LoseControl rašė: Nelabai pakankamai esu nusimanatis futbole, tai vieną kartą parašysiu - Olandija vs. Vokietija - 2:1.
Dar neprasidėjus čempui sakiau, kad Olandai bus pirmi. Smagi komanda man jie nuo 2008. Vokietija antra mėgstamiausia. Žiauriai faina buvo, kad pakrovė brazilams ir argentiniečiams.
Kad vokiečiai nežaidždė savo žaidimo ir nelaimės, pasakiau jau po 10 min. vėliau viltis buvo kiek atgijusi, bet antro kėlinio pradžia vėl parodė, kad vokiečiai atidavė iniciatyvą panašiai kaip Čilė rungtynėse su brazilais
Kaip gaila vokiečių, tikėjaus jų pergalės... Bet tenka (nemaloniai) pripažinti ispanų pranašumą. Ką gi, lauksim bronzos, taip sakant, tas pats lygis išlaikytas.
Aaaaaaaaaaaaaaaaaa,,, Ole ole ole ole!!!!! Nerealus vakaras ! Dabar jau jei ir laimės Olandai, džiukgu, bent kad normali komanda laimės Viva la spain, Vamos Espana! Furia Roja FTW!!!!!!!!!!!!!
Nelabai pakankamai esu nusimanatis futbole, tai vieną kartą parašysiu - Olandija vs. Vokietija - 2:1.
Dar neprasidėjus čempui sakiau, kad Olandai bus pirmi. Smagi komanda man jie nuo 2008. Vokietija antra mėgstamiausia. Žiauriai faina buvo, kad pakrovė brazilams ir argentiniečiams.
Jap. Vakar jau nepspėjimų. Šiandien 3-1 Deeutschlandas. Velnias, patinka man jų žaidimas. Bet Oranžiniai vakar laimėjo. Ir tai puiku. Visai norėtųsi 74 finalo pakartojimo. Tik su kitokia pabaiga
Ispanija vs Vokietija - 2:2
Urugvajus vs Ispanija/Vokietija - 1:3
Olandija vs Ispanija/Vokietija - 2:1
Dėl Argebntinos iškritimo tai jau ohhh... Nesitikėjau, kad taip liūdnai jiems pasibaigs.
Gaila.
O daba belieka sirgti už olandus. Gražiai jie ir vakar.
Puslapis yra pramoginis. Kalbinti jo narius galima ir reikia. Gaivinti ir plesti temas galima ir reikia. Apstu vietos saviraiskai ir idomioms mintims, pastebejimams, polemikai. Reikia kurybos fantazijos iniciatyvos entuziazmo idejuaktyvumo drasos.
Kai bus griezta atranka su tokiais tavo isvardintais kriterijais kad patekt i tokia bendruomene kruta, laikysiu egzamona.. o dabar kol kas cia tokios tvarkos nesama.
Jei kam įdomu, ką AI mano skirtingais klausimais, tas žmogus pats to AI pasiklaus. Nebūtina kiekvieną savo diskusiją su AI raportuoti čia, nes TAI NIEKAM NĖRA ĮDOMU. Tamsta gal ir turi žiupsnelį savikritiškumo, bet nesugeba į tai atsižvelgti ir keistis.
2010 m. liepos 8 d. 12:18:27
Nelabai pakankamai esu nusimanatis futbole, tai vieną kartą parašysiu - Olandija vs. Vokietija - 2:1.
gerai kad pakrove o tai per daug rove kietus
2010 m. liepos 8 d. 12:16:36
FINALAS --- / Ispanija - Nyderlandai 2-1...
Meilė kovoja,bet žmonės akli,kas atsimerks,tam iš dangaus,leisis ji Šitam pasaulį meilė gimdo ateitį,praeitis-dabartį,o ateitis-sapnus. (Sahja) Mano batai iš Lietuvos,mano kelnės iš Vokietijos,mano kepurė iš Rusijos,o mano širdis,iš Indijos.Visa Visata ,tik sapnas,tik laikas,kurio nėra,mums tai atvers.
2010 m. liepos 8 d. 11:58:44
2010 m. liepos 8 d. 10:09:04
2010 m. liepos 8 d. 09:41:19
Buvo smagu.
Tik kažkaip įsivaizdavau, kad dar reikės paspėlioti finalą.
Kitaip nei Lacunai vakarykštės varžybos man buvo visiškai nuobodžios... Ispanija gera komanda, bet finale neabejotinai sirgsiu už olandus.
2010 m. liepos 8 d. 08:07:36
2010 m. liepos 8 d. 00:41:31
2010 m. liepos 8 d. 00:19:55
Olandija - Ispanija (tikiuos BUS!!) 3-1
2010 m. liepos 8 d. 00:16:50
Olandija 2-1 Ispanija
Vokietija 3-1 Urugvajus
2010 m. liepos 8 d. 00:15:42
2010 m. liepos 8 d. 00:15:03
Ispanija 2-1 Olandija
2010 m. liepos 7 d. 23:39:41
1.-Gabux-------------53 (11)
2.-MrEko-------------47 (aštuoni)
3.-Crazyz------------44 (7)
4.-james_s----------44 (7)
5.-Sahja-------------44 (6)
6.-augyz-------------44 (6)
7.-lacunacoil---------38 (6)
8.-LedZep------------35 (5)
9.-latras--------------24 (5)
10-k.b.---------------19 (4)
11-doviuks-----------15
12-Deimantas001----9 (1)
13-Inetutea----------5 (1)
14-zvita---------------4 (1)
15-krisbut-------------4
16-LadyStarlight-----3 (1)
17-kinomanė----------3
18-manniekas---------2
19-Arunazz------------1
20-LoseControl--------1
21-nutle----------------1
22-kafka----------------1
--pataisytas....
Meilė kovoja,bet žmonės akli,kas atsimerks,tam iš dangaus,leisis ji Šitam pasaulį meilė gimdo ateitį,praeitis-dabartį,o ateitis-sapnus. (Sahja) Mano batai iš Lietuvos,mano kelnės iš Vokietijos,mano kepurė iš Rusijos,o mano širdis,iš Indijos.Visa Visata ,tik sapnas,tik laikas,kurio nėra,mums tai atvers.
2010 m. liepos 7 d. 23:28:41
2010 m. liepos 7 d. 23:27:50
gaila vokiečių..
ką gi, tikiuosi olandai pastatys į vietą ispanus.
O vokiečiai turės tenkintis ir bronza.
2010 m. liepos 7 d. 23:21:09
1.-Gabux-------------53 (11)
2.-MrEko--------------47 (aštuoni)
3.-Crazyz-------------44 (7)
4.-james_s-----------44 (7)
5.-Sahja--------------44 (6)
6.-augyz--------------44 (6)
7.-lacunacoil----------38 (6)
8.-LedZep-------------35 (5)
9.-latras---------------24 (5)
10-k.b.-----------------19 (4)
11-doviuks-------------15
12-Deimantas001------9 (1)
13-Inetutea------------5 (1)
14-zvita-----------------4 (1)
15-krisbut---------------4
16-LadyStarlight-------3 (1)
17-kinomanė------------2
18-manniekas-----------2
19-Arunazz--------------1
20-LoseControl----------1
21-nutle------------------1
2010 m. liepos 7 d. 16:34:41
2010 m. liepos 7 d. 11:58:32
2010 m. liepos 7 d. 11:40:25
2010 m. liepos 7 d. 10:05:43
Ispanija vs Vokietija - 2:2
Urugvajus vs Ispanija/Vokietija - 1:3
Olandija vs Ispanija/Vokietija - 2:1
Dėl Argebntinos iškritimo tai jau ohhh... Nesitikėjau, kad taip liūdnai jiems pasibaigs.
Gaila.
O daba belieka sirgti už olandus. Gražiai jie ir vakar.
2010 m. liepos 7 d. 00:43:28