bent keturi kuriniai su 10-tuku ir kai kurie net su pliusu, o bendras ivertinimas tik 6? na, nzn kokia sistema matavimo pasitelke autorius, bet tai jo reikalas. seip man buvo idomu paskaityt. ir nesaliskumas, sakykim, islaikytas.
Dėkui, kad atsakėte už mane KingRoach'ui O už pastarojo pastabas tai respect nigga Ir netingėk.. susirasti "skaičialką" , sudėti aukštesniais balais įvertintus kūrinius.. ir dar paskui išanalizavus man pastabų pažerti pasijaučiau pakylėtas!
Tai čia ir yra esmė tame, kad dainos yra atskiros ir nėra jokio bendrumo. Nėra konceptualumo, kas turi būti albume. ČIa gi ne kažkoks VA, o vieno atlikėjo albumas.
Kazkodel autorius pats sau priestarauja
Isvedus ivertintu dainu vidurki turime silpna 8, kas yra labai labai neblogas ivertinimas, taciau apibendrinime albumas akcentuojamas kaip "totalus sh..". Wtf baltaodi?
Galbut tamstai su desimbale vertinimo sistema sunku susigaudyti? Galvoju kaip pacio ivertinti septyni kuriniai itin aukstais balais gali pagimdyti totaliai nevykusi albuma?
LoseControl - Taip parašiau, nes kažkas buvo seniau mano rašytoje recenzijoje parašęs "čia ne recenzija" ar kažkas panašaus... Todėl, ir sakau, kad čia bus kitokia recenzija nei įprasta ta frazė apie nuobodumą, paprasčiausiai kartelė šiai recenzijai.. Tikrai nemanau, kad kitų recenzijos (tos įprastos) yra nuobodžios Tiesiog kažką išsišokančio norėjosi parašyti
Šiaip pats sunkumas ir yra parašyta teisingą recenziją, neminint visų dainų pavadinimų ir jų neapžvelgiant, o matant bendrą vaizdą. Aišku tokiame albume kaip šis, bendrą vaizdą matyti tikrai būtų sunku, nes kaip ir didžioji dalis šiuolaikinio popso, TImbalando albumas irgi susideda iš atskirų kompozicijų, o kompleksiškumo ir konceptualumo čia tikėtis nevertą. Bet pagarba tikrai už adekvatų vertinimą, kaip jau pastebėjo LoseControl.
Nelabai supratau to "Todėl jei ieškosite nuobodžios recenzijos, tuomet Jums būtų pravartu pasitarti su gydytoju arba vaistininku.."
Nori pasakyti, kad rišlios recenzijos ir albumų bendriniai parašymai yra nuobodūs?
Bet šiaip gražu matyti adekvatų ir ne tokį radikaliai palankų įvertinimą.
Yra ir gerų dalykų, gerai, kad yra Spotify integracija, kuri leidžia paklausyt dainų previews, ir apie kurią kalbėta buvo dar 2017 berods. Dėl šito džiaugiuos
Bet vis dėlto, nepaneigsi, kad tai išlieka unikali vieta internetinėje erdvėje. Vienintelė tokia. Ir vis tiek smagu, kad žmonės kaip Einaras, Alvydas, dar kas nors, ją dar bando puoselėti.
Kiek nykoka tai dar lengvai pasakyta, manau. Galima visaip šitą vietą pavadinti - Dievo užmiršta dykyne, fosiline iškasena, post-apokaliptiniu pasauliu, dar kaip nors...
2010 m. rugsėjo 10 d. 19:04:56
2010 m. gegužės 23 d. 16:06:34
2010 m. gegužės 23 d. 15:14:50
2010 m. gegužės 22 d. 22:43:54
2010 m. gegužės 22 d. 13:23:52
Isvedus ivertintu dainu vidurki turime silpna 8, kas yra labai labai neblogas ivertinimas, taciau apibendrinime albumas akcentuojamas kaip "totalus sh..". Wtf baltaodi?
Galbut tamstai su desimbale vertinimo sistema sunku susigaudyti? Galvoju kaip pacio ivertinti septyni kuriniai itin aukstais balais gali pagimdyti totaliai nevykusi albuma?
2010 m. gegužės 20 d. 17:57:08
Taip pat, dėkui už pastabas! Man didžiulė garbė
2010 m. gegužės 20 d. 16:19:20
2010 m. gegužės 20 d. 15:48:10
Nori pasakyti, kad rišlios recenzijos ir albumų bendriniai parašymai yra nuobodūs?
Bet šiaip gražu matyti adekvatų ir ne tokį radikaliai palankų įvertinimą.