Taip, problema tame kad labai jau lengva gauti tuos ginklus, kaip pvz pateikiamas kad jei atsidarai banke saskaita tai dovanu gauni sautuva ir kulku..
But all the drugs in this world
Won't save her from herself
ne vien apie tas žudynes ten svarstoma. esmė yra ginklų problema Amerikoj.
Nesidžiauk, brolau, alaus neparnešęs.
3. Nėra dalykų, kurių vertės negalima išmatuoti alumi.
4. Aluje nepaskęsi
5. skaudžiausia tiesa: viso pasaulio alaus neišgersi.
6. bandelės yra 3 kartus skanesnės, jei tai yra alus.
7. nėra progos, kuriai esant negalėtum gerti alaus ir nėra alaus, prie kurio neatsirastų progos.
8. nėra sveikatos, kurios nepataisytų alus.
to be continued..
Galimybių teorija: alus gali būti neskanus tada, jei ta nėra alus.
Man patiko filmas Bowling For Columbine, ten svarstomos priezastys kodel du paaugliau nuzude 12 mokiniu ir mokytoja, jei nusizude patys. Rodomos istraukos is video kameru mokykloje kaip ten visi lakste pakraupe ir pan.
Geriausias prikolas buvo kaip pradejo vardinti del to ta tragedija galejo nutikti, tai kiekvienas savo nuomone - internet, video games, parents, o tada visi kaip susitare - rock music, shock rocker Marilyn Manson, Marilyn Manson, MArilyn Manson, Marilyn Manson..
Yra trumpas jo interviu plius
But all the drugs in this world
Won't save her from herself
Michel Moore'o "Bowling for Columbine". tiesa, nevisai apie mokyklą ar columbine High massacre, bet susiję ir šiaip. labai labai toks filmas patikęs
Nesidžiauk, brolau, alaus neparnešęs.
3. Nėra dalykų, kurių vertės negalima išmatuoti alumi.
4. Aluje nepaskęsi
5. skaudžiausia tiesa: viso pasaulio alaus neišgersi.
6. bandelės yra 3 kartus skanesnės, jei tai yra alus.
7. nėra progos, kuriai esant negalėtum gerti alaus ir nėra alaus, prie kurio neatsirastų progos.
8. nėra sveikatos, kurios nepataisytų alus.
to be continued..
Galimybių teorija: alus gali būti neskanus tada, jei ta nėra alus.
Gal as cia toks vienas bet talking heads ir REM nera 1 hito grupes! Gal jos legendines labiau nei nightwish, marduk ar net within temptation bet cia kaip kam
2010 m. balandžio 26 d. 14:43:16
2010 m. balandžio 25 d. 18:40:23
2010 m. balandžio 25 d. 12:13:19
STAND UP. SPEAK UP. Say NO to racism. _____________________ Aš gerai rusiškai keikiuosi. Nesidžiauk, brolau, alaus neparnešęs. _________________ svarbiausios gyvenimo tiesos: 1. Alus tinka gerti su bet kuo, ypač su alumi. 2. Kam gerti alaus mažai, jei galima daug. 3. Nėra dalykų, kurių vertės negalima išmatuoti alumi. 4. Aluje nepaskęsi 5. skaudžiausia tiesa: viso pasaulio alaus neišgersi. 6. bandelės yra 3 kartus skanesnės, jei tai yra alus. 7. nėra progos, kuriai esant negalėtum gerti alaus ir nėra alaus, prie kurio neatsirastų progos. 8. nėra sveikatos, kurios nepataisytų alus. to be continued.. Galimybių teorija: alus gali būti neskanus tada, jei ta nėra alus.
2010 m. balandžio 25 d. 08:26:29
Geriausias prikolas buvo kaip pradejo vardinti del to ta tragedija galejo nutikti, tai kiekvienas savo nuomone - internet, video games, parents, o tada visi kaip susitare - rock music, shock rocker Marilyn Manson, Marilyn Manson, MArilyn Manson, Marilyn Manson..
Yra trumpas jo interviu plius
2010 m. balandžio 24 d. 18:57:47
STAND UP. SPEAK UP. Say NO to racism. _____________________ Aš gerai rusiškai keikiuosi. Nesidžiauk, brolau, alaus neparnešęs. _________________ svarbiausios gyvenimo tiesos: 1. Alus tinka gerti su bet kuo, ypač su alumi. 2. Kam gerti alaus mažai, jei galima daug. 3. Nėra dalykų, kurių vertės negalima išmatuoti alumi. 4. Aluje nepaskęsi 5. skaudžiausia tiesa: viso pasaulio alaus neišgersi. 6. bandelės yra 3 kartus skanesnės, jei tai yra alus. 7. nėra progos, kuriai esant negalėtum gerti alaus ir nėra alaus, prie kurio neatsirastų progos. 8. nėra sveikatos, kurios nepataisytų alus. to be continued.. Galimybių teorija: alus gali būti neskanus tada, jei ta nėra alus.
2010 m. balandžio 17 d. 20:35:25
diskusijos su panasiu pavadinimu i sita bus nutrintos.
2010 m. balandžio 17 d. 20:10:22
estu ''klasė''
mano isvardinti yra matyti
2010 m. balandžio 17 d. 20:09:06
2010 m. balandžio 17 d. 18:54:41
https://www.imdb.com/title/tt0365960/ Zero Day (2003)
2010 m. balandžio 17 d. 18:47:40
P.S. NE ne, nepagalvokit, kad as jau tam rosiuosi