Nežinau iš kur ištraukėt, kad čia 4 exogenesis daina, bet tai tikrai nesamone. juk aiškiai girdisi, kad čia radiohead'ų daina creep. beje, muse apie ją neskelbė savo oficialiam puslapy, todel tai tik kažkoks fan made gabalas.. jei būtų galima, prašyčiau ją išiimti ir neklaidinti klausytojų.
O prioritetai man pastaruoju metu yra nauji leidimai. Dar kitas dalykas, kad naujos grupės dažnai jau nebepateikia nieko įdomaus man. Ar bent nesilygina su savo "pirmtakais", kad norėtųsi į juos gilintis.
Nauji atradimai lieka tikrai paskutinėje vietoje ir praktiškai pamirštami. Kartais tik, jeigu pagal asociaciją su kita grupe atrandu, perklausau kokias kelias dainas, ir dažnai tuo ir pasibaigia, nes reikia grįžti prie prioritetų.
Tai panaši dilema ir man. Mano JAU mėgstamos grupės kepa kūrybą tempais, kurie man žiauriai per dideli, o čia dar naujas grupes atradinėti. Dažniausiai pas mane atradimai dabar būna "nes Spotify algoritmas išmetė", o ne intentional prisėdimai prie kažko
2011 m. liepos 6 d. 20:50:03
Net ne Matt'o vokalas čia skamba. What a hell??
2010 m. lapkričio 6 d. 18:19:48
2010 m. gegužės 11 d. 17:08:34
2010 m. balandžio 27 d. 13:13:27
2010 m. balandžio 9 d. 19:48:43