Nu maciau sita filma. Nu tikrai neblogas. Duociau 8 manau. Tik vat parsisiunciau igarsinta juokingu balsu..bet poto pripratom ir nebeeo juokas. Siaip biski itampos siame filme yra. O dar cia ir siaubo filmam jis priskiriamas , kiek domejaus nelabai baisus..nu toks gal kelios vietos biski. Kai tarkim per raktu skylute ziurejo, ir akis taip staigiai islindo ,ir dar kelios.
Crazyz rašė: Ko blogai pavadinimą išvertus į ,,Bepročiai''?
O tai, kokie yra tavo atsiliepimai apie šį filmą?
įtampos daug, biškį su siaubo perlenkimais kai kur, nežiūriu paprastai tokių filmų,
soundtracką sukūrė mano mėgstamas žmogus, tai tik į jį atkreipiau dėl jo.
Man sunku susivokti, kaip jiems taip lengva susivogti.
Vat, netrukus jau netrukus užkraunu filmo garso takelį, kad visi galėtume online paklausyti filmo muziką.
O kaip siulytumėt versti filmo pavadinimą Durni, Kvailiai (crazy ass - kvailas asilas, angl.), kažkaip taktiškiau, nu nežinau " Dalbayobai " turbūt nlb tinka??
Dievinu tokius filmus, todėl vertinu stipriu 7/10. Na, man patiko toks kitoks siužetas, turiu omeny, tuos bepročius, nes įprastai tokiuose filmuose tampa zombiais , o čia kitokia idėja ;] ir todėl filmą yra įdomu žiūrėti.
Reikėtų pažiūrėti ir senąją versiją, nors akivaizdžiai suprantama, jog naujoji versija daug geresnė, juk metai savo padaro.
Šiaip, ta pabaiga tokia mįslinga man pasidarė, čiuju, jei uždirbs nemažai, tai kurs ir antrą dalį.
Trukmė: 101 min.
Žanras: Siaubo, Veiksmas, Drama, Trileris, Mokslinis
Šalis: USA, United Arab Emirates
Režisavo: Breck Eisner
Vaidina: Timothy Olyphant, Radha Mitchell, Joe Anderson, Danielle Panabaker, Christie Lynn Smith …
Budget - $20 million
Siužetas
Mažame Ogden Maršo miestelyje gyvenimas teka įprastai ir paprastai kaip ir tūkstančiuose kitų nedidelių Amerikos miestelių. Čia visi vieni kitus pažįsta, šerifo nuovada dirba pirmadieniais - penktadieniais nuo 8 ryto iki 5 vakaro, o miestelio gydytoja ne tik išvardins visus gyventojus, bet ir papasakos, kas kokiomis ligomis serga ar yra sirgęs.
Tačiau vieną dieną tyliame, ramiame miestelyje ima dėtis keisti dalykai: į mokyklines krepšinio varžybas atsvirduliuoja vietinis girtuoklis su ginklu rankoje. Miestelio šerifui Deividui ir jo padėjėjui Raselui tenka nelengvas darbelis suvaldyti siautėjantį girtuoklį. Deja, netrukus paaiškėja, kad jo kraujyje visiškai nebuvo alkoholio. Deivido žmoną Džudę, dirbančią gydytoja, taip pat ima lankyti pacientai su keistais nusiskundimais. Miestelyje kasdien gausėja keistai besielgiančių gyventojų gretos, o "keistas elgesys" ima peržengti protu suvokiamas ribas - jie tampa kraujo ištroškusiais zombiais.
Netrukus Deividas ir Raselas išsiaiškina keistojo užkrato šaltinį: lėktuvo katastrofos metu išsiliejusi toksinė medžiaga užkrėtė apylinkės vandens telkinius ir taip pateko į Ogden Maršo gyventojų kraują.
Cia taip kaip Uzkalniui duot pavertint koncervus & lasinius & pashteta ( aisku su uogiene) kur undermenshai valgo jei piggiai randa. Ar nenukentes Sahja morale?
2010 m. liepos 9 d. 23:11:51
2010 m. liepos 9 d. 23:05:59
Be jos bet jau man nebūtų jokio įdomumo žiūrėti, juk įtampa ir sukuria geresnę filmo atmosferą.
2010 m. liepos 9 d. 22:13:26
2010 m. liepos 4 d. 23:14:27
Ko blogai pavadinimą išvertus į ,,Bepročiai''?
soundtracką sukūrė mano mėgstamas žmogus, tai tik į jį atkreipiau dėl jo.
2010 m. liepos 4 d. 23:11:30
Kreiziai būtų tinkamas... kaip iksmenai, supermenai, betmenai, spaidermenai neverčiami: iksvyriai, didžiavyriai, voravyriai, šiknosparnyriai, nereikia persistengt. ir taip aišku. va - iš lankstinuko:

2010 m. liepos 4 d. 23:03:43
blogai išverstas pavadinimas
2010 m. birželio 26 d. 13:21:58
2010 m. birželio 26 d. 10:34:29
https://www.music.lt/Mark-Isham-T...umas- 22165.html
(composed by Mark Isham)
2010 m. birželio 26 d. 10:28:57
O kaip siulytumėt versti filmo pavadinimą Durni, Kvailiai (crazy ass - kvailas asilas, angl.), kažkaip taktiškiau, nu nežinau " Dalbayobai " turbūt nlb tinka??
2010 m. birželio 18 d. 11:52:34
2010 m. balandžio 24 d. 21:25:01
Pažiūrėjau trailer'į tai visai užsinorėjau pažiūrėt.
nepažiūrėjai dar?
2010 m. balandžio 21 d. 22:18:48
Reikėtų pažiūrėti ir senąją versiją, nors akivaizdžiai suprantama, jog naujoji versija daug geresnė, juk metai savo padaro.
Šiaip, ta pabaiga tokia mįslinga man pasidarė, čiuju, jei uždirbs nemažai, tai kurs ir antrą dalį.
2010 m. balandžio 21 d. 20:22:48
2010 m. balandžio 21 d. 20:04:40
imdb įvertinimas 7.1/10 7,590 votes
Trukmė: 101 min.
Žanras: Siaubo, Veiksmas, Drama, Trileris, Mokslinis
Šalis: USA, United Arab Emirates
Režisavo: Breck Eisner
Vaidina: Timothy Olyphant, Radha Mitchell, Joe Anderson, Danielle Panabaker, Christie Lynn Smith …
Budget - $20 million
Siužetas
Mažame Ogden Maršo miestelyje gyvenimas teka įprastai ir paprastai kaip ir tūkstančiuose kitų nedidelių Amerikos miestelių. Čia visi vieni kitus pažįsta, šerifo nuovada dirba pirmadieniais - penktadieniais nuo 8 ryto iki 5 vakaro, o miestelio gydytoja ne tik išvardins visus gyventojus, bet ir papasakos, kas kokiomis ligomis serga ar yra sirgęs.
Tačiau vieną dieną tyliame, ramiame miestelyje ima dėtis keisti dalykai: į mokyklines krepšinio varžybas atsvirduliuoja vietinis girtuoklis su ginklu rankoje. Miestelio šerifui Deividui ir jo padėjėjui Raselui tenka nelengvas darbelis suvaldyti siautėjantį girtuoklį. Deja, netrukus paaiškėja, kad jo kraujyje visiškai nebuvo alkoholio. Deivido žmoną Džudę, dirbančią gydytoja, taip pat ima lankyti pacientai su keistais nusiskundimais. Miestelyje kasdien gausėja keistai besielgiančių gyventojų gretos, o "keistas elgesys" ima peržengti protu suvokiamas ribas - jie tampa kraujo ištroškusiais zombiais.
Netrukus Deividas ir Raselas išsiaiškina keistojo užkrato šaltinį: lėktuvo katastrofos metu išsiliejusi toksinė medžiaga užkrėtė apylinkės vandens telkinius ir taip pateko į Ogden Maršo gyventojų kraują.
https://www.youtube.com/watch?v=lEMZwQulT 1Q <<
Tai kaip šis filmas? Be to, tai yra remarkas, ty. ankstesnių metų re-movie.