Music.lt logo
TAVO STILIUS:
rock  /  heavy  /  alternative
pop  /  electro  /  hiphop  /  lt
Prisijunk
Prisimink / Pamiršau

Paprasčiausias būdas prisijungti - Facebook:

Prisijunk

Jau esi narys? Prisijunk:
Vartotojo vardas:
Slaptažodis:

Įprasta registracija:
Vartotojo vardas:
Slaptažodis: (bent 6 simboliai)
Pakartokite slaptažodį:
El. pašto adresas: (reikės patvirtinti)

Filmas "Shutter Island" (Šnabždesių sala) - lyg šių laikų "Švytėjimas"?

Patinka? Spausk ir pridėk prie mėgstamų!

Puslapiai: 12
Susijusi muzika: pasirinkti
PERŽIŪRĖTI
RAŠYTI
Suraskite ir pridėkite norimus kūrinius, albumus arba grupes:

Patvirtinti
Bee-Myself
2010 m. birželio 3 d. 21:55:21
Aš ėjau į Kuždesius po to kai perskaičiau knygą, taigi, kol mano draugės plaukiojo stengdamosi suprasti kas ten vyksta aš ramiausiai gėriau vandenį ir valgiau saldainukus. Pastebėjau, kad daugelis žmonių nesupranta filmo esmės, nepagauna siužeto, visais tais atvejais primygtinai rekomenduoju perskaityti knygą, kuri ir šiaip už filmą yra daug įdomesnė ir paliekanti dar slogesnį įspūdį. Čia jau sena tiesa, kad knyga visada būna geresnė už filmą, Kuždesių sala ne išimtis.
Manau, kad reikėtų dar kartą pažiūrėti filmą, kiek primiršus knygą jis gabūt pasirodys šiek tiek kitoks.
Di Caprio mano manymu, yra vienas geriausių dabartinių aktorių, sugebantis suvaidinti daugiau mažiau bet ką ir Kuždesiuose puikiai atliko savo darbą.
Apibendrinant neturiu prie ko prikibt, man net nekilo mintis, kad galiausiai išaiškintas Endriu/Tedis galėjo būti tik daktarų svaiginamas nekaltas maršalas, viskas labai aiškiai pasakyta, puikiai paaiškinta kaip ir kodėl jis atsidūrė ligoninėje. Ir puikiai suprantama, kodėl jam buvo atlikta lobotomija.

(gal kiek nerišliai parašiau. )

Atsakyti
lacunacoil
2010 m. birželio 3 d. 16:45:50
Rimtai gi dar gangs of Ny...

2010 m. birželio 3 d. 16:35:41
pritariu kad DI Cabrio vienas geresniu dabartiniu aktoriu, tiesa kazkada mano nuomone irgi apie ji buvo ne kokia (cia aisku po Titaniko, ROmeo & Juliet), visada jis man su filmais mazoms mergaitems risdavosi bet aisku gal jei ne tie blockbusteriai nebutu suvaidines ir Gangs Of New York, Departed ar Shutter Island

Atsakyti
lacunacoil
2010 m. birželio 3 d. 14:32:13
Čia nebuvo siaubo filmas.

Visiškas durnas stereotipas su DI Caprio. Man tai vienas geriausiū aktorių: Departed, Aviator, dabar Shute Island... O apie BLoody Diamond tai išvis nekalbu. Nusotabus aktorius.

2010 m. birželio 3 d. 14:27:27
tired rašė:
Dikaprio netgi titanke suvaidino aukstumoj. Cia ir yra Aktorius kai bet koks zanras ispildomas be priekaistu. O, kad jo ivaizdziui pakenke tai tik todel, kad mergaites pamisho, o kai dvyliktaji karta paziurejo Titanika - persivalge ir pasake - per saldu

maciau titanika viena karta ir tapati - probegomis, nemegstu tokio zanro filmu, seip jo snukis kazkaip netinka prie siaubo filmu (ar kas ten turejo but)..

2010 m. birželio 3 d. 14:05:06
Dikaprio netgi titanke suvaidino aukstumoj. Cia ir yra Aktorius kai bet koks zanras ispildomas be priekaistu. O, kad jo ivaizdziui pakenke tai tik todel, kad mergaites pamisho, o kai dvyliktaji karta paziurejo Titanika - persivalge ir pasake - per saldu

Atsakyti
Gabux
2010 m. birželio 3 d. 12:33:02
Caprio man taipogi visai nemielas.
Bet nereikia jo visad sieti su Titanikais ir kitom saldybėm..

Pats filmas man labai patiko, vienas geresnių pastaruoju metu matytų. Reikėtų dar antrą kartą pažiūrėti, kad užbraukčiau bent kelis nežinomuosius.

2010 m. birželio 3 d. 10:36:32
chzarija rašė:
paziurejau 10 min ir istryniau.. tas dikaprio vaizda visa gadina ;]

kas čia per protinis "iliterizmas"?

2010 m. birželio 3 d. 10:31:01
paziurejau 10 min ir istryniau.. tas dikaprio vaizda visa gadina ;]

2010 m. birželio 3 d. 10:26:40
Ariel_Cancer_Dies rašė:
Man toks lieka klausimas: ar tada, kada jis nesapnavo, visada buvo tikrovė? Kaip su ta pabėgusia boba? Senis sakė, kad gal ir nebūtų jos radę? Negi jos pabėgimas buvo surežisuotas? Kaip galėjo būt suplanuotas jos pabėgimas ir tikėtasi, kad Tedis ras jos slėptuvę? Tai juk didžiausias atsitiktinumas.
Kurie prisiminimai tikroviški, kurie ne? Pvz. su tuo Noizu?

Nebuvo jokio pabėgimo. Jam tik pasakė, kad toks buvo, nes tikėjosi, kad pavaidinęs viską atsimins. Juk pabaigoj pasakė, kad jokios tos moters nėra, tai tebuvo jo fantazija visa ta scena urve.

2010 m. birželio 3 d. 09:33:15
As taip ir nesupratau ar jis ten isivaizdavo ar ne, bet patiko

Atsakyti
Ariel_Cancer_Dies
2010 m. balandžio 7 d. 01:07:51
Nepamirštant temos, norėčiau pasiūlyti padiskutuoti svarbiu klausimu:

kokios filmo fabulos detalės galėjo leisti įžvelgti, kad Tedis nėra tai, kas jis mano esąs? Kur va tie trapieji ledo sluoksniai, kuriais tipeno režisierius?

2010 m. balandžio 5 d. 21:35:19
Man toks lieka klausimas: ar tada, kada jis nesapnavo, visada buvo tikrovė? Kaip su ta pabėgusia boba? Senis sakė, kad gal ir nebūtų jos radę? Negi jos pabėgimas buvo surežisuotas? Kaip galėjo būt suplanuotas jos pabėgimas ir tikėtasi, kad Tedis ras jos slėptuvę? Tai juk didžiausias atsitiktinumas.
Kurie prisiminimai tikroviški, kurie ne? Pvz. su tuo Noizu?

2010 m. balandžio 5 d. 21:24:51
Man patiko tai, kaip filmas sukaltas. Pats režisierius — smulkmeniškas ir preciziškas. Reikia įtarti, kad iš visko, ką turėjo, sugebėjo išspausti geriausia. Stiprus, tikrai.
Scorsese kablys buvo ne pats siužetas (knygą kas nori — gali perskaityti dar iki filmo), o forma.
Ir ažkaip netikslinga filmą lyginti su Kubrick'o Shining, nes Shutter Island panaudota labai nemažai klasikinių filmų scenų. Na, Hitchcock'as su Kubrick'u galbūt ryškiausi (ar lengviausiai atpažįstami).

Atsakyti
rabithunter
2010 m. balandžio 5 d. 20:00:38
na man gal kiek "mindfucko" pritruko, ir siaip kadangi ziurejau skaites pries tai knyga nebuvo to efekto koks turbut turejo but

Atsakyti
Prophet
2010 m. balandžio 5 d. 19:48:29
Na man irgi vis dar liko klaustukų ir nemažai. Filmas patiko, nors šiaip mindfuck'u ir nelabai mėgstu.

2010 m. balandžio 5 d. 19:14:31
Matėte dabar kinuose rodomą filmą "Shutter Island" ("Šnabždesių sala") su Leo di Caprio? Koks jis jums? Sunkiai pagaunamas? Kokie įspūdžiai?

Nelabai žiūriu psichologinių filmų, bet jis man tarsi naujų laikų Švytėjimas. Tokio pat lygio ar dar geresnis. Skorsezė šį kartą iš peties pasistengė. Visą filmą buvau vedžiojamas už nosies ir nesupratau, kame šaknys. Kiti klaustukai ko gero ir liks neatsakyti.

Į viršų
Susijusi muzika: pasirinkti
PERŽIŪRĖTI
RAŠYTI

Copyright 2001-2026 music.lt. Visos teisės saugomos. Kopijuoti be autorių sutikimo draudžiama.
Pasiūlė Daina Mėgsta
Sahja OMD  Joan of Arc (Maid of Orleans)
 OMD

Šiuo metu vertiname

Imagine Dragons Imagine Dragons
8,8

Užsiregistruok ir vertink!

Artimiausi įvykiai

Kas vyksta?

Daugiau

Pokalbių dėžutė

15:00 - WeeT
Atsinaujino LT TOP 30!
22:41 - 4Blackberry
Bet kol dar pasiūlot gerų dainų į dienos dainą, tol verta kasdien apsilankyt, net jei viskas lūžta
15:23 - Very_crazy_enough
Sveika akims
22:22 - 4Blackberry
Aš tai dabar jaučiuosi, lyg man būtų uždėtas limitas, kiek galiu naudotis music'u. Nes atrodo, prisiliesiu prie kažko ne to ir išmes mane kokiai savaitei, kaip jau yra padarę. Bet iš dalies gerai tokia pertrauka - daugiau laiko kitiems dalykams
22:31 - einaras13
Nežinau, kokiu būdu Sahjai nestriginėja music'as, bet pavydžiu.
Atsinaujino TOP 40!
Atsinaujino LT TOP 30!
Atsinaujino TOP 40!
16:27 - einaras13
Deja nebegaliu palaikyti, nes music'u nebeįmanoma naudotis.
Daugiau  

Informacija

Šiuo metu naršo narių: 1
  Neregistruotų vartotojų: 1419
  Iš viso užsiregistravę: 73756
  Naujausias narys: pshqsrnszi
  Šiandien apsilankė: 178270