Latrai, jau greičiau varys makaronų ėst namo italai. Nors nenorėčiau ir aš taip anksti šitos dvikovos. geriau tegu abi komandos ir tavo ir mano pirmas vietas grupėj paima
Lacuna - esu tikra, kad tikrai girdėjau per kažkurį interviu, kad ir patys ispanai jau "užsidėję sau aukso medalius". Aš nieko nesakau: jie gerai sukomplektuota komanda, bet iš vakar rungtynių akivaizdu, kad trūksta vieningo susikaupimo. Juokinga buvo ta statistika: 16 (rodos) prieš 3 šveicarų smūgius į vartų plotą. Žinoma, kad Šveicarijai pasisekė, bet jūs tik pažiūrėkite, kaip ji vykusiai gynėsi!
Ispanai kiek suidealizuoti.
Kita vertus, aš mąstau taip: būtų puiku, kad ispanai užimtų savo grupėje 2rą vietą (nes, manau, tikrai išeis, visgi yra gana aukšto lygio komanda), o Portugalija taipogi 2rą (beveik akivaizdu, kad 1mą užims Brazilija). Tada Portugalijai nereiks taip greitai susitikti su ispaniūkščiais - ko aš labai nenoriu.
Mano mintys su Deco ir Messiu (tik neseniai išgirdau pasakojimą apie jo sunkią vaikystę ir tuos ūgio didėjimą skatinančius vaistus... Neįtikėtina). Tikiuos Maradonos auklėtiniai parodys dar daug grožio.
Yeah I'm sick, oh so sick, I'm so sick of this shit.
Yeah I'm lit, I'm so lit, I'm so fucked up off it.
So I stumble around, till I stumble, fall down to this puddle of my tears laying here on the ground
Kristi> Dar tik pradžia, dabar garantuoju, kad laimės abejas rungtynes ir užsives, gerai skaičiau, kad favoritų statusas ir spaudimas tiesiog trukdė žaisti, o dabar nusimesta našta ši.
Gabux ir visi kiti kas sakot, kad Ispanai pasikėlę: Kur jie patys sakė, kad mes laimėsim? Galbūt ir sakė, kad kovosim dėl čempiono titulo, bet taip sakė ir Argentina ir Italija ir Brazilija....... O kad žiniasklaida kabina jiems medalius, tai jie gal nekalti? Furia ROja parodys dar savo klasę. Prisiminkim Italai kaip prieš 4 metus pradėjo...
Dėl to, kad Ispanijai įspyrė - labai džiaugiuosi. Štai ką reiškia pasikelti iki dangybių ir žiniasklaidai suokti - Kad mes jau čempionai...
Visai nenustebčiau, kad nieko ypatingai doro šiame čempionate ispanai nenuveiks - dažnai taip būna su favoritų favoritais.
Dėl Fabregaso, taipogi stebėjausi, kad jo neišleido. Gal dėl to, kad po traumos, arba dėl to, kad dar jaunas-patirties trūksta. Na, keista.
Įsivaizduoju, kiek užsidirbo lažybų benrovės iš šių rungtynių.
Norėčiau tikėti, kad šiandie Meksika duos sprigtą francūzams.
Vakar labai patiko Čilės žaidimas. Bet vėlgi - priešininkai ne patys stipriausi. Tiek su ispanais, tiek su šveicarais paaiškės tikrasis pajėgumas. Bet aš labai norėčiau, kad būtent jie su šveicarais į kitą etapą keliautų
Man priminė šveicaraių bankė Šiaurės Korėjos bankę. Ne pati bankė, bet tai, kaip visa Ispanija buvo palikus gynybą. Tik va brazilai turėjo jau dvi bankes, o ispanai... Valio Šveicarijai.
Šokiruotas... Visiškai sušiko nuotaiką... Tikiuosi gavo gerą šaltą dušą ir dabar pradės žaisti... Atrodė grynai kaip BArca prieš Interą antrame psufinalyje, puola puola, viada vienodai, jokios kūrybos, o čia gi geriausius saugus turinti komanda... Manau reikia iškarto leisti Torresą su VIlla ir Fbregasą išvis reikia išleisti.
Leiskite, taip kurlūringai nusijuoksiu: AHHAHHHAHAHHAAA, SPAIN SUCKS (rofl)
Three swiss witch-bitches, which wished to be switched swiss witch-bitches, watch three swiss Swatch watch switches. Which swiss witch-bitch, which wishes to be a switched swiss witch-bitch, wishes to watch which swiss Swatch watch witch?
Mroczny rytm już płynie z głośników,
Tłum szaleje w porywie krzyków.
Scena płonie, bas ziemią wstrząsa,
Wściekła nuta w powietrzu pląsa.
Przynieś nożów i toporów,
Gdzie będzie występować sam Buryi Tomorov!
2010 m. birželio 17 d. 12:24:44
2010 m. birželio 17 d. 12:22:41
Ispanai kiek suidealizuoti.
Kita vertus, aš mąstau taip: būtų puiku, kad ispanai užimtų savo grupėje 2rą vietą (nes, manau, tikrai išeis, visgi yra gana aukšto lygio komanda), o Portugalija taipogi 2rą (beveik akivaizdu, kad 1mą užims Brazilija). Tada Portugalijai nereiks taip greitai susitikti su ispaniūkščiais - ko aš labai nenoriu.
Mano mintys su Deco ir Messiu (tik neseniai išgirdau pasakojimą apie jo sunkią vaikystę ir tuos ūgio didėjimą skatinančius vaistus... Neįtikėtina). Tikiuos Maradonos auklėtiniai parodys dar daug grožio.
2010 m. birželio 17 d. 12:17:26
Yeah I'm sick, oh so sick, I'm so sick of this shit. Yeah I'm lit, I'm so lit, I'm so fucked up off it. So I stumble around, till I stumble, fall down to this puddle of my tears laying here on the ground
2010 m. birželio 17 d. 12:10:29
2010 m. birželio 17 d. 12:07:44
Espana sucks! and that's not sad
https://www.youtube.com/watch?v=U...eos=p rE2AYcI1pI
fake video, bet fun
Yeah I'm sick, oh so sick, I'm so sick of this shit. Yeah I'm lit, I'm so lit, I'm so fucked up off it. So I stumble around, till I stumble, fall down to this puddle of my tears laying here on the ground
2010 m. birželio 17 d. 12:03:07
Espana sucks! and that's not sad
https://www.youtube.com/watch?v=U...eos=p rE2AYcI1pI
2010 m. birželio 17 d. 12:02:25
2010 m. birželio 17 d. 11:59:54
2010 m. birželio 17 d. 11:38:35
2010 m. birželio 17 d. 11:32:43
Vamos Espana!
2010 m. birželio 17 d. 11:12:37
2010 m. birželio 17 d. 11:04:22
Dėl to, kad Ispanijai įspyrė - labai džiaugiuosi. Štai ką reiškia pasikelti iki dangybių ir žiniasklaidai suokti - Kad mes jau čempionai...
Visai nenustebčiau, kad nieko ypatingai doro šiame čempionate ispanai nenuveiks - dažnai taip būna su favoritų favoritais.
Dėl Fabregaso, taipogi stebėjausi, kad jo neišleido. Gal dėl to, kad po traumos, arba dėl to, kad dar jaunas-patirties trūksta. Na, keista.
Įsivaizduoju, kiek užsidirbo lažybų benrovės iš šių rungtynių.
Norėčiau tikėti, kad šiandie Meksika duos sprigtą francūzams.
2010 m. birželio 17 d. 10:55:31
Birželio 17 d.
A grupė. Prancūzija - Meksika 2:1
B grupė. Graikija - Nigerija 2:1
B grupė. Argentina - P.Koreja 3:0
Birželio 18 d.
C grupė. Slovėnija – JAV 1-3
C grupė. Anglija – Alžyras 4-0
D grupė. Vokietija – Serbija 2-1
Birželio 19 d.
D grupė. Gana – Australija 1-1
E grupė. Olandija – Japonija 3-0
E grupė.Kamerūnas – Danija 1-2
Birželio 20 d.
F grupė. Slovakija – Paragvajus 1-2
F grupė. Italija – Naujoji Zelandija 2-0
G grupė. Brazilija – Dramblio Kaulo Krantas 2-1
Birželio 21 d.
G grupė. Portugalija – Šiaurės Korėja 3-0
H grupė. Čilė – Šveicarija 1-1
H grupė. Ispanija – Hondūras 3-0
2010 m. birželio 17 d. 10:39:44
2010 m. birželio 17 d. 09:51:49
2010 m. birželio 16 d. 23:57:55
2010 m. birželio 16 d. 23:33:42
A grupė. Prancūzija – Meksika.2-0
B grupė. Argentina – Pietų Korėja.2-1
B grupė. Graikija – Nigerija.1-1
2010 m. birželio 16 d. 23:24:03
1.-k.b.-------------15 (4)
2.-james_s--------13 (2)
3.-Sahja------------13 (1)
4.-gabux-----------11 (2)
5.-latras------------10 (2)
6.-lacunacoil-------9 (1)
7.-LedZep--l-------9 (1)
8.-Crazyz------------8 (1)
9.-augyz------------8
10.MrEko-----------6
11.manniekas-----1
12-cekasr-----------0.
Meilė kovoja,bet žmonės akli,kas atsimerks,tam iš dangaus,leisis ji Šitam pasaulį meilė gimdo ateitį,praeitis-dabartį,o ateitis-sapnus. (Sahja) Mano batai iš Lietuvos,mano kelnės iš Vokietijos,mano kepurė iš Rusijos,o mano širdis,iš Indijos.Visa Visata ,tik sapnas,tik laikas,kurio nėra,mums tai atvers.
2010 m. birželio 16 d. 21:13:31
Three swiss witch-bitches, which wished to be switched swiss witch-bitches, watch three swiss Swatch watch switches. Which swiss witch-bitch, which wishes to be a switched swiss witch-bitch, wishes to watch which swiss Swatch watch witch?
2010 m. birželio 16 d. 19:19:20