Nusipirkau knygą ,,Kuždesių Sala'', bet galvoju, ką pirmiau daryti ar skaityti, ar filmą pažiūrėti?;/
Labai daug gerų atsiliepimų tiek apie knygą, tiek apie filmą.
Pagal Kingą gaila, bet beveik visi filmai šūdas. Nebent Žalioji mylia ir Švytėjimas tiek filmai, tiek knygos beveik ant to paties laiptelio stovi. Tiesa, knygos vos vos aukščiau
Jei jau apie krikštatėvį kalba pasisuko, tai būtina iškart pirmą ir antrą dalį žiūrėt. Reikia prisimint, kad ir pats Puzo prie scenarijaus ranką pridėjo.
Kovos klubas puiki knyga, bet filmui iki jos toli šaukia.
Pragaro virtuvės vaikėzai - va šita ekranizacija puiki. Itin gera aktorių komanda. Viena geriausių knygos ekranizacijų sakyčiau.
o aš nusivyliau kažkiek tai ,,Krikštatėviu'' filmu. Knyga - tai super, bet pati ekranizacija tikrai nebuvo ideliai padaryta pagal knygą, labai daug vietų nenufilmuota, galbūt dėl laiko stokos, bet man norėjosi pamatyti viską. Bet šiaip not bad palyginus su kitomis ekranizacijomis.
,,Fight Club'' nei knygos skaičiau, nei filmo mačiau, bet kada būtinai paskaitysiu ir pažiūrėsiu.
kovos klubas filmas ir knyga dar krikstatevis filmas ir knyga.labai patiko, verta ir paskaityt ir paziuret
Todėl, ši tema skirta apskritai kalbėti apie visus filmus sukurtus pagal knygas, patikusius, nepatikusius. Kuri knyga geriausiai ekranizuota kine? Kuri knyga nuvylė ekranizavus kine? Kurios knygos norėtumėte, kad būtų ekranizuota kine? Ką galėtumėte pasiūlyti ne tik perskaityti, bet ir pažiūrėti pagal tą knygą sukurtą filmą?
Tas albumas apskritai, manau. Nors pačiam albumui duota daugiau like'ų, nei atskiroms dainoms. Aš pati taip padariau. Bet atsimenu, kažkada norėjau sugrįžti ir deramai įvertinti visas dainas, bet tas laikas taip ir neatėjo, kaip dažnai būna...
Kaip keista, visad galvojau, kad From Her to Eternity seniai viena mėgstamiausių jų dainų, ir klausyta ne kartą, bet net nebuvau palike'inus, ir dar buvo tik 2 like'ai music'e!
Dauguma dainų jų gyvai atliekamos tikrai nuskamba geriau, ar gal tiksliau, palieka įspūdį, nes atliekama su daug aistros ir ekspresijos. Rings of Saturn turbūt vienas geresnių pavyzdžių, kaip stipriai gali skirtis tas įtaigumas.
Aš pasirinkau Skeleton Tree, nes aš niekad nebuvau tos dainos fanu, bet vakar koncerte kažkaip gražiai ausiai nuskambėjo ir nustebino. Bet iš tikrųjų daug dainų skambėjo stipriau negu studijoj.
Man tiek daug dainų imponuoja iš praėjusio vakaro, kad nežinau kokią ir pasirinkti dienos dainai, tad galimai mano reakcija bus pavėluota Beje, bus galima laukti ir įrašo iš manęs, kai tik atrasiu laisvesnę minutę.
Jo koncas Vingyje 2022-ais buvo nepakartojamas, bet manau šįvakar jis perspjovė save. Ir ne tik todėl, kad šįkart sugrojo vieną mano mėgstamiausių visų laikų dainų Hollywood.
2010 m. balandžio 24 d. 21:10:07
Labai daug gerų atsiliepimų tiek apie knygą, tiek apie filmą.
2010 m. balandžio 24 d. 14:17:30
Jei jau apie krikštatėvį kalba pasisuko, tai būtina iškart pirmą ir antrą dalį žiūrėt. Reikia prisimint, kad ir pats Puzo prie scenarijaus ranką pridėjo.
Kovos klubas puiki knyga, bet filmui iki jos toli šaukia.
Pragaro virtuvės vaikėzai - va šita ekranizacija puiki. Itin gera aktorių komanda. Viena geriausių knygos ekranizacijų sakyčiau.
2010 m. balandžio 24 d. 13:44:40
2010 m. balandžio 24 d. 07:30:42
kovos klubas filmas ir knyga dar krikstatevis filmas ir knyga.labai patiko, verta ir paskaityt ir paziuret
nesuprantu kaip skaicius knyga gali patikt Fight Club filmas?
2010 m. balandžio 23 d. 22:46:10
,,Fight Club'' nei knygos skaičiau, nei filmo mačiau, bet kada būtinai paskaitysiu ir pažiūrėsiu.
2010 m. balandžio 23 d. 22:25:45
2010 m. balandžio 23 d. 20:48:23
Todėl, ši tema skirta apskritai kalbėti apie visus filmus sukurtus pagal knygas, patikusius, nepatikusius. Kuri knyga geriausiai ekranizuota kine? Kuri knyga nuvylė ekranizavus kine? Kurios knygos norėtumėte, kad būtų ekranizuota kine? Ką galėtumėte pasiūlyti ne tik perskaityti, bet ir pažiūrėti pagal tą knygą sukurtą filmą?