Music.lt logo
TAVO STILIUS:
rock  /  heavy  /  alternative
pop  /  electro  /  hiphop  /  lt
Prisijunk
Prisimink / Pamiršau

Paprasčiausias būdas prisijungti - Facebook:

Prisijunk

Jau esi narys? Prisijunk:
Vartotojo vardas:
Slaptažodis:

Įprasta registracija:
Vartotojo vardas:
Slaptažodis: (bent 6 simboliai)
Pakartokite slaptažodį:
El. pašto adresas: (reikės patvirtinti)

Patinka? Spausk ir pridėk prie mėgstamų!

Puslapiai: 123456
Susijusi muzika: pasirinkti
PERŽIŪRĖTI
RAŠYTI
Suraskite ir pridėkite norimus kūrinius, albumus arba grupes:

Patvirtinti
-Shamane01
2010 m. birželio 24 d. 21:13:49
Visai faina

Atsakyti
Inetutea
2010 m. birželio 24 d. 15:36:48
vikute123456789 rašė:
tie kurie sako kad daina ne fudboliska pastebejau tokius zodzius (You’re a good soldier
Choosing your battles
Pick yourself up
And dust yourself off
Get back in the saddle
You’re on the front line
Everyone’s watching
You know it’s serious
We’re getting closer
This isn’t over) tai reiskia jus geras nurodikyte savo kova pasirinkite sau iki ir isjunkite pykti gryzkite y savo suola del priekines linijos tai ziuri kiekvienas nes zino tai sunku mes artejam kaip kamuliai-kaskas panasaus turi prasme o this time for afrika reiskia atejo laikas afrikai debilai nors zinokit ka cia raso ir tada pamatysit jog futbolui tiknka na o siaip kietas muzonas

Fainas tavo rašymo stilius

Atsakyti
Kihiki
2010 m. birželio 24 d. 15:11:29
Su keliais pažįstamais paskutiniu metu labai domimės ar tik ta Sharika nebus nugvelbus tos "waka waka" idėjos iš mūsų žemaičių.
https://www.youtube.com/watch?v=mp1qW-qrz 2Y Virvite - Vuolunge
O čia apie patį ansamblį https://www.last.fm/music/Virvite

Kiek žinau daina buvo išleista 2005, tai neaišku, kas nuo ko...

2010 m. birželio 23 d. 21:11:39
tie kurie sako kad daina ne fudboliska pastebejau tokius zodzius (You’re a good soldier
Choosing your battles
Pick yourself up
And dust yourself off
Get back in the saddle
You’re on the front line
Everyone’s watching
You know it’s serious
We’re getting closer
This isn’t over) tai reiskia jus geras nurodikyte savo kova pasirinkite sau iki ir isjunkite pykti gryzkite y savo suola del priekines linijos tai ziuri kiekvienas nes zino tai sunku mes artejam kaip kamuliai-kaskas panasaus turi prasme o this time for afrika reiskia atejo laikas afrikai debilai nors zinokit ka cia raso ir tada pamatysit jog futbolui tiknka na o siaip kietas muzonas

2010 m. birželio 23 d. 20:27:56
Nebloga, turiu pripazint ir man asmeniskai labai futboliska. Norisi dainuot ir dainuot.

Atsakyti
-Rene-
2010 m. birželio 22 d. 17:49:08
Pritariu prie daugumos nuomones. Daina tikrai nuotaikinga, tinkanti ir fudbolo cempionatui, na ir nesvarbu, kad as jo nemegstu, gal dabar pradesiu megti!

Atsakyti
Sarlociuke
2010 m. birželio 21 d. 20:08:23
man tai begalo faina ta daina ;}} ir manau visai tinka futbolo cempionatui, aisku visur gali atrasti kazka geresnio

2010 m. birželio 15 d. 18:15:04
Šiandien kaip atsikėliau,taip visą dieną ir skamba mano ausyse waka waka this time for Africa

Atsakyti
RedStar
2010 m. birželio 15 d. 18:09:07
man ji labai patinka

2010 m. birželio 15 d. 17:56:27
nelimpa prie futbolo visai man ji

2010 m. birželio 15 d. 16:59:31
kaip daina visai nieko, bet kaip futbolo pagrindine daina nelabai

Atsakyti
laurynasmarc
2010 m. birželio 14 d. 08:58:07
Bet seip tam fone kai Starkus su kuo nors kalba visai nieko

Atsakyti
BlackWuDo
2010 m. birželio 13 d. 19:29:13
asmeniskai man tai daina nera gera, netgi nelabai vykusi... tiesiog buvo paimta zinomesne dainininke ir tiek, o del futbolo, tai man pasaniau kad ce tiktu skokanciom pandom i fona, o ne profesionaliems futbolistams

Atsakyti
be_cukraus
2010 m. birželio 12 d. 11:33:35
Gal kaip Shakiros daina visai nebloga, bet prisidėsiu prie tų, kuriems ši daina ne futboliška

Atsakyti
vikute123456789
2010 m. birželio 11 d. 19:01:28
cool kietas gabalas

2010 m. birželio 11 d. 07:59:48
icesun rašė:
futbolo cempionatui tikrai netinka

Pritariu.

2010 m. birželio 7 d. 10:35:16
netinka cempionatui...

Atsakyti
Ledi-nukas
2010 m. birželio 6 d. 10:06:13
Kuo daugiau klausau, tuo geresne sita daina

2010 m. birželio 5 d. 15:38:34
Užveža mane šita daina. Jaučiuos kaip kokioj Afrikoj.. DDD

Atsakyti
TroFiz
2010 m. gegužės 24 d. 12:30:25
Taško!

Atsakyti
Puslapiai: 123456
Į viršų
Susijusi muzika: pasirinkti
PERŽIŪRĖTI
RAŠYTI

Copyright 2001-2026 music.lt. Visos teisės saugomos. Kopijuoti be autorių sutikimo draudžiama.

Šiuo metu vertiname

Naujieji Lietuviai Naujieji Lietuviai
5,6

Užsiregistruok ir vertink!

Artimiausi įvykiai

Kas vyksta?

Pokalbių dėžutė

22:07 - 4Blackberry
O prioritetai man pastaruoju metu yra nauji leidimai. Dar kitas dalykas, kad naujos grupės dažnai jau nebepateikia nieko įdomaus man. Ar bent nesilygina su savo "pirmtakais", kad norėtųsi į juos gilintis.
22:06 - 4Blackberry
Nauji atradimai lieka tikrai paskutinėje vietoje ir praktiškai pamirštami. Kartais tik, jeigu pagal asociaciją su kita grupe atrandu, perklausau kokias kelias dainas, ir dažnai tuo ir pasibaigia, nes reikia grįžti prie prioritetų.
21:58 - einaras13
Tai panaši dilema ir man. Mano JAU mėgstamos grupės kepa kūrybą tempais, kurie man žiauriai per dideli, o čia dar naujas grupes atradinėti. Dažniausiai pas mane atradimai dabar būna "nes Spotify algoritmas išmetė", o ne intentional prisėdimai prie kažko
21:48 - 4Blackberry
Nes pasirodo, juose gali slėptis įdomių, netikėtų dalykų. Pvz., netyčia atradau vieną bitlų dainą, nuo kurios užsikabinau, ir paaiškėjo visas Yellow Submarine albumas įdomus. Bet kur čia spėsi perklausyt, kai tiek naujų reikia peržvelgti...
21:46 - 4Blackberry
Tai niekas netrukdo. Nėra ir labai didelė diskografija studijinių albumų. O man vis dar reikia normaliai perklausyti visus klasikinius, kurių gal nei vieno albumo normaliai taip ir neperklausiau. Bitlai, Rolling Stones, Kinks...
21:19 - einaras13
Man reiktų kažkada pradėt santykius su Wings. Visuomet Wings turėjau omeny kaip mane labiau dominantį projektą negu patys bitlai, bet vis kažkur kitur dėmesys nukrypsta. Bet neabejoju, jog Wings kataloge rasčiau nemažai ką sau artimo.
20:08 - 4Blackberry
Kažin ar uždėjus šauktuką pavadinime pasitaisytų. Nes šauktukas ir turėtų būti pagal viską. O gal jis buvo išimtas su priežastim... Hm, įdomus mistinis detektyvas.
20:01 - einaras13
Šitas yra labai geras, made my day Įdomu tai, kad tikroje albumo nuorodoje yra brūkšnelis prieš "Help". Toks jausmas, kad kažkas bandė taisyti šitą situaciją ir nesugalvojo nieko geriau kaip įterpti brūkšniuką Arba labai keistas netyčiukas.
19:12 - 4Blackberry
Pavyksta ten patekti tik jei iš dainos tame albume profilio spaudžiama ant albumo nuorodos.
19:10 - 4Blackberry
Ok, dar vienas juokingas dalykas ištiko. Negali įeiti į The Beatles albumo Help puslapį, nes paspaudus nukreipia į svetainės pagalbos puslapį!
Daugiau  

Informacija

Šiuo metu naršo narių: 1
  Neregistruotų vartotojų: 4706
  Iš viso užsiregistravę: 73773
  Naujausias narys: aliciaanch
  Šiandien apsilankė: 314628