Kaip keista ,kad daugelis tikit oranžinių pergale ,nes pavyzdziui iš mano draugų ,pažįstamų,giminaičių beveik visi rėkia;-ispanai laimės bla bla bla ...Kaip man dabar jaustis ? aš tai už olandus . ..na nieko , nuo to pergalė bus tik saldesnė ir šampano man daugiau liks .
Mano šalys futbolo rinktinės;
1.-JAV-1 pergalė,-2 lygiosios,-1 pralaimėjimas 1-2 Ganai. (5 įmušti,-5 praleisti)1 ar 2 įvarčių,neįskaitė teisėjas..
2.-Urugvajus-4 pergalės,-1 lygiosios,-1 pralaimėjimas 2-3 Nyderlandams.--4 turbūt bus vieta....
3.-Prancūzija-0 pergalių,-1 lygiosios,-2 pralaimėjimai.
4.-Vokietija-3 turbūt vieta bus...
5.-Indija...
krisbut rašė: Kaip gaila vokiečių, tikėjaus jų pergalės... Bet tenka (nemaloniai) pripažinti ispanų pranašumą. Ką gi, lauksim bronzos, taip sakant, tas pats lygis išlaikytas.
Visiškai pritariu. Ispanai žaidė labai aršiai, jiems dar padėjo ir vokiečių netikslūs perdavimai. GER 0-1 ESP nėra triuškinantis rezultatas ir tai šiek tiek guodžia, na, bet yra kaip yra...
lacunacoil rašė: Aaaaaaaaaaaaaaaaaa,,, Ole ole ole ole!!!!! Nerealus vakaras ! Dabar jau jei ir laimės Olandai, džiukgu, bent kad normali komanda laimės Viva la spain, Vamos Espana! Furia Roja FTW!!!!!!!!!!!!!
Jooooo. Geriausias cempionatas is visu kiek tik ziuriu finalas man jau px, svenciu jau db!
As busiu patenkintas bet kokiu rezultatu finale, nes abi komandos buvo mane megiamiausiu trejetuke, Argentina iskrito, tad nesvarbu kas laimes - liudniau nebus.
Jeigu laimes Ispanai, tada jie bus tik trecia salis vienu metu laikanti Europos ir Pasaulio taures, po Vokieciu ir Prancuzu.
O jei tai bus Olandai, tai trecias kartas nemeluos, po dvieju zaistu finalu, trecias gali buti Auksinis.
Rovė kietus?? Nes ir yra kieti! Kietesni man, tik dėl asmeninių simpatijų, Olandai. Vokiečiai puikiai žaidė. Ot šūūdas.
Vokietija vs. Urugvajus - 3:2
Olandija vs. Ispanija - 2:1
Neatsakau uz kita zmogu, kuris tik tyli ir mislingas, kad man tokie galvosukiai padeda uzmust gresmonga laika. Ir bent pandemijos metu Top sudarineti buvo smagus bijojimas. Skirsciau dainas ir negalvojau kuo baigsis korona
Kodel mes kertiniai dabar puslapyje su Sahja, sakau, do our $it. As uzsiimu dainu, albumu, grupiu asenizacija pagal stiliu, temas, kategorijas kaip delione of $. Sahja delioja dainas, albumus pagal savo skoni... asenizacija
Bet gerai Edzka man yra asmeniskai parases: kad man geriau bloga rashit, nesimaishit. Ir galbut tada po daug ir intensyvaus bet kokybisko darbo - earn a hit.
Stevas Jobsas nebuvo kulinaras, keliauninkas, teisininkas. Markas Zuckerbergas visai ne konditeris, fotografas, tenisininkas ar enciklopedijos sudarytojas. Elonas Muskas nera kosmonautas, neurochirurgas, politikas ir automobilistas. Doing their $$$it
O veikla uz pinigus ne tik priestarautu veiklos is idejos krypciai bet ir as pats nemoku ta padaryti nors tai mane islaisvintu ir atristu rankas. Tiesiog neturiu galvos, kaip ta galima butu padaryti siais laikais.
2010 m. liepos 12 d. 00:18:33
1.-Gabux--------------53 tš.ir 11 atspėjimų.*
2.-MrEko--------------48 tš.-8
3.-Sahja---------------46 tš.-6
4.-Crazyz-------------45 tš.-7
5.-james_s------------45 tš.-7
6.-augyz--------------45 tš.-6
7.-lacunacoil----------38 tš.-6
8.-LedZep-------------36 tš.-5
9.-latras---------------24 tš.-5
10-k.b.----------------19 tš.-4
11-doviuks------------17
12-Deimantas001-----9 tš.-1
13-krisbut--------------7 tš.-1
14-Inetutea------------6 tš.-1
15-Arunazz-------------5 tš.-1
16-LoseControl--------4 tš.-1
17-zvita-----------------4 tš.-1
18-LadyStarlight-------3 tš.-1
19-kinomanė-----------3 tš.
20-manniekas----------2 tš.
21-nutle-----------------1 tš.
22-kafka----------------1 tš.
23-laurynasmarc-------0
24-cekasr---------------0...
Meilė kovoja,bet žmonės akli,kas atsimerks,tam iš dangaus,leisis ji Šitam pasaulį meilė gimdo ateitį,praeitis-dabartį,o ateitis-sapnus. (Sahja) Mano batai iš Lietuvos,mano kelnės iš Vokietijos,mano kepurė iš Rusijos,o mano širdis,iš Indijos.Visa Visata ,tik sapnas,tik laikas,kurio nėra,mums tai atvers.
2010 m. liepos 12 d. 00:14:59
2010 m. liepos 12 d. 00:10:58
2010 m. liepos 11 d. 16:13:28
2010 m. liepos 11 d. 15:48:50
2010 m. liepos 11 d. 14:00:06
2010 m. liepos 11 d. 13:07:33
2010 m. liepos 11 d. 01:43:32
Yeah I'm sick, oh so sick, I'm so sick of this shit. Yeah I'm lit, I'm so lit, I'm so fucked up off it. So I stumble around, till I stumble, fall down to this puddle of my tears laying here on the ground
2010 m. liepos 10 d. 23:25:07
1.-Gabux--------------53 (11)
2.-MrEko--------------48 (aštuoni)
3.-Crazyz-------------45 (7)
4.-james_s------------45 (7)
5.-Sahja---------------45 (6)
6.-augyz---------------45 (6)
7.-lacunacoil-----------38 (6)
8.-LedZep--------------35 (5)
9.-latras----------------24 (5)
10-k.b.-----------------19 (4)
11-doviuks-------------16
12-Deimantas001------9 (1)
13-Inetutea------------6 (1)
14-Arunazz-------------4 (1)
15-LoseControl--------4 (1)
16-zvita-----------------4 (1)
17-krisbut---------------4
18-LadyStarlight-------3 (1)
19-kinomanė------------3
20-manniekas-----------2
21-nutle-----------------1
22-kafka-----------------1
Meilė kovoja,bet žmonės akli,kas atsimerks,tam iš dangaus,leisis ji Šitam pasaulį meilė gimdo ateitį,praeitis-dabartį,o ateitis-sapnus. (Sahja) Mano batai iš Lietuvos,mano kelnės iš Vokietijos,mano kepurė iš Rusijos,o mano širdis,iš Indijos.Visa Visata ,tik sapnas,tik laikas,kurio nėra,mums tai atvers.
2010 m. liepos 10 d. 15:02:50
Ispanija - Olandija 1-3
2010 m. liepos 10 d. 14:59:57
Ispanija - Olandija 1-2
2010 m. liepos 10 d. 14:04:20
Ispanija - Olandija 1-1 (oranziniai po pratesimo laimi)
2010 m. liepos 9 d. 17:29:16
1.-JAV-1 pergalė,-2 lygiosios,-1 pralaimėjimas 1-2 Ganai. (5 įmušti,-5 praleisti)1 ar 2 įvarčių,neįskaitė teisėjas..
2.-Urugvajus-4 pergalės,-1 lygiosios,-1 pralaimėjimas 2-3 Nyderlandams.--4 turbūt bus vieta....
3.-Prancūzija-0 pergalių,-1 lygiosios,-2 pralaimėjimai.
4.-Vokietija-3 turbūt vieta bus...
5.-Indija...
2010 m. liepos 9 d. 10:18:18
Ispanija - Olandija 1-2
https://www.lrytas.lt/-1278595768...už-o landus.htm
2010 m. liepos 9 d. 09:03:28
Ispanija - Olandija 1-2
2010 m. liepos 8 d. 15:29:52
Kaip gaila vokiečių, tikėjaus jų pergalės... Bet tenka (nemaloniai) pripažinti ispanų pranašumą. Ką gi, lauksim bronzos, taip sakant, tas pats lygis išlaikytas.
Visiškai pritariu. Ispanai žaidė labai aršiai, jiems dar padėjo ir vokiečių netikslūs perdavimai. GER 0-1 ESP nėra triuškinantis rezultatas ir tai šiek tiek guodžia, na, bet yra kaip yra...
2010 m. liepos 8 d. 15:20:18
FINALAS --- / Ispanija - Nyderlandai 1-2
2010 m. liepos 8 d. 15:16:42
Aaaaaaaaaaaaaaaaaa,,, Ole ole ole ole!!!!! Nerealus vakaras ! Dabar jau jei ir laimės Olandai, džiukgu, bent kad normali komanda laimės
Jooooo. Geriausias cempionatas is visu kiek tik ziuriu
2010 m. liepos 8 d. 14:45:14
Jeigu laimes Ispanai, tada jie bus tik trecia salis vienu metu laikanti Europos ir Pasaulio taures, po Vokieciu ir Prancuzu.
O jei tai bus Olandai, tai trecias kartas nemeluos, po dvieju zaistu finalu, trecias gali buti Auksinis.
2010 m. liepos 8 d. 14:39:26
Vokietija vs. Urugvajus - 3:2
Olandija vs. Ispanija - 2:1