Jeigu jau po tiek metu music'as nusprende atsinaujint, tai is tikro galetu ir seno music'o minusus pataisyt - net ir pvz idet ta pati komentaru redagavima.
Pirmiausia tai džiugu, kad įvyko tikras atnaujinimas. Pamenu, kai paskutinį kartą Musicas atsinaujino, tai tik naujos spalvos buvo įdėtos ir kelios naujos funkcijos, bet šablonas daugmaž toks pat. O čia jau rimčiau Labai geras sprendimas su horizontalia juosta ir pats meniu labai patogus.
Na, o minusai tai jų čia nėra, bet yra kai kas ką būtų galima patobulinti.
Kaip jau minėjau ankščiau tai recenzijos.
Nesakau, kad reikia nuimi narių recenzijas tikrai ne, tai net reiktų skatinti. Bet kaip rimtoje svetainėje turėtų būti ir vadinamo Staff recenzijos, kiek profesionalensės (jas galėtų rašyti tik akredituoti žmonės) ir tos recenzijos galėtų gauti vietą pagrindiniame puslapyje kaip atskira sekcija.
Toliau straipsniai... Jei ir galima čia parašyti straipsnį pačiam tai jis būna įdedamas kaip naujiena Ir greit pasimiršta. Suprantu, kad norint turėti galimybę laimėti bilietus reikia atiduoti duoklę tiketai ir tai irgi sveikintina, kad sugebėta suorganizuoti tokį barterį, bet galėtų atsirasti irgi dar viena skiltis, Vartotojų straipsniai. Kur tikrai išliktų ir būtų įvertinti straipsniai ir kiti rašto darbai.
Džiugu girdėt.. bet dar ne viskas įgyvendintą ir tikrai laukia pataisymų - tiek patogumo , tiek dizaino detalių, ikonų senų etc.. tai kantrybės, tiesiog reikalas spaudė, kad reikia paleist ir tada taisyt viską.
Man tai labai patinka Džiugu, kad pagaliau atsinaujino music.lt. Seniai reikėjo, nes senas dizainas buvo pabodęs jau.
Kol kas minusų nematau Patogu ir pati išvaizda graži
Aš tai dabar jaučiuosi, lyg man būtų uždėtas limitas, kiek galiu naudotis music'u. Nes atrodo, prisiliesiu prie kažko ne to ir išmes mane kokiai savaitei, kaip jau yra padarę. Bet iš dalies gerai tokia pertrauka - daugiau laiko kitiems dalykams
2010 m. balandžio 21 d. 15:20:18
O man nepatinka. 10s. prireikė kol supratau kur atsiradau. Nu ką, teks priprasti...
pritariu. Man taipogi nepatinka sis dizainas.
2010 m. balandžio 21 d. 14:56:44
2010 m. balandžio 21 d. 14:51:23
2010 m. balandžio 21 d. 14:50:03
2010 m. balandžio 21 d. 14:42:58
Pirmiausia tai džiugu, kad įvyko tikras atnaujinimas. Pamenu, kai paskutinį kartą Musicas atsinaujino, tai tik naujos spalvos buvo įdėtos ir kelios naujos funkcijos, bet šablonas daugmaž toks pat. O čia jau rimčiau
Na, o minusai tai jų čia nėra, bet yra kai kas ką būtų galima patobulinti.
Kaip jau minėjau ankščiau tai recenzijos.
Nesakau, kad reikia nuimi narių recenzijas tikrai ne, tai net reiktų skatinti. Bet kaip rimtoje svetainėje turėtų būti ir vadinamo Staff recenzijos, kiek profesionalensės (jas galėtų rašyti tik akredituoti žmonės) ir tos recenzijos galėtų gauti vietą pagrindiniame puslapyje kaip atskira sekcija.
Toliau straipsniai... Jei ir galima čia parašyti straipsnį pačiam tai jis būna įdedamas kaip naujiena
Tai kol kas tiek
Sveiknimai už darbą. Šaunuoliai!
2010 m. balandžio 21 d. 14:39:57
2010 m. balandžio 21 d. 14:38:48
2010 m. balandžio 21 d. 14:36:14
Yeah I'm sick, oh so sick, I'm so sick of this shit. Yeah I'm lit, I'm so lit, I'm so fucked up off it. So I stumble around, till I stumble, fall down to this puddle of my tears laying here on the ground
2010 m. balandžio 21 d. 14:35:55
Kol kas minusų nematau
2010 m. balandžio 21 d. 14:34:34