Pasiūlė | Daina | Mėgsta | |||
einaras13 | ![]() Heaven & Hell Aš tada ABSOLIUČIAI ne Black Sabbath... visiškai nesusiję, nekaltinkit manęs niekuo. |
||||
Konditerijus | ![]() Gazpacho |
||||
4Blackberry | ![]() Black Sabbath Galbūt mano eilė užknisti jus su daugiau Black Sabbath. |
||||
PLIKASS | ![]() VNV Nation |
||||
Silentist | ![]() Katie Melua |
||||
malia | ![]() Martika |
||||
Sahja | ![]() Ani Lorak |
2025 m. rugsėjo 15 d. 23:11:38
Choro elementas bet kokioje dainoje man automatiškai suteikia dramatiškumo, net paprastą kompoziciją gali padaryti epišką, ir ši aranžuotė būtent toks atvejis. Paminėjai druskytę ir kažkaip pagalvojau apie sūrią karamelę. Ir panašu, kad atsirinkimui su kuo palaikyti kontaktą turi įnoringus standartus. Nors aš ne kaži ką kitaip.
2025 m. rugsėjo 15 d. 22:44:12
Aš nesu chorinės muzikos fanas, bet jeigu man kažkas pasakytų, kad Supertzar chorinė aranžuotė nėra nunešanti stogą, ar, dar blogiau, visai nėra įdomi, tai aš turėčiau rimtą problemą toliau palaikyti kontaktą su tuo žmogumi. Man choro pritarimas į visą šio instrumentalo atmosferą yra kaip šefo užbarstytas druskytės žiupsnelis ar tai kokia vyšnaitė ant torto – taip tinka, taip gerai įsipaišo...
2025 m. rugsėjo 15 d. 22:38:07
Jeigu Fluff vienas gražiausių Black Sabbath instrumentalų, tai Supertzar vienas kiečiausių. 💯🤘