Šios dainos pergalę priimu kaip asmeninę tragediją. Dar niekad nebuvau taip nusivylusi Europos muzikiniu skoniu - balsas kaip katės, melodija įkyri, žodžiai idiotiški, o nuo jos tarimo drebulys purto. Turkijos daina irgi buvo colossal fail, bet jau geriau jie būt laimėję. Daina man patiko Airijos labiausiai. Nes graži. Geros dainos buvo rumunų, danų. Dar belgų buvo visai graži. Ukrainietės balsas superinis, gruzinės irgi labai gražus. O toj vokiečių dainoj nemačiau absoliučiai nieko gero išskyrus pradžioj tą tylų "oo ooo oooo".
Nesidžiauk, brolau, alaus neparnešęs.
3. Nėra dalykų, kurių vertės negalima išmatuoti alumi.
4. Aluje nepaskęsi
5. skaudžiausia tiesa: viso pasaulio alaus neišgersi.
6. bandelės yra 3 kartus skanesnės, jei tai yra alus.
7. nėra progos, kuriai esant negalėtum gerti alaus ir nėra alaus, prie kurio neatsirastų progos.
8. nėra sveikatos, kurios nepataisytų alus.
to be continued..
Galimybių teorija: alus gali būti neskanus tada, jei ta nėra alus.
Oh man... Kaip gaila, kad nepateko į dešimtuką Moldova (norėjau, kad laimėtų 1 vietą). O ta Vokietė tai išvis, toks keistai-šlykštus balsas man jos... Jau geriau būtų laimėję Ukraina ar Rumunija. Dar visai pralinksmino prancūzai, kurių šokis buvo labai nerangus.
Na, bet... gerieji, talentingieji atostogauja (kiek pats domiuosi), tokios stiprios atrankos, ką pasiųsti eurovizijon turbūt jokioj šalyj nėra kaip Lietuvoj, bent jau tavo minėtose tikrai. Mūsų krašte ji - sureikšminta. Dainų ir krepšinio šalis neveltui
Dainų šventės renginys man patinka, o eurovizija - kažkaip ne taip. Jei už lietuvius jau nebesergam, nes iškrito, galim išsirinkt šalis, už kurias sirgsim. Gerai visai tos eurovizijos praskaidrint nuotaiką, ale alus - vis tiek geriau, ne vienas šį vakarą su manim sutiks
Smagaus žiūrėjimo
Tikiuosi, kad azerbaidžanas, izraelis, belgija, serbija ir baltarusija užims nelabai aukštas vietas, nes man jie nepatinka.
Šiaip gaila, kad Inculto nepateko. Turo koncertai po šalis, puiki nuotaika ir energija. Ir, manau, jog tikrai jie išsiskyrė iš antrojo pusfinalio konteksto.. Ką gi, prasideda Balkanovizija - bus 'laaaaaabai smagu' žiūrėti. Gaila, va jog estai nepateko.. Man jų daina tikrai patiko. O šiaip šįvakar manau sirgsiu už Ukrainą
Tai laukiam eurovizijos
Kažkaip tariant žodį Euro-vizija, visada įsivaizduoji Europą, joje - šalis, kuriose buvai. Arba jeigu nebuvai, įsivaizduoji jaunatviškas komedijas Eurotrip ar Europudingas. Pirma mintis apie tikrai gerą, europietišką dainą - ji turėtų būti prancūziška. Arba Itališka. Šių šalių muzikantai garsino ir garsina kontinentinę Europą. O dabar matai: italai, prancūzai atostogauja nuo eurovizijų, turi savo kur kas įdomesnių renginių.
O Eurovizijoj rungiasi Turkija, Albanija, Izraelis...
Man InCulto daina visai patinka nors stilius kaip ir "ne mano", o dėl konkurso, tai seniai aišku kad jis pagrinde kaimynpolitinis ir neverta per daug tikėtis. Galima net sakyt, kad tie spindintys triusikai buvo savotiškas "fuck you", tam, kas buvo aišku, kad nutiks. Jau matėm, kad į Euroviziją žiūrėt rimtai neverta - kartais pasiteisina, kartais ne, bet bent jau daugybei žmonių - ir ne tik lietuvių - linksma. Koks skirtumas kokia vieta, bent jau gerą pasirodymą šiemet nusiuntėm. : )
P.S. Tiesa, pamačius, kad į finalą pateko Izraelis, kiek susinervinau. Nei šou, nei dainos - kiek nuobodesnis Miliaus variantas, bet šį kartą kažkodėl "vienišo vilkolakio" komentarų nesigirdi. Įdomu, labai įdomu...
Tikrai nesuprantu eurovizijos tvarkos. Jie neatrenka originalių ir įdomių dainų. Jie pripažysta tik estradą ir popsą. Pavyzdžiui Estai kurie buvo labai originalūs ir tikrai verti dėmesio nepateko, Lietuviai dėl kurių labai vyliausi irgi nepateko, nei Švedai.. Ai, nesąmonė. Tokios dainos nepatenka, vietoj jų išrenka visokius graikus ir pan.
Nemačiau InCulto pasirodymo tiesiogiai, bet nejaugi TV režisieriai neparodė to momento, kad vaikinai nusimeta kelnes?! Tai juk svarbiausias dainos momentas, tai kirvis po kaklu jų pasirodymui buvo
kam reikalingas 1 teravatas kosmose? Cia tau ne flopikas su 1.44 megabaitu talpa like good old 1996 kai as pirmakart santykiavau su PC.
O Humanoidinių robotų („Tesla Optimus“) valdymui ir jų reakcijos realiuoju laiku užtikrinimui. Vliatj!
Keista, kai man ateina graziausias ir mylimiausias metu laikas, mizeriai pradeda galvoti apie savi$udybes, makaruoklius, kara ir gyvenima po zeme. Damn cia gi marijos zeme
2010 m. gegužės 30 d. 10:30:03
STAND UP. SPEAK UP. Say NO to racism. _____________________ Aš gerai rusiškai keikiuosi. Nesidžiauk, brolau, alaus neparnešęs. _________________ svarbiausios gyvenimo tiesos: 1. Alus tinka gerti su bet kuo, ypač su alumi. 2. Kam gerti alaus mažai, jei galima daug. 3. Nėra dalykų, kurių vertės negalima išmatuoti alumi. 4. Aluje nepaskęsi 5. skaudžiausia tiesa: viso pasaulio alaus neišgersi. 6. bandelės yra 3 kartus skanesnės, jei tai yra alus. 7. nėra progos, kuriai esant negalėtum gerti alaus ir nėra alaus, prie kurio neatsirastų progos. 8. nėra sveikatos, kurios nepataisytų alus. to be continued.. Galimybių teorija: alus gali būti neskanus tada, jei ta nėra alus.
2010 m. gegužės 30 d. 10:28:11
2010 m. gegužės 30 d. 10:23:45
2010 m. gegužės 30 d. 10:02:48
2010 m. gegužės 30 d. 01:57:13
2010 m. gegužės 30 d. 00:04:17
2010 m. gegužės 30 d. 00:02:54
2010 m. gegužės 29 d. 22:17:04
Silentist> Tai, kad Francai neatotstogauja
Na, bet... gerieji, talentingieji atostogauja (kiek pats domiuosi), tokios stiprios atrankos, ką pasiųsti eurovizijon turbūt jokioj šalyj nėra kaip Lietuvoj, bent jau tavo minėtose tikrai. Mūsų krašte ji - sureikšminta. Dainų ir krepšinio šalis neveltui
Dainų šventės renginys man patinka, o eurovizija - kažkaip ne taip. Jei už lietuvius jau nebesergam, nes iškrito, galim išsirinkt šalis, už kurias sirgsim. Gerai visai tos eurovizijos praskaidrint nuotaiką, ale alus - vis tiek geriau, ne vienas šį vakarą su manim sutiks
Smagaus žiūrėjimo
2010 m. gegužės 29 d. 21:47:47
2010 m. gegužės 29 d. 21:24:44
O šiaip palaikau 1. Moldova 2.Ukraina 3.Rumunija. Manau jie verčiausi.
Tikiuosi, kad azerbaidžanas, izraelis, belgija, serbija ir baltarusija užims nelabai aukštas vietas, nes man jie nepatinka.
2010 m. gegužės 29 d. 21:02:03
Šiaip gaila, kad Inculto nepateko. Turo koncertai po šalis, puiki nuotaika ir energija. Ir, manau, jog tikrai jie išsiskyrė iš antrojo pusfinalio konteksto.. Ką gi, prasideda Balkanovizija - bus 'laaaaaabai smagu' žiūrėti. Gaila, va jog estai nepateko.. Man jų daina tikrai patiko. O šiaip šįvakar manau sirgsiu už Ukrainą
2010 m. gegužės 29 d. 20:46:13
Kažkaip tariant žodį Euro-vizija, visada įsivaizduoji Europą, joje - šalis, kuriose buvai. Arba jeigu nebuvai, įsivaizduoji jaunatviškas komedijas Eurotrip ar Europudingas. Pirma mintis apie tikrai gerą, europietišką dainą - ji turėtų būti prancūziška. Arba Itališka. Šių šalių muzikantai garsino ir garsina kontinentinę Europą. O dabar matai: italai, prancūzai atostogauja nuo eurovizijų, turi savo kur kas įdomesnių renginių.
O Eurovizijoj rungiasi Turkija, Albanija, Izraelis...
2010 m. gegužės 29 d. 20:30:32
2010 m. gegužės 29 d. 20:04:10
2010 m. gegužės 29 d. 19:34:57
P.S. Tiesa, pamačius, kad į finalą pateko Izraelis, kiek susinervinau. Nei šou, nei dainos - kiek nuobodesnis Miliaus variantas, bet šį kartą kažkodėl "vienišo vilkolakio" komentarų nesigirdi. Įdomu, labai įdomu...
2010 m. gegužės 29 d. 17:56:28
2010 m. gegužės 29 d. 17:35:12
2010 m. gegužės 29 d. 14:43:42
2010 m. gegužės 29 d. 11:05:53
2010 m. gegužės 28 d. 23:00:43