chzarija rašė: tos levas filmas, o atlikejai nori savo dainas i ji ikisti..;/
As labai abejoju, kad ten stovi eiles ir tik ir laukia kol ju dainas ides i garso takeli... filmo kurejai patys renkasi dainininkus ir moka milziniskus pinigus uz teise leist ju dainas filme.
Speju kad takelis pranoks filma labai labai smarkiai
FallingDown rašė: levas ar ne, bet daugumai patinka
Kodel? Nesuprantu kas ten tokio ypatingo? Apskritai nesuprantu to filmo O del Muse tai net pati knygos autore buvo parasiusi kad si grupe ja ikvepe todel ne nuostabu kad Muse yra...
Kai įmeti savo dainą į Twilight garso taką, praktiškai gali nebesirodyti per MTV, nes tavo albumus vis tiek išgraibstys, tai kodėl gi nepasireklamavus pačioje geriausioje komercinėje kampanijoje pastaruoju metu?
Vėl bus geras garso takas, laukiu kada galėsiu paklausyti.
tos levas filmas, o atlikejai nori savo dainas i ji ikisti..;/
But all the drugs in this world
Won't save her from herself
Pwoper_music rašė: įdomu kaip skambės muse daina.. laukiu nesulaukiu ją išgirst
Ir aš noriu ją išgirsti, bet ne dar vienam tvailaite
man tai nekliudo jei atvirai, tai iš to filmo aš ir sužinojau apie juos, todėl esu tam filmui dėkinga;] nors, aišku, tie pakvaišę twilight fanai muse garbės neprideda..
praeityje ir pasaulis saves ligi galo nesusinaikino. Tik pora Japonijos miestu ir likusi pavojinga pusiausvyra tarp ass & mouth, rytu & vakaru, juodu & raudonu, geru & blogu, blondinu & brunetu, pionieriu & skautu, kairiu & desiniu
Vieno tukstancio devyniu simtu keturiu su puse desimciu musu dievo metu paukscio gegutes devintadieni baigesi chaosas ir nesantaika kai maisesi dangus ir zeme. Bobute ir senelis liko gyvi. Ir to pasekoje as cia esu. Salmai viksrai minos ir skeveldros liko
He sees you when you're sleeping (Big Bro!)
He knows when you're awake (Big Bro!)
He knows if you been bad or good (Tabloidas)
So be good for goodness sake
Oh, you better watch out, you better not cry
Better not pout, I'm tellin' you why
2010 m. gegužės 14 d. 14:24:57
2010 m. gegužės 13 d. 21:24:49
tos levas filmas, o atlikejai nori savo dainas i ji ikisti..;/
As labai abejoju, kad ten stovi eiles ir tik ir laukia kol ju dainas ides i garso takeli... filmo kurejai patys renkasi dainininkus ir moka milziniskus pinigus uz teise leist ju dainas filme.
Speju kad takelis pranoks filma labai labai smarkiai
2010 m. gegužės 13 d. 17:20:07
2010 m. gegužės 13 d. 16:00:32
levas ar ne, bet daugumai patinka
Kodel? Nesuprantu kas ten tokio ypatingo? Apskritai nesuprantu to filmo
2010 m. gegužės 13 d. 09:31:13
2010 m. gegužės 13 d. 09:19:15
2010 m. gegužės 13 d. 09:01:02
Vėl bus geras garso takas, laukiu kada galėsiu paklausyti.
2010 m. gegužės 13 d. 07:58:51
2010 m. gegužės 12 d. 22:26:20
įdomu kaip skambės muse daina.. laukiu nesulaukiu ją išgirst
2010 m. gegužės 12 d. 22:16:22
įdomu kaip skambės muse daina.. laukiu nesulaukiu ją išgirst
2010 m. gegužės 12 d. 22:14:24
2010 m. gegužės 12 d. 22:11:36