na, man čia nėra labai svarbu, tačiau aš norėjau paklaust apie tą liniją, spalvotą - muzikos stilių. Pvz.: aš esu perklausius 2000 dainų, tai man spalvas rodys tik paskutinių 1000, ar viso laiko bendrai sudėjus?
Mane uzp1sa visokios reklamos mirguliuojancios ir issokinejancios. Kur cia tas grozis, atnaujinto tinklapio, tai nesuprantu. Suprantu, kad reklama reikalinga svetaines isgyvenimui, bet, mielieji susitvarkykit savo issokancius pranesimus apie kazkokias paslaugas. As asmeniskai tai ne reksmingu reklamu ateinu cia pasiskaityt. Kaip turbut ir dauguma. Aciu
Panašu taip:
Pilka - Alternatyvioji muzika
Žalia - Elektroninė, šokių muzika
Ruda - Hip-hop'o muzika
Žydra - Kitų stilių muzika
Raudona - Pop, R&B muzika
Geltona - Rimtoji muzika
Mėlyna - Roko muzika
Juoda - Sunkioji muzika
Dabar niekas nieko nebepaslėps
Rutonė rašė: <...>bet galima imt pavyzdį iš kolegų užsienyje - turėt temų (skins) galeriją. Ten būtų galima sukraut kelias temas (kad ir tą, minimalistinę, kurios ne vienas jau pasiilgo, ir kokias kelias, besiskiriančias ne tik spalvomis, šriftais, bet ir išdėstymu), tada kiekvienas pasirinktų širdžiai mielesnę ir niekam (arba beveik niekam) nereikėtų bumbėt. <...>
Čia ne one.lt. Ir reikėtų skirt portalą nuo forumo.
Nežinau, kas ir kaip ten toj "onutėj" yra. Nesilankau ten, jokiom paslaugom nesinaudoju. O jei mano idėjos pasirodė "one'iškos", tai gal ir jie turi kažką sektino? Bent jau dizaino idėjų?
Rutonė rašė: <...>bet galima imt pavyzdį iš kolegų užsienyje - turėt temų (skins) galeriją. Ten būtų galima sukraut kelias temas (kad ir tą, minimalistinę, kurios ne vienas jau pasiilgo, ir kokias kelias, besiskiriančias ne tik spalvomis, šriftais, bet ir išdėstymu), tada kiekvienas pasirinktų širdžiai mielesnę ir niekam (arba beveik niekam) nereikėtų bumbėt. <...>
eqliux rašė: O aš tai manau, kad visur iš eilės dėliot kabutes yra bereikalingas išsiknisinėjimas. Ir skaitymą apsunkina, ir atrodo debiliškai, ypač grupių pavadinimai. Nu c'mon. Kas geriau - "Nirvana" ar "Pearl Jam"? Sutinku dėl dainų pavadinimų, bet kas gi rašo grupių pavadinimus kabutėse Netikiu, kad lietuvių rašybos taisyklėse numatytas būtent toks grupių pavadinimų darkymas. "Pink Floyd". Fu. Netgi kursinį rašydama radau, kad įv. pavadinimus išskirti leidžiama ir kitaip (pvz., kursyvu), ne tik nuolat marguojančiomis kabutėmis.
Prisiskaitei Visuotinės lietuviškosios enciklopedijos? Ten irgi pavadinimai kursyvinami. Šiaip jau tokiam dalykui pritariu, nes taisyklingas lietuviškas kabutes parašyt tegalima Worde ar kitame tekstų redaktoriuje.
Spalvos, tiesą sakant, man irgi labai jau ne prie širdies. Ta mėlyna čia taip nedera... Išvis - mėlyna su oranžine (bent tokios, kokios čia yra) nedera. Mano akims tokia mėlyna (žydra) yra viena bjauriausių (nepykit). Tarp kitko, negaliu kalbėt už visus lietuviškus forumus (nes labai nedaugelyje lankausi), bet galima imt pavyzdį iš kolegų užsienyje - turėt temų (skins) galeriją. Ten būtų galima sukraut kelias temas (kad ir tą, minimalistinę, kurios ne vienas jau pasiilgo, ir kokias kelias, besiskiriančias ne tik spalvomis, šriftais, bet ir išdėstymu), tada kiekvienas pasirinktų širdžiai mielesnę ir niekam (arba beveik niekam) nereikėtų bumbėt. Asmeniškai man didesnis šriftas mielesnis akiai. Naujasis įrankių juostų išdėstymas man irgi labiau patinka nei senasis, tai irgi turiu dėt didelį pliusą.
Kas dar nepatinka. Forume naršyt nepatogu. Puslapis pirmyn, puslapis atgal galėtų būt ne tik apačioje, bet ir viršuje. Ir galbūt būtų galima iš kiekvieno atsakymo šokinėt į puslapio viršų arba apačią (vėlgi tai, kas man patiko kituose forumuose). Kol kas tiek.
Gal as cia toks vienas bet talking heads ir REM nera 1 hito grupes! Gal jos legendines labiau nei nightwish, marduk ar net within temptation bet cia kaip kam
2012 m. gegužės 29 d. 12:06:35
Kaip čia nepriprasi.. : )
Na, dizainas dabar jau atrodo ganėtinai patogus ir nenuobodus, o dėl pirminio "pasipriešinimo", matyt, čia pats natūraliausias reiškinys...
2012 m. gegužės 29 d. 11:47:50
Jau antrus metus "gyvename" su atnaujintu dizainu, kuris sukėlė įvairių diskusijų ir vertinimų.
Ar pripratote prie naujos išvaizdos ir po to sekusių pasikeitimų?
Prisiminimui:
2011 m. gegužės 27 d. 22:05:07
Tavo zona - muzika - Pasirinkti nuotaikos dainą.
O! ačiū.
2011 m. gegužės 27 d. 22:02:59
2011 m. gegužės 27 d. 22:01:41
2011 m. gegužės 27 d. 21:58:50
_ dėkoju už sugaištą laiką_
2011 m. gegužės 27 d. 19:33:40
2011 m. gegužės 27 d. 16:05:30
2011 m. gegužės 27 d. 10:35:11
2010 m. birželio 21 d. 21:11:13
2010 m. gegužės 22 d. 17:31:17
2010 m. gegužės 22 d. 14:50:11
o ta kur linija spalvota yra, tai ji keiciasi kai pradedi pvz. kito stiliaus muzika daugiau klausyti?
Taip, keičiasi. Ji priklauso nuo paskutinių 1000 perklausų
2010 m. gegužės 16 d. 17:20:06
2010 m. gegužės 16 d. 11:57:06
Pilka - Alternatyvioji muzika
Žalia - Elektroninė, šokių muzika
Ruda - Hip-hop'o muzika
Žydra - Kitų stilių muzika
Raudona - Pop, R&B muzika
Geltona - Rimtoji muzika
Mėlyna - Roko muzika
Juoda - Sunkioji muzika
Dabar niekas nieko nebepaslėps
2010 m. gegužės 16 d. 11:28:06
kas cia per naujove? ka cia rodo ?
įdomu, įdomu, panašu, kad čia rašo, kokių stilių muziką dažnaiusiai klausai, arba turi tarp mėgstamiausių, tik nežinau kokia spalva ką reiškia
2010 m. gegužės 15 d. 22:16:29
kas cia per naujove? ka cia rodo ?
2010 m. balandžio 29 d. 20:59:32
<...>bet galima imt pavyzdį iš kolegų užsienyje - turėt temų (skins) galeriją. Ten būtų galima sukraut kelias temas (kad ir tą, minimalistinę, kurios ne vienas jau pasiilgo, ir kokias kelias, besiskiriančias ne tik spalvomis, šriftais, bet ir išdėstymu), tada kiekvienas pasirinktų širdžiai mielesnę ir niekam (arba beveik niekam) nereikėtų bumbėt. <...>
Nežinau, kas ir kaip ten toj "onutėj" yra. Nesilankau ten, jokiom paslaugom nesinaudoju. O jei mano idėjos pasirodė "one'iškos", tai gal ir jie turi kažką sektino? Bent jau dizaino idėjų?
2010 m. balandžio 29 d. 19:29:01
<...>bet galima imt pavyzdį iš kolegų užsienyje - turėt temų (skins) galeriją. Ten būtų galima sukraut kelias temas (kad ir tą, minimalistinę, kurios ne vienas jau pasiilgo, ir kokias kelias, besiskiriančias ne tik spalvomis, šriftais, bet ir išdėstymu), tada kiekvienas pasirinktų širdžiai mielesnę ir niekam (arba beveik niekam) nereikėtų bumbėt. <...>
2010 m. balandžio 28 d. 21:33:29
O aš tai manau, kad visur iš eilės dėliot kabutes yra bereikalingas išsiknisinėjimas. Ir skaitymą apsunkina, ir atrodo debiliškai, ypač grupių pavadinimai. Nu c'mon. Kas geriau - "Nirvana" ar "Pearl Jam"? Sutinku dėl dainų pavadinimų, bet kas gi rašo grupių pavadinimus kabutėse
Spalvos, tiesą sakant, man irgi labai jau ne prie širdies. Ta mėlyna čia taip nedera... Išvis - mėlyna su oranžine (bent tokios, kokios čia yra) nedera. Mano akims tokia mėlyna (žydra) yra viena bjauriausių (nepykit). Tarp kitko, negaliu kalbėt už visus lietuviškus forumus (nes labai nedaugelyje lankausi), bet galima imt pavyzdį iš kolegų užsienyje - turėt temų (skins) galeriją. Ten būtų galima sukraut kelias temas (kad ir tą, minimalistinę, kurios ne vienas jau pasiilgo, ir kokias kelias, besiskiriančias ne tik spalvomis, šriftais, bet ir išdėstymu), tada kiekvienas pasirinktų širdžiai mielesnę ir niekam (arba beveik niekam) nereikėtų bumbėt. Asmeniškai man didesnis šriftas mielesnis akiai. Naujasis įrankių juostų išdėstymas man irgi labiau patinka nei senasis, tai irgi turiu dėt didelį pliusą.
Kas dar nepatinka. Forume naršyt nepatogu. Puslapis pirmyn, puslapis atgal galėtų būt ne tik apačioje, bet ir viršuje. Ir galbūt būtų galima iš kiekvieno atsakymo šokinėt į puslapio viršų arba apačią (vėlgi tai, kas man patiko kituose forumuose). Kol kas tiek.
2010 m. balandžio 28 d. 18:07:12