Naujienos
|
Dienoraščiai
|
Stiliai
|
Grojaraščiai
Diskusijų temos
|
Kūryba
|
Vartotojai
|
Komentarai
|
Dainų tekstai
|
Gairės
|
|
|
|
"Roko Dienos" Kauno "Akropolyje" Balandžio 17- 18 d.
Susijusi muzika: pasirinkti
Copyright 2001-2025 music.lt. Visos teisės saugomos. Kopijuoti be autorių sutikimo draudžiama.
2010 m. balandžio 19 d. 10:21:21
Buvo ir keli forsiukai, bet taip jau nedrasiai jie aplink slankiojo, kad jų niekas beveik ir nematė. Reziumiuodamas galiu pasakyti, kad renginiu likau patenkintas.
p.s. gaila tik kad vakar negalėjau atvažiuoti į Akropoly, kai Rebelheartai grojo.
2010 m. balandžio 16 d. 22:58:01
2010 m. balandžio 16 d. 09:56:23
2010 m. balandžio 9 d. 08:37:55
2010 m. balandžio 9 d. 08:36:05
2010 m. balandžio 8 d. 19:40:58
2010 m. balandžio 8 d. 15:47:25
Na aš labai abejoju ar forsai ir fyfos suinteresuoti šitu renginiu. Manau ateis tik tie, kurie domisi roku, o ne lady GaGa ar 69 danguje.
2010 m. balandžio 8 d. 15:30:40
2010 m. balandžio 8 d. 15:28:19
Balandžio 17-18dienomis Kauno Akropolyje vyks Roko dienos. Balandžio 17d " Rojaus tūzai" ir "Thundertale ", o balandžio 18 d. " Rebelheart " ir " Bon Jovi " projektas. Nekantriai laukiu šito koncerto. Aš jau turiu 4 pakvietimus visai šeimai (man , žmonai ir vaikams ). Čia mums bus kaip gera kompencacija, kad nepavyko į Metallica koncertą nuvykti, nes brangūs bilietai. O į šitą koncertą pakvietimą gali gauti pirkęs Akropolyje prekių už 150Lt. Taigi neprarandi jokių pinigų, ir dar gauni pakvietimą į mano manymu žiauriai gerą renginį. Tikiuosi, kad ir technine prasme renginys bus tikrai kokybiškas. Tai bent hairus pakratysiu su Rojaus Tūzais ir Thundertale'ais
O yra galimybė nusipirkti bilietą, neperkant nieko akropolyje?
O šeip manau kad Akropolyje daugiau renkasi forsu ir fyfu, o ne roko muzika megstanciu, tai net nezinau.. kazkaip keistai turetu viskas atrodyti..
2010 m. balandžio 8 d. 11:10:36