Crazyz, yra pointas šioks toks
bent aš tai mėgstu (mėgau gal tiksliau būtų) apskaitas įvairiausias beigi sąrašus vestis, tai kažkada grynai savo pačios malonumui ir patogumui viską susirašiau. paskui vis naujindavau, pildydavau ir tvarkydavau. bėda tame, kad dabar tą veiklą apleidus esu, tai šiuo metu iš to milžiniško sąrašo nelabai naudos yra - daug ką dar pildyt, keist, trint reiktų, bet jau kažkaip tingisi, manija apmažėjo.
ir nepavadinčiau to 'gyrimusi'. normalus sąrašų sudarinėjimas, tuo labiau, kad pats daugiau ten skaitai nei kiti. be to, kitą kartą gali būt ir naudinga - prireikus žinai, pas ką kreiptis, jei nori paklausyt ar šiaip nuomonę išgirst. pati seniau ne kartą buvau rašius privačias žinutes žmonėms, kurie savo sąrašuose turėjo daug mane dominusių muzikantų albumų - kad ir tam, kad pasiklaustum patarimo, nuo ko geriausia būtų pradėti
o šiaip tai tokių dalykų reikalingumas priklauso nuo vertinančio asmens.
No Doubt vienintele grupe kuri taip patiko, kad nuspirkau tuos albumus, nors jie guli spintoi, o klausau toliau is tu mp3 kurias atsisiunciau kazkada O tos nuotraukos is Last.fm
thatsme>daug no doubt albumų turi;p
plius dar aš truputį ne į temą, pats pasidarei tą nuotrauką, kur su grupėmis?
dingusi>Nu, kam tada išvis profilį kažką rašyti ir t.t.?
Man originalą albumą yra turėti daug maloniau ir klausytis, nei parsisiųstą iš interneto. Nors kiekiu dar negaliu pasigirti. Bet vis tiek nematau point'o atsisiųstus albumus įrašyti ten
nu ir ko jau ce pointo to nematai? pas mane koky 40% pirktu yra, visi kiti siusti, ner penegu tiek daug apsipirkt, ir plius kai kuriu albumu ypatingai underground rap tai nlb kaip ir gausi lietuvoi pirkt, ar atsisiust uz pinigus, o kai kurie underground atstovai savo albumus for free dalina inete
Kaip pastebėjau, dauguma narių prisideda albumų, singlų ir t.t. dešimtimis, tai ir kilo man toks klausimas.
Jūs dedatės tuos albumus, kuriuos turite atsisiuntę iš torrentų/ar kitos programos/tinklapio ''piratiškai'', ar iš tiesų turite nusipirkę originalą?
Nematau, jokio point'o dėti tuos atsisiųstus iš neto.
Cia taip kaip Uzkalniui duot pavertint koncervus & lasinius & pashteta ( aisku su uogiene) kur undermenshai valgo jei piggiai randa. Ar nenukentes Sahja morale?
2010 m. birželio 30 d. 16:57:45
2010 m. birželio 30 d. 02:37:21
bent aš tai mėgstu (mėgau gal tiksliau būtų) apskaitas įvairiausias beigi sąrašus vestis, tai kažkada grynai savo pačios malonumui ir patogumui viską susirašiau. paskui vis naujindavau, pildydavau ir tvarkydavau. bėda tame, kad dabar tą veiklą apleidus esu, tai šiuo metu iš to milžiniško sąrašo nelabai naudos yra - daug ką dar pildyt, keist, trint reiktų, bet jau kažkaip tingisi, manija apmažėjo.
ir nepavadinčiau to 'gyrimusi'. normalus sąrašų sudarinėjimas, tuo labiau, kad pats daugiau ten skaitai nei kiti. be to, kitą kartą gali būt ir naudinga - prireikus žinai, pas ką kreiptis, jei nori paklausyt ar šiaip nuomonę išgirst. pati seniau ne kartą buvau rašius privačias žinutes žmonėms, kurie savo sąrašuose turėjo daug mane dominusių muzikantų albumų - kad ir tam, kad pasiklaustum patarimo, nuo ko geriausia būtų pradėti
o šiaip tai tokių dalykų reikalingumas priklauso nuo vertinančio asmens.
2010 m. birželio 17 d. 23:01:46
thatsme>daug no doubt albumų turi;p
No Doubt vienintele grupe kuri taip patiko, kad nuspirkau tuos albumus, nors jie guli spintoi, o klausau toliau is tu mp3 kurias atsisiunciau kazkada
2010 m. birželio 17 d. 21:56:37
dingusi>Nu, kam tada išvis profilį kažką rašyti ir t.t.?
Man originalą albumą yra turėti daug maloniau ir klausytis, nei parsisiųstą iš interneto. Nors kiekiu dar negaliu pasigirti. Bet vis tiek nematau point'o atsisiųstus albumus įrašyti ten
2010 m. birželio 17 d. 21:33:33
2010 m. birželio 17 d. 20:04:36
Yeah I'm sick, oh so sick, I'm so sick of this shit. Yeah I'm lit, I'm so lit, I'm so fucked up off it. So I stumble around, till I stumble, fall down to this puddle of my tears laying here on the ground
2010 m. birželio 17 d. 19:42:48
2010 m. birželio 17 d. 19:39:25
2010 m. birželio 17 d. 19:17:32
2010 m. birželio 17 d. 19:12:31
2010 m. birželio 17 d. 17:01:42
Jūs dedatės tuos albumus, kuriuos turite atsisiuntę iš torrentų/ar kitos programos/tinklapio ''piratiškai'', ar iš tiesų turite nusipirkę originalą?
Nematau, jokio point'o dėti tuos atsisiųstus iš neto.