandžio 6 d. 19:27:32
2005 m. balandžio 6 d. 19:24:15
Nuostabi grupė, kurios klausė mano seneliai, tėvai, o dabar ir aš perėmiau estafetę
2005 m. balandžio 6 d. 19:12:01
2005 m. balandžio 6 d. 19:06:55
2005 m. kovo 4 d. 01:34:08
The Beatles : ka jum sako sis pavadinimas?
Ar jusu nuomone si grupe pakeite muzikos pasauli,ipute jam naujo vejo?
Ar jus pritariate tai nuomonei,kad sios grupes deka sukelestejo rock'n'rollas,is kurio 'issivyste' rockas,po to kiti zanrai,pvz punk?
Dėl punk-rock šiek tiek ginčytinas dalykas... KAip..? Na jų dainos "She Said She Said" "Helter Skelter" galėjo duoti pradžią užgimti punkui.
Ar jus pritariate,kad siuolaikines muzikos pirmus zingsnius zenge butent si grupe?
Pasiklausius šiandien Marilyn Manson, labai sunku taip teigti (*juokiuosi*) Tačiau 60-aisiais ir 70-aisiais dauguma grupių kopijavo ir pergrojo Bitlų dainas. Daugiausiai kokios nors dainos buvo pergrota pasaulyje visais laikais - tai The Beatles "Yesterday"!
2005 m. sausio 3 d. 01:24:19
2004 m. gruodžio 30 d. 21:28:32
kai jie nuejo viena irasu studija, jiems pasake:'vaikinai, grupes kurios groja gitaromis, dabar nemadingos...' galbut jis norejo pasakyti, kad 'kolkas nemadingos'?
jie sudrebino visa pasauli savo muzika. ir polas, ir dzordzas, ir dzonas, bei ringo buvo linksmos asmenybes. per ju koncertus gerbejai taip saukdavo, kad jie net saves nebegirdedavo...
jie padejo prada daugeliui dabar esanciu garsiu grupiu.pvz:'oasis'...
2004 m. gruodžio 28 d. 17:49:54
2004 m. gruodžio 2 d. 16:03:35
2004 m. lapkričio 18 d. 13:28:30
2004 m. lapkričio 7 d. 18:47:32
2004 m. lapkričio 4 d. 00:55:25
neimanoma, kad tokia garsi grupe nieko nepakeistu, juk visi kazka keicia, ta prasme visi musu veiksmai daro itaka pasauliui, mes juk ir kuriame istorija, bent jau savo asmenine ir darome kazkokia itaka aplinkiniams, nesvarbu, kokia, bet darome, tarkim, jei kazkas apie mus kalba, tai jau mes padareme itaka, argi ne?
2004 m. spalio 12 d. 18:08:53
2004 m. spalio 12 d. 10:25:01
2004 m. spalio 10 d. 16:23:23
2004 m. spalio 10 d. 16:21:14
2004 m. spalio 9 d. 11:20:57
Beatles buvo ira ir bus
AMEN
2004 m. spalio 7 d. 14:22:56