lacunacoil rašė: Anglija, Vokietija, Prancūzija namo po pirmo etapo... Jei taip, tai jau nesvarbu kaip pasirodys Ispanai, vis vien laikysiu čempionatą vykusiu
Apgailėtini tokie "fanai", sergantys ne už, o prieš kažką. O vokiečiai išeis.
Aš sergu už Ispanus ,tad pats tu apgailėtinas. Visuomet tarp yra nemėgstamos komandos taip kad nebesvaik čia.
Su sąlyga, kad seniai čia berašiau, reikėtu paspėliot...kitur buvau parašęs bet deja.. ;>
Birželio 20 d.
F grupė. Slovakija – Paragvajus 0:1
F grupė. Italija – Naujoji Zelandija 2:0
G grupė. Brazilija – Dramblio Kaulo Krantas 3:1
Birželio 21 d.
G grupė. Portugalija – Šiaurės Korėja 2:1
H grupė. Čilė – Šveicarija 1:1
H grupė. Ispanija – Hondūras 2:0
Birželio 20 d. spėjimai;
lacunacoil rašė: Anglija, Vokietija, Prancūzija namo po pirmo etapo... Jei taip, tai jau nesvarbu kaip pasirodys Ispanai, vis vien laikysiu čempionatą vykusiu
Teisėjas vakar visą žaidimą gadino tarp vokiečių ir serbų. Už kiekvieną pražangą pirmame kėlinyje dalino kortas. Negalima šitaip. Ir nepaisant to rungtynių nevaldė. Visgi ir 10-tyje likę vokiečiai atrodė netgi geriau nei serbai. Gaila Podolskis pasišiko.
JAV ir Slovėnija buvo tarsi dvi skirtingos komandos pirmame ir antrame kėlinyje.
Alžyras ir anglai stebina. Jie pirmieji maloniai, tai antrieji... dar maloniau. Nes gali ir kelionė namo šviestis su tokiu žaidimu anglam, dėl ko man smagu. Visiškai neranda žaidėjai vietos aikštėje. Ir dar prisnūdę kažkokie. Primena prancūzus šituo
Mroczny rytm już płynie z głośników,
Tłum szaleje w porywie krzyków.
Scena płonie, bas ziemią wstrząsa,
Wściekła nuta w powietrzu pląsa.
Przynieś nożów i toporów,
Gdzie będzie występować sam Buryi Tomorov!
2010 m. birželio 20 d. 16:12:08
2010 m. birželio 20 d. 16:11:22
2010 m. birželio 20 d. 14:56:40
Anglija, Vokietija, Prancūzija namo po pirmo etapo... Jei taip, tai jau nesvarbu kaip pasirodys Ispanai, vis vien laikysiu čempionatą vykusiu
Aš sergu už Ispanus ,tad pats tu apgailėtinas. Visuomet tarp yra nemėgstamos komandos taip kad nebesvaik čia.
2010 m. birželio 20 d. 13:56:28
Birželio 20 d.
F grupė. Slovakija – Paragvajus 0:1
F grupė. Italija – Naujoji Zelandija 2:0
G grupė. Brazilija – Dramblio Kaulo Krantas 3:1
Birželio 21 d.
G grupė. Portugalija – Šiaurės Korėja 2:1
H grupė. Čilė – Šveicarija 1:1
H grupė. Ispanija – Hondūras 2:0
2010 m. birželio 20 d. 13:47:54
Birželio 20 d.
F grupė. Slovakija – Paragvajus 1-3
F grupė. Italija – Naujoji Zelandija 2-0
G grupė. Brazilija – Dramblio Kaulo Krantas 3-1
Birželio 21 d.
G grupė. Portugalija – Šiaurės Korėja 3-0
H grupė. Čilė – Šveicarija 2-2
H grupė. Ispanija – Hondūras 3-0
2010 m. birželio 20 d. 13:34:35
F grupė. Slovakija – Paragvajus.1-1
F grupė. Italija – Naujoji Zelandija.2-1
G grupė. Brazilija – Dramblio Kaulo Krantas.2-1
2010 m. birželio 20 d. 11:01:28
Birželio 20 d. spėjimai;
Slovakija-Paragvajus 1-2 / Italija-N.Zelandija 2-0 / Brazilija-DKK 2-1.
Meilė kovoja,bet žmonės akli,kas atsimerks,tam iš dangaus,leisis ji Šitam pasaulį meilė gimdo ateitį,praeitis-dabartį,o ateitis-sapnus. (Sahja) Mano batai iš Lietuvos,mano kelnės iš Vokietijos,mano kepurė iš Rusijos,o mano širdis,iš Indijos.Visa Visata ,tik sapnas,tik laikas,kurio nėra,mums tai atvers.
2010 m. birželio 20 d. 07:41:23
2010 m. birželio 19 d. 23:42:56
Birželio 20 d.
F grupė. Slovakija – Paragvajus.1-2
F grupė. Italija – Naujoji Zelandija.2-0
G grupė. Brazilija – Dramblio Kaulo Krantas.2-1
2010 m. birželio 19 d. 23:27:07
1.-james_s--------18 (3)
2.-Sahja-----------18 (2)
3.-MrEko----------17 (3)
4.-k.b.-------------15 (4)
5.-latras-----------15 (3)
6.-gabux----------14 (2)
7.-LedZep---------13 (2)
8.-lacunacoil------11 (1)
9.-Crazyz---------11 (1)
10-augyz----------11
11-doviuks---------1
12-manniekas-----1
Meilė kovoja,bet žmonės akli,kas atsimerks,tam iš dangaus,leisis ji Šitam pasaulį meilė gimdo ateitį,praeitis-dabartį,o ateitis-sapnus. (Sahja) Mano batai iš Lietuvos,mano kelnės iš Vokietijos,mano kepurė iš Rusijos,o mano širdis,iš Indijos.Visa Visata ,tik sapnas,tik laikas,kurio nėra,mums tai atvers.
2010 m. birželio 19 d. 17:43:20
Mano kieme šiandien šventė
Pas mane svente kai ispanai gauna i kaulus o vokieciai laimi .as uz vokiecius jie laimes
2010 m. birželio 19 d. 16:50:37
olandija 3- 0 japonija, gana 2- 1 australija
per vėlai paskelbei rezultatą dėl olandų ir japonų ;]
2010 m. birželio 19 d. 16:42:40
Anglija, Vokietija, Prancūzija namo po pirmo etapo... Jei taip, tai jau nesvarbu kaip pasirodys Ispanai, vis vien laikysiu čempionatą vykusiu
2010 m. birželio 19 d. 14:52:00
2010 m. birželio 19 d. 14:51:35
2010 m. birželio 19 d. 13:19:50
D grupė. Gana – Australija.2-1
E grupė. Olandija – Japonija.3-0
E grupė.Kamerūnas – Danija.1-2
Reik tiketis kad anglai pateks i kita etapa ir nukeps tuos vokiecius.
2010 m. birželio 19 d. 11:37:33
2010 m. birželio 19 d. 11:36:58
O dėl prancūzų ir vokiečių - smagumėlis. : )
Ryt, kaip suprantu, reikės už Braziliją sirgti tam, kad išeitų portugalissimo iš grupės.
Tiokiuosi atsigaus.
2010 m. birželio 19 d. 11:34:34
2010 m. birželio 19 d. 11:00:27
JAV ir Slovėnija buvo tarsi dvi skirtingos komandos pirmame ir antrame kėlinyje.
Alžyras ir anglai stebina. Jie pirmieji maloniai, tai antrieji... dar maloniau. Nes gali ir kelionė namo šviestis su tokiu žaidimu anglam, dėl ko man smagu. Visiškai neranda žaidėjai vietos aikštėje. Ir dar prisnūdę kažkokie. Primena prancūzus šituo