Na, kai buvo kid'as, tai po medžius karstydavausi. Dar žaisdavome gaudynes po pusę miesto, tai būdavo smagu. Plius žaisdavome zombiais, tai ir tada buvo ekstremalu
O dabar, nieko neužsiimu ekstremaliai, tikiuosi ateity būtinai tuo užsiimti.
Na, kai buvo kid'as, tai po medžius karstydavausi. Dar žaisdavome gaudynes po pusę miesto, tai būdavo smagu. Plius žaisdavome zombiais, tai ir tada buvo ekstremalu
Ekstremalus laisvalaikis.
Kuom nors ekstremaliu užsiimate?
Gal mokinatės kovų menų? Šokinėjat su parašiutu ar pan?
Aš asmeniškai užsiimu ugnies šokiais. Esu fakyrė. Manau tai ganėtinai ekstremalu, bet atpildas nuostabus.
Jausmas šokant su ugnimi kažkas nuostabaus. Gal kas bandėte? Jei yra Vilniečių norinčių pabandyti ar pamatyti rašykit man PM.
Būtu smagu jei pasidalintumėt savo ekstremaliais patyrimais
Vis dėlto dar ne viskas man veikia. Komentarą lyg ir parašiau, bet jis nepasirodė, pranešimas, kad parašiau komentarą – irgi. Nu OK... O buvo taip, kad orint atvert music'ą man pasirodė pranešimas, kad svetainė negali užtikrinti saugaus ryšio
Aš tai dabar jaučiuosi, lyg man būtų uždėtas limitas, kiek galiu naudotis music'u. Nes atrodo, prisiliesiu prie kažko ne to ir išmes mane kokiai savaitei, kaip jau yra padarę. Bet iš dalies gerai tokia pertrauka - daugiau laiko kitiems dalykams
2010 m. kovo 31 d. 01:50:56
2010 m. kovo 31 d. 00:37:49
2010 m. kovo 30 d. 23:01:11
crazio laisvalaikis turbut apsiriboja sedejimu prie kompo ir 'faru' ziurejimu.
na, brangioji labai klysti. Šioje temoje kalbama apie ekstremalų laisvalaikį, o ne apie paprastą, tad skirk du dalykus.
Taip o jei dar ne į tema, tai pačios laisvalaikis ne prie kompo dabar?
2010 m. kovo 30 d. 23:00:40
Kovos menai yra ekstremalūs?;o
Craziuk, tu nerealus.
2010 m. kovo 30 d. 22:53:03
2010 m. kovo 30 d. 22:50:13
2010 m. kovo 30 d. 22:48:27
2010 m. kovo 30 d. 22:44:30
Kuom nors ekstremaliu užsiimate?
Gal mokinatės kovų menų? Šokinėjat su parašiutu ar pan?
Aš asmeniškai užsiimu ugnies šokiais. Esu fakyrė. Manau tai ganėtinai ekstremalu, bet atpildas nuostabus.
Jausmas šokant su ugnimi kažkas nuostabaus. Gal kas bandėte? Jei yra Vilniečių norinčių pabandyti ar pamatyti rašykit man PM.
Būtu smagu jei pasidalintumėt savo ekstremaliais patyrimais