Led Zeppelin - Stairway to Heaven, Going to California, Battle Of Evermore,dar nemazai is Led Zeppelin III.
Bob Dylan - Like A Rolling Stone,Ballad Of A Thin Man,Knockin" On Heavens Door, ir dar baisiai daug jo darbu.
Jimi Hendrix - Hey Joe
Deep Purple - Soldier of Fortune (sita labiausiai patinkanti)
na,gal jau uzteks?
Merfio dėsnis : Jei gali nepasisekti, tai ir nepasiseks.
Silverman'o paradoksas : Jei Merfio dėsnis gali nepasitvirtinti,tai ir nepasitvirtins.
Sunku nepatiketi, bet sahjos pasiulytos dainos vokalistui is tatarstano ssr jau sueina 80 metu kaip gilmourui ar frippui ir jis yra beveik seniausias Rusu tautos atlikejas staying alive
Neatsakau uz kita zmogu, kuris tik tyli ir mislingas, kad man tokie galvosukiai padeda uzmust gresmonga laika. Ir bent pandemijos metu Top sudarineti buvo smagus bijojimas. Skirsciau dainas ir negalvojau kuo baigsis korona
Kodel mes kertiniai dabar puslapyje su Sahja, sakau, do our $it. As uzsiimu dainu, albumu, grupiu asenizacija pagal stiliu, temas, kategorijas kaip delione of $. Sahja delioja dainas, albumus pagal savo skoni... asenizacija
Bet gerai Edzka man yra asmeniskai parases: kad man geriau bloga rashit, nesimaishit. Ir galbut tada po daug ir intensyvaus bet kokybisko darbo - earn a hit.
Stevas Jobsas nebuvo kulinaras, keliauninkas, teisininkas. Markas Zuckerbergas visai ne konditeris, fotografas, tenisininkas ar enciklopedijos sudarytojas. Elonas Muskas nera kosmonautas, neurochirurgas, politikas ir automobilistas. Doing their $$$it
2008 m. spalio 16 d. 23:16:35
Stairway to Heaven
Šita, kas be ko. Klasika.
Ir dar Eric Clapton - Tears In Heaven. Kaipgi galėjau pamiršti.
2008 m. spalio 16 d. 21:31:04
2008 m. spalio 16 d. 21:05:48
2008 m. spalio 16 d. 21:04:58
2008 m. spalio 16 d. 18:45:05
2008 m. spalio 16 d. 18:17:38
Bob Dylan - Like A Rolling Stone,Ballad Of A Thin Man,Knockin" On Heavens Door, ir dar baisiai daug jo darbu.
Jimi Hendrix - Hey Joe
Deep Purple - Soldier of Fortune (sita labiausiai patinkanti)
na,gal jau uzteks?
2008 m. spalio 16 d. 18:11:06
2008 m. spalio 16 d. 18:09:25
2008 m. spalio 16 d. 18:05:48
2008 m. spalio 16 d. 18:05:17
2008 m. spalio 16 d. 16:19:38
claptono - tears in heaven
elton john - sacrifice, can you feel the love tonight
daaaug jų
2008 m. spalio 16 d. 15:50:17
emiinem - stan
Man si daina labai patinka, nezinojau, kad tai balade.
na repe nelb gal tu baladziu yra, bet kazkas tokio
2008 m. spalio 16 d. 13:33:28
YVA - Paukshtelis
Kazkoki slamsta parasei.
2008 m. spalio 16 d. 13:32:59
emiinem - stan
Man si daina labai patinka, nezinojau, kad tai balade.
2008 m. rugpjūčio 27 d. 15:48:01
2008 m. rugpjūčio 27 d. 15:33:17
2008 m. rugpjūčio 27 d. 13:20:07
Aerosmith - I Don't Want To Miss A Thing
Ir mano dabar klausomiausia Dream Theater - Through Her Eyes
2008 m. rugpjūčio 26 d. 23:36:38
2008 m. rugpjūčio 26 d. 20:27:45
2008 m. rugpjūčio 26 d. 20:00:08