vakar neziejau, bet gavau sms kad nepatekom, pirma reakcija WTF? po velneis, nenoriu rasistu pasirodyt bet balkanu salys visos pateko,o mes tokioje grupeje kad nu y nakui,izraelis?azerbaidzanas? kipras? velniop juos visus. ir dar tas naujas tasku skaiciavimas, pieva kazkokia.nors ko ce stebetis eurovizija jau senai yra senu bobuciu bei 90 metu stiliaus sudinos pop muzikos konkursas.shame on you europe! ir kaip viena nare jau rase, tikrai silikoniniu papu konkursas buvo,ryt bus miss europe boobs 2010.
InCulto tikrai buvo verti patekt i finala, isskirtynis toks pasirodimas, dar su tokia netiketa staigmena (apie kelnias kalbu), daina idomesne uz kokiu 4 patekusiu i ta finala, visas ju pasirodimas buvo beveik puikus (beveik, nes matesi ju jaudulys pradzioje pasirodimo). Gaila, kad mazai kas uz juos balsavo, retai tokiu pasitaiko, o ypac siemet, sudalivavo kaip apsildomas kolektyvas pries 2-tro pusfinalio pradzia...
Nors ir nepateto, vistiek respect'as jiems, tikrai idomiai sugalvojo ir reiktu pagirt
Galita. Tiek darbo įdėta ir daina tikrai nebloga,buvo verti finalo,bet matyt europa nesuprato. Nors tikrai nustebau kai pateko Airija ir ta pana kur apie abriksus dainavo...
Mano manymu, siais metais reukejo siusti Pilvelyte, juk siemet susirinke ko ne visi dainininkai dainuojantys lyrines Balades, o musu tiesiog issiskyre is fono, na tiesiog ne ta daina, ne tas stiliu, ne toj vietoj
Faktas tas: 8 patekusio salys is to pacio europos kampo ... tai visi prabalsavo uz savus... Dar dvi tradicines eurovizines dainos (airija ir danija) , kurias prastume ziuri kazkokios ... Inculto nera vietos
A pill to make you numb
A pill to make you dumb
A pill to make you anybody else
But all the drugs in this world
Won't save her from herself
Oh, Linkiu sėkmės. Palaikau Inculto. Kad tik viskas būtų gerai. Tiesą sakant taip laukiu, taip įdomu sužinot, taip nenustygstu vietoje, taip smagu laukti, taip smagu bus pamatyti. Palaikau!
Keista, kai man ateina graziausias ir mylimiausias metu laikas, mizeriai pradeda galvoti apie savi$udybes, makaruoklius, kara ir gyvenima po zeme. Damn cia gi marijos zeme
2010 m. gegužės 28 d. 11:41:51
2010 m. gegužės 28 d. 10:57:19
Yeah I'm sick, oh so sick, I'm so sick of this shit. Yeah I'm lit, I'm so lit, I'm so fucked up off it. So I stumble around, till I stumble, fall down to this puddle of my tears laying here on the ground
2010 m. gegužės 28 d. 10:22:01
Nors ir nepateto, vistiek respect'as jiems, tikrai idomiai sugalvojo ir reiktu pagirt
2010 m. gegužės 28 d. 09:51:44
2010 m. gegužės 28 d. 09:34:23
2010 m. gegužės 28 d. 09:23:09
2010 m. gegužės 28 d. 08:49:50
2010 m. gegužės 28 d. 08:37:42
2010 m. gegužės 28 d. 00:21:04
Ir ačiū dievui, kad nepateko! Tarp tokių žydrių ir silikoninių papų jiems nėra ką veikti, jie gi talentingi žmonės.
Thats the point
2010 m. gegužės 28 d. 00:13:12
2010 m. gegužės 28 d. 00:08:56
2010 m. gegužės 28 d. 00:08:34
2010 m. gegužės 28 d. 00:07:41
2010 m. gegužės 28 d. 00:04:13
2010 m. gegužės 28 d. 00:00:08
2010 m. gegužės 27 d. 20:04:36
2010 m. gegužės 27 d. 17:59:33
2010 m. gegužės 27 d. 17:49:13
2010 m. gegužės 27 d. 16:43:08
2010 m. gegužės 27 d. 16:24:52