o aš tai niekaip nepriprantu prie naujo music'o įvaizdžio. toks kičinis truputį. na bet bet kuriuo atveju pasikeitimai yra gerai. visai gyva svetainė patapo
pasikeitimai neabejotinai dziugina stilius siek tiek "zaislinis" palyginus su buvusiu, bet cia jau skonio reiklas. Labiausiai nepatikes dalykas - gremezdiskas sriftas (ipatingai paboldintas). Tas pats srifto formatas ir erdves isdestimas iskreipia iki siol buvusia nepriekaitinga estetika
LoseControl rašė: Akivaizdus, bet galiausiai menkas ir nevertas būti apdiskutuotas. Manau, kad kol žmonės daro paprasčiausias klaidas žodžiuose arba rašo su ch, w, zh, tol gali apie lietuviškas kabutes neužsiminti
be abejo, bet jei jau taiso temų pavadinimus, tai tegu ir taiso, kaip pridera. Žinok, dabar tokiuose saituose dažnai apsilanko kalbininkų.
LoseControl rašė: Akivaizdus, bet galiausiai menkas ir nevertas būti apdiskutuotas. Manau, kad kol žmonės daro paprasčiausias klaidas žodžiuose arba rašo su ch, w, zh, tol gali apie lietuviškas kabutes neužsiminti
be abejo, bet jei jau taiso temų pavadinimus, tai tegu ir taiso, kaip pridera. Žinok, dabar tokiuose saituose dažnai apsilanko kalbininkų.
Akivaizdus, bet galiausiai menkas ir nevertas būti apdiskutuotas. Manau, kad kol žmonės daro paprasčiausias klaidas žodžiuose arba rašo su ch, w, zh, tol gali apie lietuviškas kabutes neužsiminti
Crazyz rašė: na, bet yra skirtumas ar kabutės ,,__'', ar ''__'', pastorosios yra angliškos.
Jeigu jau taip kabinies ir rūpi, tai lietuviškos kabutės yra „___“ o ne ,, ar dar koks briedas.
Atsiprašau už antrą iš eilės tos pačios tematikos žinutę, bet tenorėjau pridurti, jog man regis, kad rašyti kabutėse "Led Zeppelin" yra daugmaž tas pats, kaip rašyti kabutėse "Žemaitė" ar "Šatrijos Ragana".
O aš tai manau, kad visur iš eilės dėliot kabutes yra bereikalingas išsiknisinėjimas. Ir skaitymą apsunkina, ir atrodo debiliškai, ypač grupių pavadinimai. Nu c'mon. Kas geriau - "Nirvana" ar "Pearl Jam"? Sutinku dėl dainų pavadinimų, bet kas gi rašo grupių pavadinimus kabutėse Netikiu, kad lietuvių rašybos taisyklėse numatytas būtent toks grupių pavadinimų darkymas. "Pink Floyd". Fu. Netgi kursinį rašydama radau, kad įv. pavadinimus išskirti leidžiama ir kitaip (pvz., kursyvu), ne tik nuolat marguojančiomis kabutėmis.
Pastebėjau, jog dabar adminai/modai pataiso diskusijose temos pavadinimus, tame nieko blogo nematau, kad pataiso, bet jei jau taisote, tai darykite be klaidų. Turiu omeny dėl kabučių. Jos rašomos lietuvių kalboje ,,blablabla'', o ne angliškai ''blablabla''. Nors čia ir menka klaida, bet visgi, jei jau lietuviškai taisote, tai ir malonėkite lietuviškai taisyti ;]
aurimaz rašė: Labai pagelbėtų, jeigu būtų koks nors "quick slide down" meniu iki norimo skyriaus. Dabar viršuje yra muzikos naujienos, o iki apatinių blokų - tolimas kelias. Nebent aš nepastebėjau kažkokio užslėpto meniu. Jeigu taip - tai gal paryškinkit? Pirmojoje versijoje buvo tas patogumas, kad paspaudi MP3 nuorodą ir tau pateikia visą sąrašą vartotojų įkeltų muzikinių kūrinių. Dabar ta nuoroda pasislėpė viso skyriaus apatiniame kampe. Būtų nieko, jei nevargintų su priėjimu.
Na, dizainas gražus, bet labai neoptimalus (pats esu programuotojas dizaineris su stažu). Pavyzdžiui, viršutinis baneris savo dydžiu atima labai daug naudingos vietos, kurioje būtų galima išdėstyti gyvybiškai svarbesnius elementus. Kad ir anksčiau minėtus greituosius meniu. Juodas skyrius su vartotojo informacija pernelyg išpūstas, palyginus su pateikiamos infos kiekiu. Jis taip pat neoptimaliai vagia vietą. Naujienų skaičius galėtų būti bent perpus mažesnis. Kam reikės daugiau naujienų, tas paspaus "daugiau". Dabar ta daugybė naujienų tik pailgina kelią iki apačios, o didžioji dalis lankytojų labai myli tai, kas pateikiama pirmu lango atvertimu. Kam leistis kažkur žemyn, jeigu galima ką nors paspausti vietoje to? Vat tokia vyraujanti filosofija.
Aišku, ilgainiui taip "pakarti" lankytojai pripras ir nebereikš pretenzijų. Bet visados galima atrasti neišnaudotų plotų dizaine. Atsidarius puslapį kas labai krenta į akis - tai, kad sumažėjo pateikiamos informacijos kiekis palyginus su plotu. Anksčiau atsidaręs galėjai aprėpti bent 25 procentų infos nepajudindamas pelės ratuko. Dabar kiek? Mažiau nei dešimtadalis infos matoma? Vadinasi, šioje vietoje optimizacija atvirkštinė.
Taigi viršuj yra meniu horizontali juosta ir ten viską gali rasti...
Aš tai dabar jaučiuosi, lyg man būtų uždėtas limitas, kiek galiu naudotis music'u. Nes atrodo, prisiliesiu prie kažko ne to ir išmes mane kokiai savaitei, kaip jau yra padarę. Bet iš dalies gerai tokia pertrauka - daugiau laiko kitiems dalykams
2010 m. balandžio 27 d. 22:41:28
Viena vertus, pritariu egliux dėl autentiškumo.
Kita vertus, gerai, kad portalas atsinaujina, tobulėja.
Priprantama.
2010 m. balandžio 27 d. 11:23:40
2010 m. balandžio 27 d. 11:20:38
2010 m. balandžio 27 d. 09:39:01
Matau komentarai nebepapilkeja kai kursorius ant komentaro
O aš žiauriai nuliūdau, nes man asmeniškai, tai labai patiko
2010 m. balandžio 26 d. 23:42:55
2010 m. balandžio 26 d. 23:08:18
2010 m. balandžio 24 d. 13:42:11
2010 m. balandžio 24 d. 00:19:43
2010 m. balandžio 23 d. 15:33:03
Akivaizdus, bet galiausiai menkas ir nevertas būti apdiskutuotas. Manau, kad kol žmonės daro paprasčiausias klaidas žodžiuose arba rašo su ch, w, zh, tol gali apie lietuviškas kabutes neužsiminti
2010 m. balandžio 23 d. 15:27:36
2010 m. balandžio 22 d. 21:57:07
2010 m. balandžio 22 d. 21:46:49
2010 m. balandžio 22 d. 21:33:03
2010 m. balandžio 22 d. 21:30:57
na, bet yra skirtumas ar kabutės ,,__'', ar ''__'', pastorosios yra angliškos.
Jeigu jau taip kabinies ir rūpi, tai lietuviškos kabutės yra „___“ o ne ,, ar dar koks briedas.
šitą ir pats žinau ;]
bet skirtumas akivaizdus ;] turiu omeny, tarp angliškų ir lietuviškų ;]
2010 m. balandžio 22 d. 20:06:39
na, bet yra skirtumas ar kabutės ,,__'', ar ''__'', pastorosios yra angliškos.
2010 m. balandžio 22 d. 19:04:40
2010 m. balandžio 22 d. 18:44:24
2010 m. balandžio 22 d. 18:41:00
2010 m. balandžio 22 d. 18:31:07
Pastebėjau, jog dabar adminai/modai pataiso diskusijose temos pavadinimus, tame nieko blogo nematau, kad pataiso, bet jei jau taisote, tai darykite be klaidų. Turiu omeny dėl kabučių. Jos rašomos lietuvių kalboje ,,blablabla'', o ne angliškai ''blablabla''. Nors čia ir menka klaida, bet visgi, jei jau lietuviškai taisote, tai ir malonėkite lietuviškai taisyti ;]
2010 m. balandžio 22 d. 11:59:20
Labai pagelbėtų, jeigu būtų koks nors "quick slide down" meniu iki norimo skyriaus. Dabar viršuje yra muzikos naujienos, o iki apatinių blokų - tolimas kelias. Nebent aš nepastebėjau kažkokio užslėpto meniu. Jeigu taip - tai gal paryškinkit?
Na, dizainas gražus, bet labai neoptimalus (pats esu programuotojas dizaineris su stažu). Pavyzdžiui, viršutinis baneris savo dydžiu atima labai daug naudingos vietos, kurioje būtų galima išdėstyti gyvybiškai svarbesnius elementus. Kad ir anksčiau minėtus greituosius meniu. Juodas skyrius su vartotojo informacija pernelyg išpūstas, palyginus su pateikiamos infos kiekiu. Jis taip pat neoptimaliai vagia vietą. Naujienų skaičius galėtų būti bent perpus mažesnis. Kam reikės daugiau naujienų, tas paspaus "daugiau". Dabar ta daugybė naujienų tik pailgina kelią iki apačios, o didžioji dalis lankytojų labai myli tai, kas pateikiama pirmu lango atvertimu. Kam leistis kažkur žemyn, jeigu galima ką nors paspausti vietoje to? Vat tokia vyraujanti filosofija.
Aišku, ilgainiui taip "pakarti" lankytojai pripras ir nebereikš pretenzijų. Bet visados galima atrasti neišnaudotų plotų dizaine. Atsidarius puslapį kas labai krenta į akis - tai, kad sumažėjo pateikiamos informacijos kiekis palyginus su plotu. Anksčiau atsidaręs galėjai aprėpti bent 25 procentų infos nepajudindamas pelės ratuko. Dabar kiek? Mažiau nei dešimtadalis infos matoma? Vadinasi, šioje vietoje optimizacija atvirkštinė.
Taigi viršuj yra meniu horizontali juosta ir ten viską gali rasti...