Labai pagelbėtų, jeigu būtų koks nors "quick slide down" meniu iki norimo skyriaus. Dabar viršuje yra muzikos naujienos, o iki apatinių blokų - tolimas kelias. Nebent aš nepastebėjau kažkokio užslėpto meniu. Jeigu taip - tai gal paryškinkit? Pirmojoje versijoje buvo tas patogumas, kad paspaudi MP3 nuorodą ir tau pateikia visą sąrašą vartotojų įkeltų muzikinių kūrinių. Dabar ta nuoroda pasislėpė viso skyriaus apatiniame kampe. Būtų nieko, jei nevargintų su priėjimu.
Na, dizainas gražus, bet labai neoptimalus (pats esu programuotojas dizaineris su stažu). Pavyzdžiui, viršutinis baneris savo dydžiu atima labai daug naudingos vietos, kurioje būtų galima išdėstyti gyvybiškai svarbesnius elementus. Kad ir anksčiau minėtus greituosius meniu. Juodas skyrius su vartotojo informacija pernelyg išpūstas, palyginus su pateikiamos infos kiekiu. Jis taip pat neoptimaliai vagia vietą. Naujienų skaičius galėtų būti bent perpus mažesnis. Kam reikės daugiau naujienų, tas paspaus "daugiau". Dabar ta daugybė naujienų tik pailgina kelią iki apačios, o didžioji dalis lankytojų labai myli tai, kas pateikiama pirmu lango atvertimu. Kam leistis kažkur žemyn, jeigu galima ką nors paspausti vietoje to? Vat tokia vyraujanti filosofija.
Aišku, ilgainiui taip "pakarti" lankytojai pripras ir nebereikš pretenzijų. Bet visados galima atrasti neišnaudotų plotų dizaine. Atsidarius puslapį kas labai krenta į akis - tai, kad sumažėjo pateikiamos informacijos kiekis palyginus su plotu. Anksčiau atsidaręs galėjai aprėpti bent 25 procentų infos nepajudindamas pelės ratuko. Dabar kiek? Mažiau nei dešimtadalis infos matoma? Vadinasi, šioje vietoje optimizacija atvirkštinė.
dissident rašė: Taip pat pritariu nuomonei, kad šalia albumo, galėtų būti ir titulinis albumo paveikslėlis. Visai kitaip klausosi man, kai paveikslėlį matau..
Aš irgi už šita dalyka
Taigi vakar ryte dar buvo senasis dizainas, ir kai įsijungiau popiet, tai net pagalvojau, kad ne ten pataikiau... Sveikinu, kad nestovit vietoj ir judat į priekį. Prie naujojo dizaino manau pamažu pripras akys, bet vis tik ko gero visada jausiu nostalgiją senajam music.lt dizainui . ( bent jau tiek gerai, kad pas mane Opera greitojo rinkimo puslapyje likęs senasis Music.lt titulinio puslapio screensave'as )
Daug kas čia pasikeitė. Pritariu narių nuomonei, kad logotipas nelabai koks. Sveikintinas dalykas - skiltis " Tavo zona ". Taip pat pritariu nuomonei, kad šalia albumo, galėtų būti ir titulinis albumo paveikslėlis. Visai kitaip klausosi man, kai paveikslėlį matau. Aš ir iš torentų siunčiuosi tik tuos albumus, kurie su cover'iu.). Pritariu Silentist, kad galėtų statistikoje būti ir klausomiausiųjų albumų sąrašas. Taip pat siūlyčiau karts nuo karto atnaujinti grupių informaciją, nes daug kur žinios 5-6 metų senumo, o grupės per tą laiką jau būna ir pora albumų išleidusios ir sudėtis pakeitusios, o aprašymuose to nebūna. Daug kas čia pasikeitė, ir dar daug ka galima čia keisti. Na bet bent jau vienas vaizdinis dalykas tai tikrai liko taip kaip ir anksčiau - tai music.lt narių avatarai (montimer, kaktusas, lacunacoil ir kt. ). Ir draugiškas visų bendravimas, bei protingi pašnekesiai.Vis kažkas tai senojo raugo dar likę. O prie viso kito, manau priprasim.
Užsukusi čia nusigandau, nesusigaudžiau, kur esu,,kas, nebėra music.lt?'', bet tai tik 5 s pojūtis. Pliusai už sritį ,,tavo stiliai'', patogiai išdėstyta vartotojo informacija. Bet šiaip gaila, nusivyliau. Senasis dizainas buvo žymiai geresnis. Geltonų splavų deriniai buvo daug geriau nei mėlynų, tokių šaltų. Kažkaip nejauku čia dabar ir dingo tas išskirtinis paprastumas. Na, teks priprast.
Man tai gerokai viskas per marga. Plius tas dizainas toks... neva 'madingas' dabar. ir musicas, praradęs savo minimalistinį dizainą, patapo savo išvaizda svetaine tokia pat kaip kitos.
Antra vertus, kiek dabar naršau šen bei ten, funkcionalumui pakenkta nebuvo, vadinasi, priprasiu
O šiaip jau čia ne pirmas ir ne antras dizaino pokytis. Visada tokie pasikeitimai iššaukia diskusijas, visada būna patenkintųjų, nepatenkintųjų minios... o paskui viskas nusistovi ir ta 'naujovė' tampa įprasta kasdienybe, kurios vėl nebesinori keisti
Bent jau pati esu iš tų, kuriuos erzina bet kokie staigūs pokyčiai... Ir dar iš tų, kurie nuolat dairosi per petį ir nostalgiškai atsimena, kaip nuostabu viskas buvo kažkada seniau ką jau padarysi.
Sad.
1. Music.lt logotipas prastas, reikėjo palikti senąjį, tai jei jau taip, tai nors derinti spalvas. Bet...
2. Mėlynos ir juodos ir morkavos spalvų samplaika praata, ankstesnė buvo daug geresnė, ir tas toks tirštumas jaučiamas.
3. Funkcijos kairėje buvo žymiai patogiau.
4. Niekas nesako, kad atnaujinimų nereikia, bet ne tokių iškart pompastiškų, kurie primena tuos apgailėtinus saitus pagal dizainą.
Galėjote su Music.lt nariais pasiteirauti, kokių norite spalvų ir pnš.
Kol kas pats didžiausias naujojo dizaino/funkcijų pliusas tai pačiame viršuje esanti juoda juosta "TAVO STILIUS: rock.music.lt / pop.music.lt / electro.music.lt / heavy.music.lt / hiphop.music.lt" Patogu ieškoti naujų grupių ir plėsti savo akiratį. : )
aš matyt sunkiai taikaus prie naujovių... man per margą... ir erzina, kad nebeliko jokių funkcijų kairėj pusėj... bet ką bepadarysi... teks priprast...
Aš tai dabar jaučiuosi, lyg man būtų uždėtas limitas, kiek galiu naudotis music'u. Nes atrodo, prisiliesiu prie kažko ne to ir išmes mane kokiai savaitei, kaip jau yra padarę. Bet iš dalies gerai tokia pertrauka - daugiau laiko kitiems dalykams
2010 m. balandžio 22 d. 11:38:18
Na, dizainas gražus, bet labai neoptimalus (pats esu programuotojas dizaineris su stažu). Pavyzdžiui, viršutinis baneris savo dydžiu atima labai daug naudingos vietos, kurioje būtų galima išdėstyti gyvybiškai svarbesnius elementus. Kad ir anksčiau minėtus greituosius meniu. Juodas skyrius su vartotojo informacija pernelyg išpūstas, palyginus su pateikiamos infos kiekiu. Jis taip pat neoptimaliai vagia vietą. Naujienų skaičius galėtų būti bent perpus mažesnis. Kam reikės daugiau naujienų, tas paspaus "daugiau". Dabar ta daugybė naujienų tik pailgina kelią iki apačios, o didžioji dalis lankytojų labai myli tai, kas pateikiama pirmu lango atvertimu. Kam leistis kažkur žemyn, jeigu galima ką nors paspausti vietoje to? Vat tokia vyraujanti filosofija.
Aišku, ilgainiui taip "pakarti" lankytojai pripras ir nebereikš pretenzijų. Bet visados galima atrasti neišnaudotų plotų dizaine. Atsidarius puslapį kas labai krenta į akis - tai, kad sumažėjo pateikiamos informacijos kiekis palyginus su plotu. Anksčiau atsidaręs galėjai aprėpti bent 25 procentų infos nepajudindamas pelės ratuko. Dabar kiek? Mažiau nei dešimtadalis infos matoma? Vadinasi, šioje vietoje optimizacija atvirkštinė.
2010 m. balandžio 22 d. 08:47:47
Taip pat pritariu nuomonei, kad šalia albumo, galėtų būti ir titulinis albumo paveikslėlis. Visai kitaip klausosi man, kai paveikslėlį matau..
Aš irgi už šita dalyka
2010 m. balandžio 22 d. 08:18:44
2010 m. balandžio 22 d. 08:08:23
Taigi vakar ryte dar buvo senasis dizainas, ir kai įsijungiau popiet, tai net pagalvojau, kad ne ten pataikiau... Sveikinu, kad nestovit vietoj ir judat į priekį. Prie naujojo dizaino manau pamažu pripras akys, bet vis tik ko gero visada jausiu nostalgiją senajam music.lt dizainui
Daug kas čia pasikeitė. Pritariu narių nuomonei, kad logotipas nelabai koks. Sveikintinas dalykas - skiltis " Tavo zona ". Taip pat pritariu nuomonei, kad šalia albumo, galėtų būti ir titulinis albumo paveikslėlis. Visai kitaip klausosi man, kai paveikslėlį matau. Aš ir iš torentų siunčiuosi tik tuos albumus, kurie su cover'iu.). Pritariu Silentist, kad galėtų statistikoje būti ir klausomiausiųjų albumų sąrašas. Taip pat siūlyčiau karts nuo karto atnaujinti grupių informaciją, nes daug kur žinios 5-6 metų senumo, o grupės per tą laiką jau būna ir pora albumų išleidusios ir sudėtis pakeitusios, o aprašymuose to nebūna. Daug kas čia pasikeitė, ir dar daug ka galima čia keisti. Na bet bent jau vienas vaizdinis dalykas tai tikrai liko taip kaip ir anksčiau - tai music.lt narių avatarai
2010 m. balandžio 22 d. 00:48:28
2010 m. balandžio 21 d. 23:59:17
Gal nesvaik, gerai?
2010 m. balandžio 21 d. 22:53:53
2010 m. balandžio 21 d. 20:40:45
2010 m. balandžio 21 d. 20:39:53
2010 m. balandžio 21 d. 20:37:28
Antra vertus, kiek dabar naršau šen bei ten, funkcionalumui pakenkta nebuvo, vadinasi, priprasiu
O šiaip jau čia ne pirmas ir ne antras dizaino pokytis. Visada tokie pasikeitimai iššaukia diskusijas, visada būna patenkintųjų, nepatenkintųjų minios... o paskui viskas nusistovi ir ta 'naujovė' tampa įprasta kasdienybe, kurios vėl nebesinori keisti
Bent jau pati esu iš tų, kuriuos erzina bet kokie staigūs pokyčiai... Ir dar iš tų, kurie nuolat dairosi per petį ir nostalgiškai atsimena, kaip nuostabu viskas buvo kažkada seniau
2010 m. balandžio 21 d. 20:33:24
Norisi daugiau funkcinių naujovių.Fono- akims nepavargti.Bet kaip sakiau ,viskas gerai,nes man asmeniškai ,tai geriausia vieta muzikai,be video....MUSIC.LT.....
Meilė kovoja,bet žmonės akli,kas atsimerks,tam iš dangaus,leisis ji Šitam pasaulį meilė gimdo ateitį,praeitis-dabartį,o ateitis-sapnus. (Sahja) Mano batai iš Lietuvos,mano kelnės iš Vokietijos,mano kepurė iš Rusijos,o mano širdis,iš Indijos.Visa Visata ,tik sapnas,tik laikas,kurio nėra,mums tai atvers.
2010 m. balandžio 21 d. 19:16:53
2010 m. balandžio 21 d. 18:04:55
1. Music.lt logotipas prastas, reikėjo palikti senąjį, tai jei jau taip, tai nors derinti spalvas. Bet...
2. Mėlynos ir juodos ir morkavos spalvų samplaika praata, ankstesnė buvo daug geresnė, ir tas toks tirštumas jaučiamas.
3. Funkcijos kairėje buvo žymiai patogiau.
4. Niekas nesako, kad atnaujinimų nereikia, bet ne tokių iškart pompastiškų, kurie primena tuos apgailėtinus saitus pagal dizainą.
2010 m. balandžio 21 d. 16:10:42
2010 m. balandžio 21 d. 16:02:02
2010 m. balandžio 21 d. 15:55:22
2010 m. balandžio 21 d. 15:39:17
Tik kai iejau ir pamaciau nauja dizaina issigandau...bet istikruju reikia siek tiek laiko priprasti
2010 m. balandžio 21 d. 15:38:15
2010 m. balandžio 21 d. 15:34:10
2010 m. balandžio 21 d. 15:20:41
Tokia atgaiva.
Pabėgimas iš senosios pozicijos ;]