orionas777 rašė: Kaip čia žiūriu niekas supertrampų neklauso.... Man tai asmeniškai buvo taip: paklausiau aš jų nepasirodė nieko ypatingo, bet kartais vis užsileisdavau ir kuo daugiau klausai tuo labiau patinka, jų muzika nenusibosta, o tik įdomėja. Kuo toliau tuo jie man geriau skamba...
Tai gal yra jų klausančių?
Klausiau, bet senokai. Man asmeniskai patiko ju koncertiniai Paris ir Berlin. Koncertiniai dainu variantai savotiski, ne tokie nulaizyti, ir todel nenuvalkioti, kaip FM eksploatuojami Breakfast in America ar Soapbox opera bei Logocal song ir kazkas ten dar.
orionas777 rašė: Kaip čia žiūriu niekas supertrampų neklauso.... Man tai asmeniškai buvo taip: paklausiau aš jų nepasirodė nieko ypatingo, bet kartais vis užsileisdavau ir kuo daugiau klausai tuo labiau patinka, jų muzika nenusibosta, o tik įdomėja. Kuo toliau tuo jie man geriau skamba...
tas pats man buvo kai The Rolling Stones pradejau klausyt
klausau ir as kartais Supertramp, turi geru dainu, kurias verta klausyt, labiausiai patinka: ,,The Logical Song", ,,Breakfast in America", ,,My Kind of Lady" ir ,,Give a Little Bit"
Grupe gera, bet kazkodel pagal mane, truputi uzmirsta, negavo tiek, kiek nusipelne jie...
Kaip čia žiūriu niekas supertrampų neklauso.... Man tai asmeniškai buvo taip: paklausiau aš jų nepasirodė nieko ypatingo, bet kartais vis užsileisdavau ir kuo daugiau klausai tuo labiau patinka, jų muzika nenusibosta, o tik įdomėja. Kuo toliau tuo jie man geriau skamba...
praeityje ir pasaulis saves ligi galo nesusinaikino. Tik pora Japonijos miestu ir likusi pavojinga pusiausvyra tarp ass & mouth, rytu & vakaru, juodu & raudonu, geru & blogu, blondinu & brunetu, pionieriu & skautu, kairiu & desiniu
Vieno tukstancio devyniu simtu keturiu su puse desimciu musu dievo metu paukscio gegutes devintadieni baigesi chaosas ir nesantaika kai maisesi dangus ir zeme. Bobute ir senelis liko gyvi. Ir to pasekoje as cia esu. Salmai viksrai minos ir skeveldros liko
He sees you when you're sleeping (Big Bro!)
He knows when you're awake (Big Bro!)
He knows if you been bad or good (Tabloidas)
So be good for goodness sake
Oh, you better watch out, you better not cry
Better not pout, I'm tellin' you why
2012 m. rugpjūčio 16 d. 16:19:11
Patenka į geriausių rinkinį.https://www.music.lt/?user_top;id.128/
2012 m. rugpjūčio 16 d. 13:01:50
Kaip čia turiu nukreipus akis, norint pamatyti Supertramp'ų nė vienas nenaudoja klausą, nestengengia išgirsti...
Man šiaip jie patinka, kuo labiau garsą užsileidi, tuo geriau skamba
Gal kas dalyvauja paskaitose, pamokose??
Mano tėvam jie iš tikro labiau patinka.
2010 m. birželio 16 d. 23:34:23
2010 m. balandžio 1 d. 00:21:51
2010 m. kovo 24 d. 20:37:49
Kaip čia žiūriu niekas supertrampų neklauso.... Man tai asmeniškai buvo taip: paklausiau aš jų nepasirodė nieko ypatingo, bet kartais vis užsileisdavau ir kuo daugiau klausai tuo labiau patinka, jų muzika nenusibosta, o tik įdomėja. Kuo toliau tuo jie man geriau skamba...
2010 m. kovo 21 d. 12:39:08
2010 m. kovo 21 d. 11:33:43
tas pats man buvo kai The Rolling Stones pradejau klausyt
klausau ir as kartais Supertramp, turi geru dainu, kurias verta klausyt, labiausiai patinka: ,,The Logical Song", ,,Breakfast in America", ,,My Kind of Lady" ir ,,Give a Little Bit"
Grupe gera, bet kazkodel pagal mane, truputi uzmirsta, negavo tiek, kiek nusipelne jie...
2010 m. kovo 21 d. 10:24:55
https://www.music.lt/Bilietas-i-C...jos-3 26586.html
2010 m. kovo 21 d. 01:08:01