Pasiūlė | Daina | Mėgsta | |||
Prodarv | ![]() Rotting Christ |
||||
DjVaids | ![]() Wayne Wonder |
||||
4Blackberry | ![]() The Alan Parsons Project |
||||
malia | ![]() Oasis |
||||
einaras13 | ![]() The Alan Parsons Project Atidaromoji (ir tuo pačiu uždaromoji) The Turn Of A Friendly Card siuitos muzikinė tema be galo nuostabi. Visuomet po viso albumo perklausos prie šios grįžtu vėl ir vėl. |
||||
Silentist | ![]() Buddha Bar |
||||
Sahja | ![]() Bad Boys Blue |
||||
PLIKASS | ![]() David A. Stewart |
2011 m. balandžio 6 d. 16:33:53
2011 m. balandžio 6 d. 00:47:08
2010 m. rugpjūčio 2 d. 21:58:29
2010 m. rugpjūčio 2 d. 20:54:22
2010 m. rugpjūčio 2 d. 20:45:34
Meilė kovoja,bet žmonės akli,kas atsimerks,tam iš dangaus,leisis ji Šitam pasaulį meilė gimdo ateitį,praeitis-dabartį,o ateitis-sapnus. (Sahja) Mano batai iš Lietuvos,mano kelnės iš Vokietijos,mano kepurė iš Rusijos,o mano širdis,iš Indijos.Visa Visata ,tik sapnas,tik laikas,kurio nėra,mums tai atvers.
2010 m. liepos 18 d. 19:41:20
2010 m. liepos 18 d. 18:09:33
Dabar rytais taip pat klausausi patinkančių dainų, nes muzika visada nuteikia maloniai, įdeda į vidų tokį užtaisą gerų jausmų, ir tai nebūtinai turi būti linksma, ritminga melodija – tai gali būti taip pat ir rami, tačiau prasminga daina, kaip pvz., Dryer – Seen Enough. Dažniausiai iš ryto klausausi arba tų dainų, kurios yra tuo metu „užstrigusios“, arba tų, kurios atitinka tos dienos/ryto nuotaiką. Kai žinau, kad turėsiu kokių nors sunkių ar nemalonių darbų tą dieną, tada klausausi tokių dainų, kurios tarsi „įtikina“, kad nesvarbu, kaip viskas bus, kad aš vis tiek tą galiu padaryti, o jeigu ir padarysiu ką nors ne taip ar ne visiškai tobulai, ir mano pasaulis, ir mano gyvenimas vis tiek išliks pilnas grožio ir laimės. O kartais tai būna tiesiog konkreti daina, kurią noriu išgirsti be jokių priežasčių.
Net iki darbo kartais einu pėsčiomis, kad galėčiau ilgiau pasiklausyti muzikos ir paniūniuoti sau po nosim
2010 m. liepos 3 d. 11:38:34
O muzika iš tikro gan įvairi. Tiesiog ryte vidinis jausmas pasako ko klausytis.
2010 m. liepos 2 d. 23:18:29
2010 m. liepos 2 d. 23:11:25
2010 m. liepos 2 d. 23:01:41
2010 m. liepos 2 d. 23:01:29
2010 m. liepos 2 d. 22:54:39