„Gilus įkvėpimas, kuris trunka be pabaigos. Keistai atskiras, tačiau objektyvus reginys iš aukščio. Pink Floyd‘ų “Learning To Fly“ sąlytis su L. S Lowry, sąlytis su Status Quo „Pictures Of Matchstick Man“. Arba ne“.
Imu savo sparnus ir skrendu ten, kur Konsteblio* dangus.
Dairaus po pasaulį, galbūt įžiūrėsiu žemai ten tave.
Vienišą žaislą žaisliniam mieste. Pakibęs įvijame garse –
Tai žiedinio alsavimo garsas.
Aš aitvaras ant sidabrinio laido.
Nebojąs, kad nutrenks mane žaibas.
Gi tavo žodžių žiaurus aidas
ištrėmė mane į retesnę sferą
su tavo miegančio veido nešventa vėle.
Delnais ausis užvožęs išgaunu vėliai
žiedinio alsavimo garsą.
Apačioje degtukų dėžučių mūrai –
stebiu kaip vaikšto Lourio* degtukai – figuros,
nešamos taktiškos tylos amžinosios tėkmės.
*žiedinis alsavimas – sudėtingas kvėpavimo būdas, kuomet pro vamzdelį išpučiamas oras, o pro nosį tuo metu įkvėpiama, tokiu būdu gaunant nepertraukiamą kvėpavimą.
*Konsteblis (John Constable) (1776 – 1837) anglų romantinis tapytojas. Jo peizažams būdingas ypač išraiškingas dangus.
*Louris (L.S. Lowry ) (1887 – 1976) anglų dailininkas, piešęs pramoninių miestų vaizdus. Paveiksluose piešiamų darbininkų vyrų ir moterų plonos figūros kažkiek primena degtukų dėliones.
Vasarą čia atrodo jau įprasta sugrįžti seniems nariams. O duomenys tikrai neturėtų niekur būti prapuolę, būtų keista, tad beveik garantuoju, kad bus sugrąžinti.
Sveiki visi, nebuvau čia mažiausiai 16 metų apsilankęs , Ar administratoriai yra pasikeitę jau nuo 2010 metų maždaug, man reikia savo senosios anketos informacijos/duomenu, jei apskritai tokia išlikusi.
2015 m. gegužės 5 d. 18:25:59
Štai koks tas Konsteblio dangus.
Štai tos figūros:
2010 m. liepos 17 d. 16:45:03
ŽIEDINIS ALSAVIMAS*
„Gilus įkvėpimas, kuris trunka be pabaigos. Keistai atskiras, tačiau objektyvus reginys iš aukščio. Pink Floyd‘ų “Learning To Fly“ sąlytis su L. S Lowry, sąlytis su Status Quo „Pictures Of Matchstick Man“. Arba ne“.
Dairaus po pasaulį, galbūt įžiūrėsiu žemai ten tave.
Vienišą žaislą žaisliniam mieste. Pakibęs įvijame garse –
Tai žiedinio alsavimo garsas.
Aš aitvaras ant sidabrinio laido.
Nebojąs, kad nutrenks mane žaibas.
Gi tavo žodžių žiaurus aidas
ištrėmė mane į retesnę sferą
su tavo miegančio veido nešventa vėle.
Delnais ausis užvožęs išgaunu vėliai
žiedinio alsavimo garsą.
*žiedinis alsavimas – sudėtingas kvėpavimo būdas, kuomet pro vamzdelį išpučiamas oras, o pro nosį tuo metu įkvėpiama, tokiu būdu gaunant nepertraukiamą kvėpavimą.
*Konsteblis (John Constable) (1776 – 1837) anglų romantinis tapytojas. Jo peizažams būdingas ypač išraiškingas dangus.
*Louris (L.S. Lowry ) (1887 – 1976) anglų dailininkas, piešęs pramoninių miestų vaizdus. Paveiksluose piešiamų darbininkų vyrų ir moterų plonos figūros kažkiek primena degtukų dėliones.