Leann rašė: geras filmas. ir baisu pagalvot, kad taip is tiesu pasauly dedas.
Va, va, vertinga pamastyti, tada gal tampi labiau jautresnis kitiems ir tai, kad ne tik su tavimi vyksta. As tai labai gerai zinau, kais jautiesi Lilija, nes dirbu socialineje srityje, ir dirbu su mergaitemis, kurioms teko kazka panasaus ar identisko isgyventi.
Beje, pirma karta ziurejau ji Lietuvos kinoteatre, kartu su 7- 10 klasiu moksleiviais ir turiu pasakyti, kad pirma karta buvau labiau sokiruota ne pacio filmo, o to, kaip moksleiviai i si filma reagavo. Tokiu komentaru prisiklausiau!!! Po to savaite atsigauti negalejau, nes tikrai netikejau, kad jauni zmones yra tokie ziaurus, netolerantiski, neuzjauciantys, kad jiems viskas taip juokinga ir kad jie taip viska moka suvulgarinti. Nesakau, aisku, apie visus, bet ta diena man tikrai istrigo atmintyje. Tarsi praregejau. Gal nebusiu daugiau tokia naivi...
Antra karta filma ziurejau stovykloje vaikams is disfukciniu seimu ir sikart uzuojautos maciau daug daugiau- nei vienas vaikas nemate siame filme nieko juokingo.
Beje, pazistu moteri, kuri labai gerai pazinojo ta seima, is kurios kilusi mergaite, tapusi Lilijos prototipu.
geras filmas.patiko.sukrete.rezisiuerius gerai pasidarbavo.. o istorija..tokia..nu nzn.. daug filmu pagal panasu scenariju sukurta, taciau realybe pavaizduota taip, kad tikrai sukrecia.. trumpai tariant..unreal filmas..
Stupid_enough rašė: As ta filma prisedau su mama ziureti paziurejom 20 minuciu ir nebaigem, net nezinau bet tne lietuva vaizdavo kaip kazi ka, nemanau kad toks ivykis butu lietuvoje, aks tau tikra vaika paliktu ir dar sitaip, man tas filmas TIESIAI SVIESIAI pasakius prasilenkia su realybe, niekur dbr jau taip nebera, niekas taip nebegyvena, ir motina taip tikria nebutu padarius, ka turi galvoti kitos salys kai pamato toki filma? atsilikeliu tauta kur visi gyvena skurdziai o vaikai rusiskais vardais? sorry, as nusistacius pries ta filma ir pasipiktinus!
Zinai o man atrodo, kad tu labai toli nuo realybes...nes tai ka rode tame filme yra lietuvos realybe. gal tu niekada nebuvus mazuose miesteliuose? man patiko. labai/
Stupid_enough rašė: As ta filma prisedau su mama ziureti paziurejom 20 minuciu ir nebaigem, net nezinau bet tne lietuva vaizdavo kaip kazi ka, nemanau kad toks ivykis butu lietuvoje, aks tau tikra vaika paliktu ir dar sitaip, man tas filmas TIESIAI SVIESIAI pasakius prasilenkia su realybe, niekur dbr jau taip nebera, niekas taip nebegyvena, ir motina taip tikria nebutu padarius, ka turi galvoti kitos salys kai pamato toki filma? atsilikeliu tauta kur visi gyvena skurdziai o vaikai rusiskais vardais? sorry, as nusistacius pries ta filma ir pasipiktinus!
Nugi klysti. Ir labai labai. Ir beje gi sita filma ir sukure pagal lietuves istorija. Ir jis man patiko
Stupid_enough aha! mes ir su mama ziurejom....cia tas swedas lietuwa waizduoja kaip kokia atsilikele poto nenustebciau,kad uzsienieciai lietuwa wadina girtuokliu salim....krc iswada tokia swedas pirma kart atwaziawo i lietuwa isgirdes wieninteli toki atsiitikima,rado pacia bjauriausia wieta wisagine,kadangi apie lietuwiskus wardus nlb ka ismano parinko rusiskus ir OLIA! Mes gituokliai atsilikeliai ir t.t.
I'm an angel, I'm a devil, I am sometimes in between, I'm as bad it can get, And good as it can be, Sometimes I'm a million colors, Sometimes I'm black and white, I am all extremes, Try figure me out you never can, There's so many things I am.
geras filmas, tik ziaurokas, paziurejus si filma dar pora valandu kazkaip nejaukiai jauciausi, jeigu tokia realybe, kodel gi taip sunku tuo patiketi...???
As ta filma prisedau su mama ziureti paziurejom 20 minuciu ir nebaigem, net nezinau bet tne lietuva vaizdavo kaip kazi ka, nemanau kad toks ivykis butu lietuvoje, aks tau tikra vaika paliktu ir dar sitaip, man tas filmas TIESIAI SVIESIAI pasakius prasilenkia su realybe, niekur dbr jau taip nebera, niekas taip nebegyvena, ir motina taip tikria nebutu padarius, ka turi galvoti kitos salys kai pamato toki filma? atsilikeliu tauta kur visi gyvena skurdziai o vaikai rusiskais vardais? sorry, as nusistacius pries ta filma ir pasipiktinus!
Man tas filmas tikrai istrigo i atminti..toks liudnas,pamokantis,paliekantis ispudi...ir sukeliantis daug apmastymu,juk ten Lilijos vietoj galejai buti ir Tu ar koks kitas Tau pazystamas zmogus,ui ziauru..
Pamenu kokiais 1985ais kai Lietuvoje dar nebuvo Dievo, rimtesniu baznyciu, renginiu, katinas leopoldas buvo pirmas krikscionis neses Dievo zinia i dar sovietine sali.
Jei esi geras – viskas lengva kelyje,
O kai atvirkščiai – sunku ir tamsu darosi tiesiog.
Pasidalink su kiekvienu džiaugsmu savo tyru,
Sėk aplinkui juoką skambų ir tyrą.
Jei dainas dainuoji – linksmiau pasidaro,
O kai atvirkščiai – nuobodu ir pilka, be gal
Daina Jei esi geras leopoldas.
Lietus basas per žemę nubėgo,
Klevams per pečius tapšnojo delnais.
Jei diena giedra – gera ir miela,
O kai atvirkščiai – liūdna pasidaro visai.
Girdis, kaip skamba aukštai danguje
Saulės spindulių stygos šviesios.
Jei esi g
tokį smulkų, drebantį žmogelį:– Na, o tu kokio masto nusikaltėlis? Ką stambaus prasukai?Žmogelis nuryja seilę ir taria:– Aš naktį ežere su tinklais dvi lydekas sugavau... Ketvirtasis:
- O as RUKI VVERH daina A GDE ZE VY DEVCHONKI kaimu vestuvese su lietuv
Anigdots. Aš esu programišius. Įsilaužiau į Pentagono serverius, nukopijavau slaptus failus. Valstybės saugumo grėsmė!Antrasis atsiremia į sieną:– Aš – tarptautinis ginklų prekeivis. Aprūpindavau ištisas armijas. Pasaulinis mastas!Atsisuka abu į trečiąjį,
Erotomanas: Sto pensando a noi
Patrakus senute: Can't stop thinking of you
Eros: ono umana situazioni
Patrakus: They're just human contradictions (R.I.P.)
2005 m. rugpjūčio 24 d. 07:45:10
geras filmas. ir baisu pagalvot, kad taip is tiesu pasauly dedas.
Va, va, vertinga pamastyti, tada gal tampi labiau jautresnis kitiems ir tai, kad ne tik su tavimi vyksta. As tai labai gerai zinau, kais jautiesi Lilija, nes dirbu socialineje srityje, ir dirbu su mergaitemis, kurioms teko kazka panasaus ar identisko isgyventi.
2005 m. rugpjūčio 23 d. 19:01:51
2005 m. rugpjūčio 22 d. 22:01:25
maciau 2 kartus,
2005 m. rugpjūčio 16 d. 09:25:29
Beje, pirma karta ziurejau ji Lietuvos kinoteatre, kartu su 7- 10 klasiu moksleiviais ir turiu pasakyti, kad pirma karta buvau labiau sokiruota ne pacio filmo, o to, kaip moksleiviai i si filma reagavo. Tokiu komentaru prisiklausiau!!! Po to savaite atsigauti negalejau, nes tikrai netikejau, kad jauni zmones yra tokie ziaurus, netolerantiski, neuzjauciantys, kad jiems viskas taip juokinga ir kad jie taip viska moka suvulgarinti. Nesakau, aisku, apie visus, bet ta diena man tikrai istrigo atmintyje. Tarsi praregejau. Gal nebusiu daugiau tokia naivi...
Antra karta filma ziurejau stovykloje vaikams is disfukciniu seimu ir sikart uzuojautos maciau daug daugiau- nei vienas vaikas nemate siame filme nieko juokingo.
Beje, pazistu moteri, kuri labai gerai pazinojo ta seima, is kurios kilusi mergaite, tapusi Lilijos prototipu.
2005 m. rugpjūčio 3 d. 20:39:29
2005 m. rugpjūčio 3 d. 12:04:37
2005 m. rugpjūčio 2 d. 20:40:32
As ta filma prisedau su mama ziureti paziurejom 20 minuciu ir nebaigem, net nezinau bet tne lietuva vaizdavo kaip kazi ka, nemanau kad toks ivykis butu lietuvoje, aks tau tikra vaika paliktu ir dar sitaip, man tas filmas TIESIAI SVIESIAI pasakius prasilenkia su realybe, niekur dbr jau taip nebera, niekas taip nebegyvena, ir motina taip tikria nebutu padarius, ka turi galvoti kitos salys kai pamato toki filma? atsilikeliu tauta kur visi gyvena skurdziai o vaikai rusiskais vardais? sorry, as nusistacius pries ta filma ir pasipiktinus!
2005 m. rugpjūčio 2 d. 20:16:27
Nugi klysti. Ir labai labai. Ir beje gi sita filma ir sukure pagal lietuves istorija. Ir jis man patiko
2005 m. liepos 25 d. 21:09:18
2005 m. liepos 24 d. 20:07:08
2005 m. liepos 24 d. 20:02:05
I'm an angel, I'm a devil, I am sometimes in between, I'm as bad it can get, And good as it can be, Sometimes I'm a million colors, Sometimes I'm black and white, I am all extremes, Try figure me out you never can, There's so many things I am.
2005 m. liepos 22 d. 15:42:31
man tai lb siundtrackai patiko!!! tik nzn kas ten juos atlieka...;/
Pagrindini tai Rammstein - Mein Herz brennt, o kitu net nlb ir pamenu...
2005 m. liepos 22 d. 15:20:24
2005 m. liepos 22 d. 15:16:56
2005 m. liepos 15 d. 21:17:30
2005 m. liepos 15 d. 21:05:39
sitas filmas tikrai super... vercia susimastyt... tikroviskas is tiesu... kaj pamastau apie toky gyvenima, taj atrodo as turtuole visomis prasmemis
2005 m. liepos 15 d. 15:53:56
2005 m. liepos 15 d. 15:47:33
2005 m. liepos 15 d. 15:41:12
2005 m. birželio 16 d. 15:23:31