Teko man asmeniskai su jais bendrauti - su normaliais zmonem jie normaliai bendrauja ir tikrai nera pasikele.
Kas liecia ju muzika - saunuoliai. Man, asmeniskai, labai patinka. Nors, sutinku siek tiek su tuo, kuris cia pasake, jog ju stilus dar galutinai nesusiformaves. Taip, nes is tikruju jie visai neseniai pradejo groti. Manau, kda ateity jie tikrai patobules.
ir beje, jie turejo laimeti Nauja Krauja!
jo girdejau juos seip pati muzika tai labai faina!! bet tas atlikejas biski viska gadina galetu visu pirma gal dainuot NE LIETUVISKAI!!!!! o antra tai nzn biski gal aiskeu ir normaleu dainuot bet seipviskas ok!
Kazkokie man jie keisti. Klausant kyla ispudis, kad ju stilius visiskai nesusiformaves. Nors jie skelbiasi Heavy metal stiliaus atlikejais, as girdejau tik kokius pora heavy metal riff'u - muzika gryniausias rockas. Cia gal ir nieko, bet kas blogiausia, kad labai jau nuobodi: monotoniski bugnai ir neekspresyvus vokalas. Kadangi tai dar jauna grupe, tikiuos Soul Brothers stilius susiformuos i kazka rimtesnio.
Šitas yra labai geras, made my day Įdomu tai, kad tikroje albumo nuorodoje yra brūkšnelis prieš "Help". Toks jausmas, kad kažkas bandė taisyti šitą situaciją ir nesugalvojo nieko geriau kaip įterpti brūkšniuką Arba labai keistas netyčiukas.
Koks keistas glitch'as. Pirmą kartą pasitaikė. Kai spaudžiau vertinti dainą ir pasirodė toks vertinimas kaip 0 (!). Perkrovus puslapį, parašyta, kad vertinta 1, nors nespaudžiau tokio vertinimo.
2005 m. rugsėjo 13 d. 16:44:35
2005 m. liepos 4 d. 20:35:46
2005 m. birželio 3 d. 13:40:37
Kas liecia ju muzika - saunuoliai. Man, asmeniskai, labai patinka. Nors, sutinku siek tiek su tuo, kuris cia pasake, jog ju stilus dar galutinai nesusiformaves. Taip, nes is tikruju jie visai neseniai pradejo groti. Manau, kda ateity jie tikrai patobules.
ir beje, jie turejo laimeti Nauja Krauja!
2005 m. birželio 3 d. 11:10:02
2005 m. birželio 3 d. 10:25:32
2005 m. gegužės 30 d. 15:45:58
2005 m. vasario 28 d. 11:30:30
2005 m. vasario 27 d. 15:38:20