"south park" unckle fucker ir aishku "beavis and butthead do america" rhcp rolercoster of love... dar zhiauriai patinka db pabaigos muzikyte...
the wave can't stop
... ... ... ... ...
This life is more than just to read through
mmm... turet neturiu, bet pazymetini yra [is animaciniu filmuku] - Mikės Pūkuotuko [jo murmeles nuostabios] ir The Simpsons.
Is animaciniu filmu - aisku, Garfield! Na, ir Simarono zirgas ...siaip Bryan Adams nera mano megstamiausias dainininkas, bet kai viso filmo metu skamba jo dainos....tai nepakartojama
Childlike no one understand
Jack knife in your sweaty hands
Some kind of innocence is
measured out in years
You don't know what it's like
to listen to you fears
man tai filmuko 'candy-candy' nerealiai grazhios dainos... turiu parsisiuntus, tik gaila, kad ten tokios kaip telefonines melodijytes, o tu tikru dainu tai niekur neradau.. tai per wideka pasiklausau.. jei kas nori paklausyti nueikit: https://candycandyanns.iespana.es...dyann s/mus.html
hmm... senajs gerajs lajkajs kaj reklamavo ta filmuka Simarono zhirgas, ishgirdau ta soundtrack'a, taj labaj norejau parsisiust...ten lyg ir robie williams dajnuoja? labaj panashus balsas...apshvieskit
em..ir dabar noreciau pasiklausyt gal tajp kasnors netycia turit?
kodėl ne? labai gerai atrodytų.. Snieguolė su gotikiniu maikažu, o princas į Marilyn Manson'ą panašus.. ot būtų filmas... mmmmmm....
chi chi kodel dar niekas tokio nesukure chi linxmas turetu but..
nu o cia dabar i tema tai va fainas buvo simarono zirgo sound tack'as ir liuto karaliaus man labai patinka cia tikriausiai is vaikystes pasilike nes vaikystej tik ziuredavau liuta karaliu
Neatsakau uz kita zmogu, kuris tik tyli ir mislingas, kad man tokie galvosukiai padeda uzmust gresmonga laika. Ir bent pandemijos metu Top sudarineti buvo smagus bijojimas. Skirsciau dainas ir negalvojau kuo baigsis korona
Kodel mes kertiniai dabar puslapyje su Sahja, sakau, do our $it. As uzsiimu dainu, albumu, grupiu asenizacija pagal stiliu, temas, kategorijas kaip delione of $. Sahja delioja dainas, albumus pagal savo skoni... asenizacija
Bet gerai Edzka man yra asmeniskai parases: kad man geriau bloga rashit, nesimaishit. Ir galbut tada po daug ir intensyvaus bet kokybisko darbo - earn a hit.
Stevas Jobsas nebuvo kulinaras, keliauninkas, teisininkas. Markas Zuckerbergas visai ne konditeris, fotografas, tenisininkas ar enciklopedijos sudarytojas. Elonas Muskas nera kosmonautas, neurochirurgas, politikas ir automobilistas. Doing their $$$it
O veikla uz pinigus ne tik priestarautu veiklos is idejos krypciai bet ir as pats nemoku ta padaryti nors tai mane islaisvintu ir atristu rankas. Tiesiog neturiu galvos, kaip ta galima butu padaryti siais laikais.
2005 m. vasario 9 d. 15:30:15
2005 m. vasario 9 d. 15:25:32
ir
sponge bob! % ))~
2005 m. sausio 29 d. 23:30:30
2005 m. sausio 3 d. 11:22:12
Is animaciniu filmu - aisku, Garfield!
2005 m. sausio 1 d. 21:30:05
2004 m. gruodžio 30 d. 22:04:27
2004 m. gruodžio 18 d. 21:25:44
geria soundtrackas yra is filmuko mike pukuotukas. visgi jis buvo pirmasis reperis sovietu sajungoje ...
ir dar koks reperis! ;]
"kas vaiksto i svecius rytais
tas ismintingai daro
juk tu zinai, param param,
kada sveciuotis dera"... ;]]]
2004 m. lapkričio 28 d. 15:32:03
2004 m. lapkričio 20 d. 17:59:18
2004 m. lapkričio 18 d. 18:47:03
2004 m. lapkričio 1 d. 15:01:44
2004 m. lapkričio 1 d. 14:17:10
man patiko south park'o
Jo south park'o fainos dainikes.Tokios labai pralinksmina }; )
2004 m. spalio 24 d. 20:00:30
2004 m. spalio 15 d. 18:15:32
geria soundtrackas yra is filmuko mike pukuotukas. visgi jis buvo pirmasis reperis sovietu sajungoje ...
2004 m. spalio 15 d. 17:46:12
2004 m. spalio 15 d. 17:30:55
2004 m. spalio 10 d. 15:27:51
https://candycandyanns.iespana.es...dyann s/mus.html
2004 m. spalio 7 d. 11:54:38
em..ir dabar noreciau pasiklausyt
2004 m. spalio 5 d. 22:47:56
chi chi kodel dar niekas tokio nesukure chi linxmas turetu but..
nu o cia dabar i tema tai va fainas buvo simarono zirgo sound tack'as ir liuto karaliaus man labai patinka cia tikriausiai is vaikystes pasilike nes vaikystej tik ziuredavau liuta karaliu