Arkangelas rašė: Net nežinau,nes iš kiekvieno albumo yra mėgstamų dainų.
aš irgi nepasakysiu savo nuomonės už kažkokį jų vieną išskirtinį albumą. gerai kad bent kiek stilių atgaivino. tam tikros dainos iš visų jų albumų gali atlikti gero žadintuvo funkciją ryte "D
gerai, bet aš gi ir nesakau, kad tai punkrock'as. tiesiog nereikia taip naglai kišti savo nuomonės, kad tai yra visisškas š. kiekvienas ją gali susidaryti pats, paklausęs. jeigu tau nepatinka nereiškia kad ir kitiems nepatiks.
ir vsio, baigiam šitą absurdišką diskusiją apie american idiot.
/me Green Day - Nice Guys Finish Last
jeigu aš klausyčiau britney spears aš vistiek sakyčiau, kad ji šūdas. taip pat ir su green day aš sustatau visą muziką kaip green day - american idiot, kurią esu girdėjęs ir ją lyginu su šiuo albumu. Šis albumas man yra nieko vertas.
užtat 1039/Smoothed Out Slappy Hours lyginant yra super, ir, kaip kažkas sakė, jam niekas neprilygs!
He says, "Don't try and tell me Green Day are punk. They're not, they're plonk and they're bandwagoning on something they didn't come up with themselves. I think they are phony."
respect
sakai?
esi labai įsitikinęs savo tiesa. bet atmink, kad visi masto skirtingai. jeigu tau nepatinka american idiot, tai nereikia peikti visų, kuriems patinka. taip man patinka american idiot, tai tikrai geras albumas. ir aš neklausau jokių shakirų ir pan. tai pats brandžiausias jų albumas, o ar geriausias skonio reikalas. nereikia piršti savo subjektyvios nuomonės kitiems.
xdm rašė: ai krc.
jei jūs klausot Shakira, Linkin Park ir t.t. tai American Idiot jums labai geras albumas klausykit ir toliau labai labai "vertingos" muzikos
.
White Black,rich,poor,straight,all female,we r all women!!.We've become a silent majority.Stand up n fight!!!! Riot loudly,riot quietly.Just riot!!!! Society has put a gag in our mouths;rip it out n fuckin riot!!!!!!!!
See, I wanna jam it wid you...
We're jammin'...
I'm jammed: I hope you're jammin', too.(L.o.z)
PriSiMink Mane...kai skusies koJaS x]]
eglermknt rašė: o as nei vieno nzn .. .va nepatinka man jie. . .bet siaip girdejau viena gtazia daina "when i come around'
ar jie tokios dainos neturi isvis?
turi!!! malonumas eiti gatve ir jos klausyti ir išviso senų Green Day! Matei tos dainos klipą? aš kai jį matau man taip šilta pasidaro, nes žinau, kad nesvarbu ką kiti kvaili žmonės apie tave sako, jie tik smerkia dalykus kurių patys negali suprasti. Seni Green Day, tiesiog spinduliuoja tą 90s dvasią! O paskui užpuolė komercijos era ir Green Day patys išsitepė jos brūdu ir net dabar juo pavirto! Nekenčiu už tai...
ewana_ rašė: Nelygink GC su Green Day, nes tai nesulyginama. Man. Good Charlotte yra sh, lyginant su Green Day.
Green Day su American Idiot nusileido iki savo mokinių GC lygio
už tai aš tų lochų nekenčiu. Green Day nuo Dookie varė komercija, bet tokios žiaurios aš dar negirdėjau!!! American Idiot yra tik 1 daina, viskas kita tuščia vieta
beje, vaikai, paklausykit
Social Distortion - Ring Of Fire
Goo Goo Dolls - Ain't That Unusual
Pearl Jam - Untitled (iš Live On Two Legs)
pusė Green Day American Idiot yra kopijos su 1-3 pakeistom natom arba suprastintu ritmu
Pamenu kokiais 1985ais kai Lietuvoje dar nebuvo Dievo, rimtesniu baznyciu, renginiu, katinas leopoldas buvo pirmas krikscionis neses Dievo zinia i dar sovietine sali.
Jei esi geras – viskas lengva kelyje,
O kai atvirkščiai – sunku ir tamsu darosi tiesiog.
Pasidalink su kiekvienu džiaugsmu savo tyru,
Sėk aplinkui juoką skambų ir tyrą.
Jei dainas dainuoji – linksmiau pasidaro,
O kai atvirkščiai – nuobodu ir pilka, be gal
Daina Jei esi geras leopoldas.
Lietus basas per žemę nubėgo,
Klevams per pečius tapšnojo delnais.
Jei diena giedra – gera ir miela,
O kai atvirkščiai – liūdna pasidaro visai.
Girdis, kaip skamba aukštai danguje
Saulės spindulių stygos šviesios.
Jei esi g
tokį smulkų, drebantį žmogelį:– Na, o tu kokio masto nusikaltėlis? Ką stambaus prasukai?Žmogelis nuryja seilę ir taria:– Aš naktį ežere su tinklais dvi lydekas sugavau... Ketvirtasis:
- O as RUKI VVERH daina A GDE ZE VY DEVCHONKI kaimu vestuvese su lietuv
Anigdots. Aš esu programišius. Įsilaužiau į Pentagono serverius, nukopijavau slaptus failus. Valstybės saugumo grėsmė!Antrasis atsiremia į sieną:– Aš – tarptautinis ginklų prekeivis. Aprūpindavau ištisas armijas. Pasaulinis mastas!Atsisuka abu į trečiąjį,
Erotomanas: Sto pensando a noi
Patrakus senute: Can't stop thinking of you
Eros: ono umana situazioni
Patrakus: They're just human contradictions (R.I.P.)
2006 m. balandžio 22 d. 18:01:41
2006 m. balandžio 22 d. 17:11:12
2006 m. balandžio 22 d. 12:23:07
2006 m. balandžio 22 d. 12:15:53
2006 m. balandžio 21 d. 15:50:41
2006 m. balandžio 18 d. 22:14:21
Wake up the house is on fire and the cat's caught in the dryer...
2006 m. balandžio 18 d. 21:54:05
Net nežinau,nes iš kiekvieno albumo yra mėgstamų dainų.
2006 m. balandžio 18 d. 21:49:49
gerai, baigsiu
2006 m. balandžio 18 d. 21:44:45
2006 m. balandžio 18 d. 21:40:46
ir vsio, baigiam šitą absurdišką diskusiją apie american idiot.
/me Green Day - Nice Guys Finish Last
2006 m. balandžio 18 d. 21:29:58
užtat 1039/Smoothed Out Slappy Hours lyginant yra super, ir, kaip kažkas sakė, jam niekas neprilygs!
Po American Idiot komercijos, lendančios per visur, net JOHNNY ROTTEN(Sex Pistols) neatlaikė:
https://www.contactmusic.com/new/...lonk_ 08_02_2006
He says, "Don't try and tell me Green Day are punk. They're not, they're plonk and they're bandwagoning on something they didn't come up with themselves. I think they are phony."
respect
2006 m. balandžio 13 d. 21:07:03
2006 m. balandžio 13 d. 20:47:25
esi labai įsitikinęs savo tiesa. bet atmink, kad visi masto skirtingai. jeigu tau nepatinka american idiot, tai nereikia peikti visų, kuriems patinka. taip man patinka american idiot, tai tikrai geras albumas. ir aš neklausau jokių shakirų ir pan. tai pats brandžiausias jų albumas, o ar geriausias skonio reikalas. nereikia piršti savo subjektyvios nuomonės kitiems.
ai krc.
jei jūs klausot Shakira, Linkin Park ir t.t. tai American Idiot jums labai geras albumas
.
2006 m. kovo 15 d. 19:12:45
2006 m. kovo 8 d. 21:29:24
Koi mes čia sprendžiam, kuris geriausias, VISI GERI!!! Juk GREEN DAY
va, va, pritariu
2006 m. kovo 8 d. 16:04:40
White Black,rich,poor,straight,all female,we r all women!!.We've become a silent majority.Stand up n fight!!!! Riot loudly,riot quietly.Just riot!!!! Society has put a gag in our mouths;rip it out n fuckin riot!!!!!!!! *** See, I wanna jam it wid you... We're jammin'... I'm jammed: I hope you're jammin', too.(L.o.z) *** PriSiMink Mane...kai skusies koJaS x]]
2006 m. kovo 3 d. 20:55:45
jei jūs klausot Shakira, Linkin Park ir t.t. tai American Idiot jums labai geras albumas
.
2006 m. kovo 3 d. 20:25:27
"Bab's Uvula Who?"
2006 m. kovo 3 d. 20:21:11
o as nei vieno nzn .. .va nepatinka man jie. . .bet siaip girdejau viena gtazia daina "when i come around'
ar jie tokios dainos neturi isvis?
turi!!! malonumas eiti gatve ir jos klausyti ir išviso senų Green Day! Matei tos dainos klipą?
I declare I don't care no more
please, wake me up when pop-era ends...
2006 m. kovo 3 d. 20:13:36
Nelygink GC su Green Day, nes tai nesulyginama. Man. Good Charlotte yra sh, lyginant su Green Day.
Green Day su American Idiot nusileido iki savo mokinių GC lygio
už tai aš tų lochų nekenčiu. Green Day nuo Dookie varė komercija, bet tokios žiaurios aš dar negirdėjau!!! American Idiot yra tik 1 daina, viskas kita tuščia vieta
beje, vaikai, paklausykit
Social Distortion - Ring Of Fire
Goo Goo Dolls - Ain't That Unusual
Pearl Jam - Untitled (iš Live On Two Legs)
pusė Green Day American Idiot yra kopijos su 1-3 pakeistom natom arba suprastintu ritmu