Music.lt logo
TAVO STILIUS:
rock  /  heavy  /  alternative
pop  /  electro  /  hiphop  /  lt
Prisijunk
Prisimink / Pamiršau

Paprasčiausias būdas prisijungti - Facebook:

Prisijunk

Jau esi narys? Prisijunk:
Vartotojo vardas:
Slaptažodis:

Įprasta registracija:
Vartotojo vardas:
Slaptažodis: (bent 6 simboliai)
Pakartokite slaptažodį:
El. pašto adresas: (reikės patvirtinti)

Patinka? Spausk ir pridėk prie mėgstamų!

Puslapiai: 123456
Susijusi muzika: pasirinkti
PERŽIŪRĖTI
RAŠYTI
Suraskite ir pridėkite norimus kūrinius, albumus arba grupes:

Patvirtinti
The_Wicked_One
2010 m. gegužės 30 d. 10:30:03
Šios dainos pergalę priimu kaip asmeninę tragediją. Dar niekad nebuvau taip nusivylusi Europos muzikiniu skoniu - balsas kaip katės, melodija įkyri, žodžiai idiotiški, o nuo jos tarimo drebulys purto. Turkijos daina irgi buvo colossal fail, bet jau geriau jie būt laimėję. Daina man patiko Airijos labiausiai. Nes graži. Geros dainos buvo rumunų, danų. Dar belgų buvo visai graži. Ukrainietės balsas superinis, gruzinės irgi labai gražus. O toj vokiečių dainoj nemačiau absoliučiai nieko gero išskyrus pradžioj tą tylų "oo ooo oooo".

STAND UP. SPEAK UP. Say NO to racism. _____________________ Aš gerai rusiškai keikiuosi. Nesidžiauk, brolau, alaus neparnešęs. _________________ svarbiausios gyvenimo tiesos: 1. Alus tinka gerti su bet kuo, ypač su alumi. 2. Kam gerti alaus mažai, jei galima daug. 3. Nėra dalykų, kurių vertės negalima išmatuoti alumi. 4. Aluje nepaskęsi 5. skaudžiausia tiesa: viso pasaulio alaus neišgersi. 6. bandelės yra 3 kartus skanesnės, jei tai yra alus. 7. nėra progos, kuriai esant negalėtum gerti alaus ir nėra alaus, prie kurio neatsirastų progos. 8. nėra sveikatos, kurios nepataisytų alus. to be continued.. Galimybių teorija: alus gali būti neskanus tada, jei ta nėra alus.
Atsakyti
isterija
2010 m. gegužės 30 d. 10:28:11
Oh man... Kaip gaila, kad nepateko į dešimtuką Moldova (norėjau, kad laimėtų 1 vietą). O ta Vokietė tai išvis, toks keistai-šlykštus balsas man jos... Jau geriau būtų laimėję Ukraina ar Rumunija. Dar visai pralinksmino prancūzai, kurių šokis buvo labai nerangus.

2010 m. gegužės 30 d. 10:23:45
lilly allen kopija kazkokia

Atsakyti
RockFan
2010 m. gegužės 30 d. 10:02:48
Man Vokietija tai patiko, bet taip norėjau, kad laimėtų turkai... man jie labiausiai patiko

2010 m. gegužės 30 d. 01:57:13
Vokietija-šauniai.

2010 m. gegužės 30 d. 00:04:17
Jei laimėtų Ukraina, būtų nuostabu, bet nesupykčiau jei netyčia pasisektų ir Prancūzijai, Vokietija arba gal Turkija.

Atsakyti
_nevermind_
2010 m. gegužės 30 d. 00:02:54
Serbija, Vokietija, Ispanija, Rusija favorite

2010 m. gegužės 29 d. 22:17:04
lacunacoil rašė:
Silentist> Tai, kad Francai neatotstogauja Aš už Ukrainą. Bet visai patiko ir Molodvos saxas, Francai ir Vokiečiai.

Na, bet... gerieji, talentingieji atostogauja (kiek pats domiuosi), tokios stiprios atrankos, ką pasiųsti eurovizijon turbūt jokioj šalyj nėra kaip Lietuvoj, bent jau tavo minėtose tikrai. Mūsų krašte ji - sureikšminta. Dainų ir krepšinio šalis neveltui
Dainų šventės renginys man patinka, o eurovizija - kažkaip ne taip. Jei už lietuvius jau nebesergam, nes iškrito, galim išsirinkt šalis, už kurias sirgsim. Gerai visai tos eurovizijos praskaidrint nuotaiką, ale alus - vis tiek geriau, ne vienas šį vakarą su manim sutiks
Smagaus žiūrėjimo

2010 m. gegužės 29 d. 21:47:47
Silentist> Tai, kad Francai neatotstogauja Aš už Ukrainą. Bet visai patiko ir Molodvos saxas, Francai ir Vokiečiai.

2010 m. gegužės 29 d. 21:24:44
Na, ką galbūt efektai ir apšvietimas pakišo koją inculto. Jie buvo labai blogai nufilmuoti, tik vietomis matės jų šortukai ir šokių ratelis. Gaila.
O šiaip palaikau 1. Moldova 2.Ukraina 3.Rumunija. Manau jie verčiausi.
Tikiuosi, kad azerbaidžanas, izraelis, belgija, serbija ir baltarusija užims nelabai aukštas vietas, nes man jie nepatinka.

2010 m. gegužės 29 d. 21:02:03
Na laukiam laukiam eurovizijos
Šiaip gaila, kad Inculto nepateko. Turo koncertai po šalis, puiki nuotaika ir energija. Ir, manau, jog tikrai jie išsiskyrė iš antrojo pusfinalio konteksto.. Ką gi, prasideda Balkanovizija - bus 'laaaaaabai smagu' žiūrėti. Gaila, va jog estai nepateko.. Man jų daina tikrai patiko. O šiaip šįvakar manau sirgsiu už Ukrainą

Atsakyti
Silentist
2010 m. gegužės 29 d. 20:46:13
Tai laukiam eurovizijos
Kažkaip tariant žodį Euro-vizija, visada įsivaizduoji Europą, joje - šalis, kuriose buvai. Arba jeigu nebuvai, įsivaizduoji jaunatviškas komedijas Eurotrip ar Europudingas. Pirma mintis apie tikrai gerą, europietišką dainą - ji turėtų būti prancūziška. Arba Itališka. Šių šalių muzikantai garsino ir garsina kontinentinę Europą. O dabar matai: italai, prancūzai atostogauja nuo eurovizijų, turi savo kur kas įdomesnių renginių.
O Eurovizijoj rungiasi Turkija, Albanija, Izraelis...

2010 m. gegužės 29 d. 20:30:32
Balsuosiu už Ukrainą...

2010 m. gegužės 29 d. 20:04:10
gaila..

Atsakyti
saulespuka
2010 m. gegužės 29 d. 19:34:57
Man InCulto daina visai patinka nors stilius kaip ir "ne mano", o dėl konkurso, tai seniai aišku kad jis pagrinde kaimynpolitinis ir neverta per daug tikėtis. Galima net sakyt, kad tie spindintys triusikai buvo savotiškas "fuck you", tam, kas buvo aišku, kad nutiks. Jau matėm, kad į Euroviziją žiūrėt rimtai neverta - kartais pasiteisina, kartais ne, bet bent jau daugybei žmonių - ir ne tik lietuvių - linksma. Koks skirtumas kokia vieta, bent jau gerą pasirodymą šiemet nusiuntėm. : )

P.S. Tiesa, pamačius, kad į finalą pateko Izraelis, kiek susinervinau. Nei šou, nei dainos - kiek nuobodesnis Miliaus variantas, bet šį kartą kažkodėl "vienišo vilkolakio" komentarų nesigirdi. Įdomu, labai įdomu...

Atsakyti
Local_Sherif
2010 m. gegužės 29 d. 17:56:28
Tikrai nesuprantu eurovizijos tvarkos. Jie neatrenka originalių ir įdomių dainų. Jie pripažysta tik estradą ir popsą. Pavyzdžiui Estai kurie buvo labai originalūs ir tikrai verti dėmesio nepateko, Lietuviai dėl kurių labai vyliausi irgi nepateko, nei Švedai.. Ai, nesąmonė. Tokios dainos nepatenka, vietoj jų išrenka visokius graikus ir pan.

Atsakyti
Obscurans
2010 m. gegužės 29 d. 17:35:12
Vajėzau, net lietuviškose svetainėse naršyti neįmanoma nepamačius Azerbaidžano primadonos snukučio. Fui. Net susinervinau. Nebalsuokit už ją, prašau.

Atsakyti
Ariel_Cancer_Dies
2010 m. gegužės 29 d. 14:43:42
Nemačiau InCulto pasirodymo tiesiogiai, bet nejaugi TV režisieriai neparodė to momento, kad vaikinai nusimeta kelnes?! Tai juk svarbiausias dainos momentas, tai kirvis po kaklu jų pasirodymui buvo

2010 m. gegužės 29 d. 11:05:53
hmm kas kas nesuprato Inculto humoro, man tai ju daina labai patiko, ir pasirodimas geras, ir finalas buvo oginalus, tikrai daina ju yra eurovizine

Atsakyti
GabOks
2010 m. gegužės 28 d. 23:00:43
Krc net IZRAELIS pateko pro šona visiškai traukdamas....

Į viršų
Susijusi muzika: pasirinkti
PERŽIŪRĖTI
RAŠYTI

Copyright 2001-2026 music.lt. Visos teisės saugomos. Kopijuoti be autorių sutikimo draudžiama.
Pasiūlė Daina Mėgsta
Very_crazy_enough Queen I'm Going Slightly Mad
 Queen

Alvydas1 Porcupine Tree So Called Friend
 Porcupine Tree
 Smagu sugrįžti 20 metų atgal
Sahja Naktinės Personos Tik vienas žodis
 Naktinės Personos

Šiuo metu vertiname

Al Jarreau Al Jarreau
8,4

Užsiregistruok ir vertink!

Artimiausi įvykiai

Kas vyksta?

Pokalbių dėžutė

15:00 - WeeT
Atsinaujino LT TOP 30!
07:38 - Very_crazy_enough
kam reikalingas 1 teravatas kosmose? Cia tau ne flopikas su 1.44 megabaitu talpa like good old 1996 kai as pirmakart santykiavau su PC.
O Humanoidinių robotų („Tesla Optimus“) valdymui ir jų reakcijos realiuoju laiku užtikrinimui. Vliatj!
07:30 - Very_crazy_enough
$Veikinu su sekme spacex snd sekmingai paleidusi Muska ir zmonija betampant galaktine civilizacija!
09:09 - 4Blackberry
Penktadienis gražus kol kas.
06:54 - Very_crazy_enough
Arba
1.real negrazus zmones
Arba
2.agrastai never nesusirandantys sau poros
Nedadarytumas veikia ir sodina bendra nuotaika.
06:49 - Very_crazy_enough
Keista, kai man ateina graziausias ir mylimiausias metu laikas, mizeriai pradeda galvoti apie savi$udybes, makaruoklius, kara ir gyvenima po zeme. Damn cia gi marijos zeme
17:35 - 4Blackberry
Gerai, tinka ir man prisidėt.
17:30 - 4Blackberry
Kokie radikalūs kontrastai dienos dainoje šiandieną.
18:55 - Very_crazy_enough
" Visi esate saugus! "
Евге́ний Ви́кторович Приго́жин
15:00 - WeeT
Atsinaujino TOP 40!
Daugiau  

Informacija

Šiuo metu naršo narių: 2
  Neregistruotų vartotojų: 418
  Iš viso užsiregistravę: 73766
  Naujausias narys: Frankzem
  Šiandien apsilankė: 109922