vikute123456789 rašė: tie kurie sako kad daina ne fudboliska pastebejau tokius zodzius (You’re a good soldier
Choosing your battles
Pick yourself up
And dust yourself off
Get back in the saddle
You’re on the front line
Everyone’s watching
You know it’s serious
We’re getting closer
This isn’t over) tai reiskia jus geras nurodikyte savo kova pasirinkite sau iki ir isjunkite pykti gryzkite y savo suola del priekines linijos tai ziuri kiekvienas nes zino tai sunku mes artejam kaip kamuliai-kaskas panasaus turi prasme o this time for afrika reiskia atejo laikas afrikai debilai nors zinokit ka cia raso ir tada pamatysit jog futbolui tiknka na o siaip kietas muzonas
tie kurie sako kad daina ne fudboliska pastebejau tokius zodzius (You’re a good soldier
Choosing your battles
Pick yourself up
And dust yourself off
Get back in the saddle
You’re on the front line
Everyone’s watching
You know it’s serious
We’re getting closer
This isn’t over) tai reiskia jus geras nurodikyte savo kova pasirinkite sau iki ir isjunkite pykti gryzkite y savo suola del priekines linijos tai ziuri kiekvienas nes zino tai sunku mes artejam kaip kamuliai-kaskas panasaus turi prasme o this time for afrika reiskia atejo laikas afrikai debilai nors zinokit ka cia raso ir tada pamatysit jog futbolui tiknka na o siaip kietas muzonas
Šėlsta širdyje.
Pasimetusi laike
Klaidžioju ratu.
Nors ir ten manęs nėra,
Bet ir čia nesu.
Pritariu prie daugumos nuomones. Daina tikrai nuotaikinga, tinkanti ir fudbolo cempionatui, na ir nesvarbu, kad as jo nemegstu, gal dabar pradesiu megti!
But all the drugs in this world
Won't save her from herself
asmeniskai man tai daina nera gera, netgi nelabai vykusi... tiesiog buvo paimta zinomesne dainininke ir tiek, o del futbolo, tai man pasaniau kad ce tiktu skokanciom pandom i fona, o ne profesionaliems futbolistams
Šėlsta širdyje.
Pasimetusi laike
Klaidžioju ratu.
Nors ir ten manęs nėra,
Bet ir čia nesu.
O prioritetai man pastaruoju metu yra nauji leidimai. Dar kitas dalykas, kad naujos grupės dažnai jau nebepateikia nieko įdomaus man. Ar bent nesilygina su savo "pirmtakais", kad norėtųsi į juos gilintis.
Nauji atradimai lieka tikrai paskutinėje vietoje ir praktiškai pamirštami. Kartais tik, jeigu pagal asociaciją su kita grupe atrandu, perklausau kokias kelias dainas, ir dažnai tuo ir pasibaigia, nes reikia grįžti prie prioritetų.
Tai panaši dilema ir man. Mano JAU mėgstamos grupės kepa kūrybą tempais, kurie man žiauriai per dideli, o čia dar naujas grupes atradinėti. Dažniausiai pas mane atradimai dabar būna "nes Spotify algoritmas išmetė", o ne intentional prisėdimai prie kažko
Nes pasirodo, juose gali slėptis įdomių, netikėtų dalykų. Pvz., netyčia atradau vieną bitlų dainą, nuo kurios užsikabinau, ir paaiškėjo visas Yellow Submarine albumas įdomus. Bet kur čia spėsi perklausyt, kai tiek naujų reikia peržvelgti...
Tai niekas netrukdo. Nėra ir labai didelė diskografija studijinių albumų. O man vis dar reikia normaliai perklausyti visus klasikinius, kurių gal nei vieno albumo normaliai taip ir neperklausiau. Bitlai, Rolling Stones, Kinks...
Man reiktų kažkada pradėt santykius su Wings. Visuomet Wings turėjau omeny kaip mane labiau dominantį projektą negu patys bitlai, bet vis kažkur kitur dėmesys nukrypsta. Bet neabejoju, jog Wings kataloge rasčiau nemažai ką sau artimo.
Kažin ar uždėjus šauktuką pavadinime pasitaisytų. Nes šauktukas ir turėtų būti pagal viską. O gal jis buvo išimtas su priežastim... Hm, įdomus mistinis detektyvas.
Šitas yra labai geras, made my day Įdomu tai, kad tikroje albumo nuorodoje yra brūkšnelis prieš "Help". Toks jausmas, kad kažkas bandė taisyti šitą situaciją ir nesugalvojo nieko geriau kaip įterpti brūkšniuką Arba labai keistas netyčiukas.
2010 m. birželio 24 d. 21:13:49
2010 m. birželio 24 d. 15:36:48
tie kurie sako kad daina ne fudboliska pastebejau tokius zodzius (You’re a good soldier
Choosing your battles
Pick yourself up
And dust yourself off
Get back in the saddle
You’re on the front line
Everyone’s watching
You know it’s serious
We’re getting closer
2010 m. birželio 24 d. 15:11:29
https://www.youtube.com/watch?v=mp1qW-qrz 2Y Virvite - Vuolunge
O čia apie patį ansamblį https://www.last.fm/music/Virvite
Kiek žinau daina buvo išleista 2005, tai neaišku, kas nuo ko...
2010 m. birželio 23 d. 21:11:39
Choosing your battles
Pick yourself up
And dust yourself off
Get back in the saddle
You’re on the front line
Everyone’s watching
You know it’s serious
We’re getting closer
2010 m. birželio 23 d. 20:27:56
2010 m. birželio 22 d. 17:49:08
2010 m. birželio 21 d. 20:08:23
2010 m. birželio 15 d. 18:15:04
2010 m. birželio 15 d. 18:09:07
2010 m. birželio 15 d. 17:56:27
2010 m. birželio 15 d. 16:59:31
2010 m. birželio 14 d. 08:58:07
2010 m. birželio 13 d. 19:29:13
2010 m. birželio 12 d. 11:33:35
2010 m. birželio 11 d. 19:01:28
2010 m. birželio 11 d. 07:59:48