Music.lt logo
TAVO STILIUS:
rock  /  heavy  /  alternative
pop  /  electro  /  hiphop  /  lt
Prisijunk
Prisimink / Pamiršau

Paprasčiausias būdas prisijungti - Facebook:

Prisijunk

Jau esi narys? Prisijunk:
Vartotojo vardas:
Slaptažodis:

Įprasta registracija:
Vartotojo vardas:
Slaptažodis: (bent 6 simboliai)
Pakartokite slaptažodį:
El. pašto adresas: (reikės patvirtinti)

"The Beatles" - jie pakeitė muziką ar ne?

Patinka? Spausk ir pridėk prie mėgstamų!

Puslapiai: 1 ... 234567
Susijusi muzika: pasirinkti
PERŽIŪRĖTI
RAŠYTI
Suraskite ir pridėkite norimus kūrinius, albumus arba grupes:

Patvirtinti
_nevermind_
2004 m. spalio 1 d. 21:01:39
na jei arciau bitlu laiku tai gime Pink Floyd ir Black Sabaath

2004 m. rugsėjo 30 d. 17:26:26
T-Wolf
Beatles tikrai turi rockenrolo gabalu, pvz "back in the USSR". O siaip manau, kad Bitlai dave LABAI gera pradzia dabartiniam rokui ir pakeite siuolkaikine muzika stipriai. Manau, kad muzikos istorija butent ir reikia pradet rasyt nuo Beatles, nes tik veliau gime grupes kaip Led Zepelin, Whitesnake, Kiss, galu gale Metallica, guns and roses, Nirvana ir daugelis kitu.

2004 m. rugsėjo 29 d. 09:24:30
britvukas
niex ir nesako kad pries bitltus kas nors.....uztad dar be bitlu skamba elvis presley gabalai
p.s. as jum sakau beatles ne rokenrolas o britpop bl nei vieno gabalo ju negirdejau rokenrolo

2004 m. rugsėjo 28 d. 23:24:45
zinoma, jie inese daug ideju ateinancioms kartoms.

2004 m. rugsėjo 28 d. 16:34:19
emm...niu viskas...darausi visiskai pasimetus...jei jau net Beatl'ai nebuvo rock'as tei kas tas rock'as po velniu isvis yra?!?

2004 m. rugsėjo 27 d. 20:49:18
man atrodo rock'n'rollo pradininkas buvo elwis preslis...o beatles, net nezinau...

2004 m. rugsėjo 27 d. 19:27:57
jie tikrai dave pradzia muzikai

2004 m. rugsėjo 27 d. 15:48:29
siaip aisq kad bitlai rockas, palyginus kokia geri sirdukai vaikeliai dainavo anxiau (net ir elvis) tai bitlai jau sunki muzika. Veliau jau seke ir Black Sabaath - dar sunkesne kategoriju ir kuriu ir atsirado dauguma siuolaikiniu stiliu ar bent ju uzuomazgu...

2004 m. rugsėjo 27 d. 15:09:26
Taj del rock'o as ir nesiginciju (nors atidesni ir labiau besidominetys sia grupe arp ju dainu tikrai ras rock muzikos uzmuominu)...Tiesa,nemanau kad tikslinga lygint sios grupes stiliu su dabartiniu grupiu stiliais...Klausiu,ar,jusu nuomone,jie itakojo tokio 'vejo' kaip rockas atsiradima?Beja,mano manymu (na siajp ir pagal vadinamuosius 'ekspertu zodziu') bitlai buvo butent rock'n'rollas

Atsakyti
T-Wolf
2004 m. rugsėjo 27 d. 08:56:22
nu kad kazkaip atrodo kad beatles ne rokenrola grojo o britpop..ir atnese popsuxos pagrindus )

2004 m. rugsėjo 26 d. 23:27:53
paklausykitkas buvo iki bitlu ir labai lengvai rasit atsakyma...

2004 m. rugsėjo 26 d. 21:04:05
Sutinku. Bitlai nebuvo rock'as, bet tai buvo kazkas naujo tuometiniam muzikos pasauly, kazkas netiketo ir intriguojancio. Kad ir kaip dabar naiviai Jie ir Ju dainos mums beatrodytu, pritariu, kad Jie daug ka pakeite ir galbut ikvepe ir kitas grupes ieshkot saves.
***U may say I'm a Dreamer. But I'm not the only One***

2004 m. rugsėjo 26 d. 20:27:29
Mano nuomone:Be abejo,ten daug popso,bet popso kaip muzikos stiliaus,o ne kaip pinigu darymo sferos...Tox popsas nuo dabartinio labai skiriasi...

Atsakyti
Kvakva
2004 m. rugsėjo 26 d. 19:58:28
The Beatles : ka jum sako sis pavadinimas?Ar jusu nuomone si grupe pakeite muzikos pasauli,ipute jam naujo vejo?Ar jus pritariate tai nuomonei,kad sios grupes deka sukelestejo rock'n'rollas,is kurio 'issivyste' rockas,po to kiti zanrai,pvz punk?O gal jusu nuomone,si grupe neverta vietos muzikos istorijos puslapiuose?Ar jus pritariate,kad siuolaikines muzikos pirmus zingsnius zenge butent si grupe?

Atsakyti
Puslapiai: 1 ... 234567
Į viršų
Susijusi muzika: pasirinkti
PERŽIŪRĖTI
RAŠYTI

Copyright 2001-2026 music.lt. Visos teisės saugomos. Kopijuoti be autorių sutikimo draudžiama.

Šiuo metu vertiname

Frank Zappa Frank Zappa
8

Užsiregistruok ir vertink!

Artimiausi įvykiai

Kas vyksta?

Daugiau

Pokalbių dėžutė

22:28 - Rutonė
+norint
22:27 - Rutonė
Vis dėlto dar ne viskas man veikia. Komentarą lyg ir parašiau, bet jis nepasirodė, pranešimas, kad parašiau komentarą – irgi. Nu OK... O buvo taip, kad orint atvert music'ą man pasirodė pranešimas, kad svetainė negali užtikrinti saugaus ryšio
19:01 - Rolandas77
...arba kol tope yra tokių gabalų, kaip SPA Mizantrop - verta apsilankyt ir palaikyti
15:00 - WeeT
Atsinaujino TOP 40!
11:57 - DjVaids
Pas mane atsistatė naršimas music.lt
15:00 - WeeT
Atsinaujino LT TOP 30!
22:41 - 4Blackberry
Bet kol dar pasiūlot gerų dainų į dienos dainą, tol verta kasdien apsilankyt, net jei viskas lūžta
15:23 - Very_crazy_enough
Sveika akims
22:22 - 4Blackberry
Aš tai dabar jaučiuosi, lyg man būtų uždėtas limitas, kiek galiu naudotis music'u. Nes atrodo, prisiliesiu prie kažko ne to ir išmes mane kokiai savaitei, kaip jau yra padarę. Bet iš dalies gerai tokia pertrauka - daugiau laiko kitiems dalykams
Daugiau  

Informacija

Šiuo metu naršo narių: 0
  Neregistruotų vartotojų: 1528
  Iš viso užsiregistravę: 73756
  Naujausias narys: pshqsrnszi
  Šiandien apsilankė: 274618