kažkaip visai neseniai susidomėjau jais. Bet kaip užvedė! Yra iš tiesų labai labai mažai grupių, kurių dainos užveda iš karto. O the White Stripes turi šarmo.
I`m thinking `bout my doorbell, when you gonna ring, when you gonna ring it?
"Ten White Stripes tracks have been given new orchestral readings for an album dubbed "Aluminium," due Nov. 6 internationally via XL Recordings. A North American release date has yet to be announced.
White was not involved in the project, which was spearheaded by XL head Richard Russell. "I've grown up on popular music, but in the last couple of years I've begun to appreciate classical music, and for some reason I've often thought of the White Stripes when I've heard it: the hypnotic, repetitious, enigmatic nature of it," he says.
Working with composer Jody Talbot, Russell drafted a "specially assembled orchestra comprising many of the U.K.'s finest young classical musicians" to perform tracks like "The Hardest Button to Button," "I'm Bound To Pack It Up," "Let's Build a Home" and "Forever for Her (Is Over for Me)." Four Tet has remixed the latter cut but it has not yet been revealed how that version will be released.
"Aluminium" will only be available through the project's Web site in a limited run of 3,333 CDs and 999 vinyl albums, the latter edition of which will include a silkscreen print by artist Rob Jones. The album will also be sold in digital form."
Here is the track list for "Aluminium":
"Aluminum"
"I'm Bound To Pack It Up"
"Why Cant You Be Nicer To Me?"
"Astro"
"Never Far Away"
"Little Bird"
"Let's Build a Home"
"Who's a Big Baby?"
"The Hardest Button to Button"
"Forever for Her (Is Over for Me)"
<<>>>
Visa tai yra THE WHITE STRIPES
Rekomenduoju šią grupę visiems, tikiu kad paliks įsūdį. Tik klausima ar gerą ar blogą, nes tokia muzika tiesiog gali patikti arba nepatikti.
Siūlau dainas: The Hardest Button To Button
It's True That We Love One Another
In The Cold Cold Night
The Denial Twist
Forever For Her (Is Over For Me)
Seven Nation Army
Blue Orchid
liuks jie.......
tik gal kas zinot kaip vadinas ta daina kurios klipe megan wietoj bugnu plaktuku dauzo lekstes?..............
ir siaip wisas klipas tooooks..... hmmmmmm......... prislopintas......
help?
Sveiki!Mano nuomone apie juos tikrai gera, jie tik dviese, bet sudaro normalia grupe.Vakalisto balsas tikrai yspudingas ir atkreipiantis demesy, na o jau jo sesute tai jau tikrai moka valdyt bugnus, ir as noreciau moket bugninti Davai kas nors ismokinkit!!))
nevermind,,,
aga, pritariu... ; ) miela daina, kartais taip ir norisi shaukti "I don't know what to do with MYSELF!".: )
O shiaip tai jie shaunuoliai, originalia muzika kuria/atlieka.
Shmeklyt,,,
o ash visa laika, kai tu shulioj niuniavai "In the cold cold night" galvojau, kad tu niuniuoji "In the COCO night" - tai galvojau, blyn, kas cia per Karibai - palmes - kokosai?...: ); ): )
Hmz, keista - niekad negalvojau Kad Taip Bus.: )
Isigijau Ju CD ir Shtai : net negalvojau, kad Ju muzika Tokia. Visai skirtinga nuo 7 Nation Army - tokia kazkokia Savita & Miela - panashios dar negirdejau. Miela. Ypac Ypac man patinka "In the Cold Cold Night" - tobula Daina prisipazinti Mylint.: ) Ir dar "One More Cup Of Coffee" - tokia psichodelishka, tinkanti Mokslams.: ) : ) : )
acimenu kajp apie juos pasisakiau senajame music.lt taj gal to patis nebekartosiu nes tas ankstesnis mano pasisakymas buvo sunkei visiems ikandamas. taj vat tiesiog white stripes nebloga garage rocko grupe
Aš tai dabar jaučiuosi, lyg man būtų uždėtas limitas, kiek galiu naudotis music'u. Nes atrodo, prisiliesiu prie kažko ne to ir išmes mane kokiai savaitei, kaip jau yra padarę. Bet iš dalies gerai tokia pertrauka - daugiau laiko kitiems dalykams
2007 m. birželio 12 d. 15:33:40
I`m thinking `bout my doorbell, when you gonna ring, when you gonna ring it?
2007 m. vasario 18 d. 11:20:47
2006 m. gruodžio 7 d. 20:07:51
Jie dešimt dainų suorkestravo, perdirbo ir ką tik išleido.
Kol kas ją galima parsisiųst iš čia:
https://rapidshare.com/files/4756...miniu m_2006.rar
O čia ištrauka iš jų oficialaus saito apie šį darbą:
"Ten White Stripes tracks have been given new orchestral readings for an album dubbed "Aluminium," due Nov. 6 internationally via XL Recordings. A North American release date has yet to be announced.
White was not involved in the project, which was spearheaded by XL head Richard Russell. "I've grown up on popular music, but in the last couple of years I've begun to appreciate classical music, and for some reason I've often thought of the White Stripes when I've heard it: the hypnotic, repetitious, enigmatic nature of it," he says.
Working with composer Jody Talbot, Russell drafted a "specially assembled orchestra comprising many of the U.K.'s finest young classical musicians" to perform tracks like "The Hardest Button to Button," "I'm Bound To Pack It Up," "Let's Build a Home" and "Forever for Her (Is Over for Me)." Four Tet has remixed the latter cut but it has not yet been revealed how that version will be released.
"Aluminium" will only be available through the project's Web site in a limited run of 3,333 CDs and 999 vinyl albums, the latter edition of which will include a silkscreen print by artist Rob Jones. The album will also be sold in digital form."
Here is the track list for "Aluminium":
"Aluminum"
"I'm Bound To Pack It Up"
"Why Cant You Be Nicer To Me?"
"Astro"
"Never Far Away"
"Little Bird"
"Let's Build a Home"
"Who's a Big Baby?"
"The Hardest Button to Button"
"Forever for Her (Is Over for Me)"
2006 m. lapkričio 26 d. 12:14:22
2006 m. lapkričio 26 d. 11:40:04
2006 m. birželio 16 d. 16:48:27
*Visiškai savitas ir su niekuo nesupainiojamas skambesys
*Geri abiejų narių vokalai
*Visą grupę sudaro vos 2 žmonės, kas man atrodo tiesiog fantastiška
*Originalūs vaizdo klipai
<<>>>
Visa tai yra THE WHITE STRIPES
Rekomenduoju šią grupę visiems, tikiu kad paliks įsūdį. Tik klausima ar gerą ar blogą, nes tokia muzika tiesiog gali patikti arba nepatikti.
Siūlau dainas:
The Hardest Button To Button
It's True That We Love One Another
In The Cold Cold Night
The Denial Twist
Forever For Her (Is Over For Me)
Seven Nation Army
Blue Orchid
2005 m. rugsėjo 6 d. 19:34:49
tik gal kas zinot kaip vadinas ta daina kurios klipe megan wietoj bugnu plaktuku dauzo lekstes?..............
ir siaip wisas klipas tooooks..... hmmmmmm......... prislopintas......
help?
2005 m. birželio 2 d. 18:15:07
O liepą The White Stripes koncertas Varšuvoje.. Ir man niekaip neišeis nuvykti.. ;[[[[
2005 m. kovo 22 d. 01:05:41
2005 m. sausio 23 d. 13:20:59
2005 m. sausio 23 d. 13:13:36
2004 m. gruodžio 19 d. 18:44:21
2004 m. lapkričio 8 d. 12:12:39
2004 m. lapkričio 8 d. 00:06:18
aga, pritariu...
O shiaip tai jie shaunuoliai, originalia muzika kuria/atlieka.
Shmeklyt,,,
o ash visa laika, kai tu shulioj niuniavai "In the cold cold night" galvojau, kad tu niuniuoji "In the COCO night" - tai galvojau, blyn, kas cia per Karibai - palmes - kokosai?...: ); ): )
2004 m. lapkričio 7 d. 18:32:19
2004 m. lapkričio 7 d. 18:30:40
2004 m. lapkričio 7 d. 18:24:48
Isigijau Ju CD ir Shtai : net negalvojau, kad Ju muzika Tokia. Visai skirtinga nuo 7 Nation Army - tokia kazkokia Savita & Miela - panashios dar negirdejau. Miela. Ypac Ypac man patinka "In the Cold Cold Night" - tobula Daina prisipazinti Mylint.: ) Ir dar "One More Cup Of Coffee" - tokia psichodelishka, tinkanti Mokslams.: ) : ) : )
2004 m. lapkričio 7 d. 14:43:34
2004 m. spalio 22 d. 15:10:18
2004 m. spalio 22 d. 15:10:09