Nebijau pasakyti, kad tikėjau Inculto sėkme. Nesąmonė, kad vietoj jų pateko Airija ir abrikosai (bene Armėnija). Tikiuosi, susivoks visokie Giržadai ir Vilimai, kad ne mums Eurovizijoj mėlynas dangus...
kyvis rašė: man senai buvo aišku, kad jie nepaklius. Daina nepatiko, pasirodymas tuo labiau. ;}
Mano nuomone, žmonės, nusimaudami kelnes, norėjo išrasti dviratį. Deja. Kažkaip nepasisekė. Taip ir numaniau, ką padarysi.
Nemanau, kad Lietuva dėl jų labai išpopuliarėjo.
Pasirodė puikiai. Geriau nei galima tikėtis. buvau įsitikinus, kad pateks. Inculto, Turkai ir ''liaudiškas rokas'' (neatsimenu šalies) vienintelei išsisikyrė iš vakarykščio LABAI nuobodaus šou. Tai buvo pirmas kartas kai žiūrėjau tikrąją Euroviziją (ne atranka). Pirmas ir paskutinis.
Dabar perklausau, tai Inculto, Latvijos (ypač; nepopsinė (palyginus) ir įdomi. Nors akordeono galėtų nebūti.), Belgijos graži, bet jaučiasi, kad plagijatas (dabar neprisimenu ko, bet skamba labai panašiai kaip kokio Dave Matthews gabalas), Estijos man primena per daug tą indie/poproką, ar kokius Coldplay. Visai nebloga danų daina, bet irgi per daug neoriginali, pasirodė Abba'iška. Ko tikėtis, čia Eurovizija.
Blgoų pasirodymų nevardinsių, nes per daug laiko sugaiščiau.
Izraelis nenorėjau,kad patektų,paskui Airija,Kipras....Vertesni man buvo,kad patektų Kroatija,Bulgarija,ypač-Švedija,na ir dar Nyderlandai su Šveicarija...
kam reikalingas 1 teravatas kosmose? Cia tau ne flopikas su 1.44 megabaitu talpa like good old 1996 kai as pirmakart santykiavau su PC.
O Humanoidinių robotų („Tesla Optimus“) valdymui ir jų reakcijos realiuoju laiku užtikrinimui. Vliatj!
Keista, kai man ateina graziausias ir mylimiausias metu laikas, mizeriai pradeda galvoti apie savi$udybes, makaruoklius, kara ir gyvenima po zeme. Damn cia gi marijos zeme
2010 m. gegužės 28 d. 22:48:15
2010 m. gegužės 28 d. 22:30:15
2010 m. gegužės 28 d. 19:01:22
man senai buvo aišku, kad jie nepaklius. Daina nepatiko, pasirodymas tuo labiau. ;}
Mano nuomone, žmonės, nusimaudami kelnes, norėjo išrasti dviratį. Deja. Kažkaip nepasisekė. Taip ir numaniau, ką padarysi.
Nemanau, kad Lietuva dėl jų labai išpopuliarėjo.
2010 m. gegužės 28 d. 18:47:43
2010 m. gegužės 28 d. 17:31:51
Izraelis nenorėjau,kad patektų,paskui Airija,Kipras....Vertesni man buvo,kad patektų Kroatija,Bulgarija,ypač-Švedija,na ir dar Nyderlandai su Šveicarija...
You must be joking...
2010 m. gegužės 28 d. 14:57:28
2010 m. gegužės 28 d. 14:47:49
2010 m. gegužės 28 d. 14:21:03
Inculto tiesiog nuvaziavo juokinti pasauliu, saunu kad jie nepakliuvo
2010 m. gegužės 28 d. 14:19:58
2010 m. gegužės 28 d. 14:03:54
2010 m. gegužės 28 d. 13:11:31
Blgoų pasirodymų nevardinsių, nes per daug laiko sugaiščiau.
2010 m. gegužės 28 d. 12:59:59
pilvelytė ploja katutėm dabar
Abidvi komentaro dalys labai patiko. Atiduodam pinigus švietimui ar dar kam nors, kas iš tiesų yra logiška, reikalinga, ir ko neturime pakankamai.
2010 m. gegužės 28 d. 12:20:36
2010 m. gegužės 28 d. 12:19:26
2010 m. gegužės 28 d. 12:09:24
Meilė kovoja,bet žmonės akli,kas atsimerks,tam iš dangaus,leisis ji Šitam pasaulį meilė gimdo ateitį,praeitis-dabartį,o ateitis-sapnus. (Sahja) Mano batai iš Lietuvos,mano kelnės iš Vokietijos,mano kepurė iš Rusijos,o mano širdis,iš Indijos.Visa Visata ,tik sapnas,tik laikas,kurio nėra,mums tai atvers.
2010 m. gegužės 28 d. 11:49:04
2010 m. gegužės 28 d. 11:48:18
2010 m. gegužės 28 d. 11:46:53
2010 m. gegužės 28 d. 11:45:40
2010 m. gegužės 28 d. 11:42:55