Hm, tik vakar pastebėjau,kad mano diskografijoj White Stripe pagal muzikos kiekį (minutėmis) užima pirmąją vietą.
Nuodemklause rašė: visų pirma, tai didžiulis ačiū jums. už ką? už tai, kad vakar perskaičiusi jūsų gerus atsiliepimus pasmalsavau, kas tai per grupė. Šiandien visą dieną jų ir teklausau keista, kad anksčiau nepastebėjau šio gėrio :>
Hm, kas smagiausia, tai kad tavo Vardas ir Pavardė parašyti Melo ir Manė (supraskit - melomanė), o nežinai tokios grupės.
Nuodemklause rašė: visų pirma, tai didžiulis ačiū jums. už ką? už tai, kad vakar perskaičiusi jūsų gerus atsiliepimus pasmalsavau, kas tai per grupė. Šiandien visą dieną jų ir teklausau keista, kad anksčiau nepastebėjau šio gėrio :>
Na va, koks atradimas. O man su jais Velykos praėjo.
visų pirma, tai didžiulis ačiū jums. už ką? už tai, kad vakar perskaičiusi jūsų gerus atsiliepimus pasmalsavau, kas tai per grupė. Šiandien visą dieną jų ir teklausau keista, kad anksčiau nepastebėjau šio gėrio :>
super super..
ypac patinka labiau bliuzovi ju gabalai, tokie kaip I Fought Pirannas, Death Letter, Ball & Bisquit, Instinct Blues.
isvis jackas whitas geriausias rokeris siuo metu, nieks daugiau taip stipriai nevaro kaip jisai (nors negaliu sakyt is tikro, bo daugiau elektronika klausau, ne roka)
Bet bus įdomu, su kiekvienu disku jie eksperimentuoja - Pirmi du buvo geras bliuzrokas, antras rokas, Get Behind Me Satan biški su country priemaišom, Elephant epinis diskas, geras rokas/bliuzas, o Icky Thump'as turi ir škotiškos muzikos elementų. Jei šitas bus panašus į du paskutinius mano paminėtus, bus tiesiog nuostabu!
LoseControl rašė: Na, kadangi visi jų darbai išskyrus The White Stripes buvo sukurti po 200 metų, aš sutinku. O tu girdėjai De Stijl ir The White Stripes?
Jau antrą kart LC nuima nulį nuo skaičiaus 2000, šį kartą padarydamas WS seniausia grupe pasaulyje,grojančia dar ir dabar
Aš tai dabar jaučiuosi, lyg man būtų uždėtas limitas, kiek galiu naudotis music'u. Nes atrodo, prisiliesiu prie kažko ne to ir išmes mane kokiai savaitei, kaip jau yra padarę. Bet iš dalies gerai tokia pertrauka - daugiau laiko kitiems dalykams
2009 m. balandžio 13 d. 21:59:13
Dabar taip užkabino As Ugly As I Seem. Ačiū Blackened (kad ir kaip bebūtų keista).
O aš čia prie ko?
Kažlur rašei, jog ši ir Dead Leaves and The Dirty Ground tau patinka.
2009 m. balandžio 13 d. 21:38:36
Dabar taip užkabino As Ugly As I Seem. Ačiū Blackened (kad ir kaip bebūtų keista).
O aš čia prie ko?
2009 m. balandžio 13 d. 21:00:00
2009 m. balandžio 13 d. 18:12:19
2009 m. balandžio 13 d. 18:11:53
visų pirma, tai didžiulis ačiū jums. už ką? už tai, kad vakar perskaičiusi jūsų gerus atsiliepimus pasmalsavau, kas tai per grupė. Šiandien visą dieną jų ir teklausau
Hm, kas smagiausia, tai kad tavo Vardas ir Pavardė parašyti Melo ir Manė (supraskit - melomanė), o nežinai tokios grupės.
2009 m. balandžio 13 d. 18:08:45
2009 m. balandžio 13 d. 15:04:46
visų pirma, tai didžiulis ačiū jums. už ką? už tai, kad vakar perskaičiusi jūsų gerus atsiliepimus pasmalsavau, kas tai per grupė. Šiandien visą dieną jų ir teklausau
Na va, koks atradimas. O man su jais Velykos praėjo.
2009 m. balandžio 12 d. 23:03:26
2009 m. balandžio 11 d. 22:12:02
2009 m. balandžio 11 d. 22:09:39
2009 m. balandžio 11 d. 18:47:53
ypac patinka labiau bliuzovi ju gabalai, tokie kaip I Fought Pirannas, Death Letter, Ball & Bisquit, Instinct Blues.
isvis jackas whitas geriausias rokeris siuo metu, nieks daugiau taip stipriai nevaro kaip jisai (nors negaliu sakyt is tikro, bo daugiau elektronika klausau, ne roka)
2009 m. balandžio 11 d. 15:47:10
2009 m. balandžio 11 d. 15:46:38
Bet bus įdomu, su kiekvienu disku jie eksperimentuoja - Pirmi du buvo geras bliuzrokas, antras rokas, Get Behind Me Satan biški su country priemaišom, Elephant epinis diskas, geras rokas/bliuzas, o Icky Thump'as turi ir škotiškos muzikos elementų. Jei šitas bus panašus į du paskutinius mano paminėtus, bus tiesiog nuostabu!
2009 m. balandžio 11 d. 15:42:28
Jack'as praneša, jog naujas albumas gali mus pasiekti jau 2009 metų vasarą! Nors ir sukūrė naują grupę, WS albumas yra top priority.
Visai įdomu kas gausis. Net ir man, kaip ne - gerbėjai.
(o man, tiesą pasakius, visai norėtųsi, kad top priority būtų kita jo grupė ir jos albumai
2009 m. balandžio 11 d. 15:23:15
2009 m. vasario 22 d. 16:45:12
Štai naujasis jų pasirodymas. Meg groja gitara!! Oho. Bet ši daina kažkaip keistokai skamba
https://www.youtube.com/watch?v=T6u1mmE_U 0I
Hm, man visai patiko. Savotiška gan, bet įdomi.
Laukiam, laukiam.
2009 m. vasario 22 d. 12:33:50
https://www.youtube.com/watch?v=T6u1mmE_U 0I
2009 m. vasario 18 d. 15:15:10
2008 m. gruodžio 12 d. 16:59:24
2008 m. gruodžio 12 d. 16:48:47
Na, kadangi visi jų darbai išskyrus The White Stripes buvo sukurti po 200 metų, aš sutinku. O tu girdėjai De Stijl ir The White Stripes?
Jau antrą kart LC nuima nulį nuo skaičiaus 2000, šį kartą padarydamas WS seniausia grupe pasaulyje,grojančia dar ir dabar