Music.lt logo
TAVO STILIUS:
rock  /  heavy  /  alternative
pop  /  electro  /  hiphop  /  lt
Prisijunk
Prisimink / Pamiršau

Paprasčiausias būdas prisijungti - Facebook:

Prisijunk

Jau esi narys? Prisijunk:
Vartotojo vardas:
Slaptažodis:

Įprasta registracija:
Vartotojo vardas:
Slaptažodis: (bent 6 simboliai)
Pakartokite slaptažodį:
El. pašto adresas: (reikės patvirtinti)

Ar esate patriotai? O gal tiesiog norėtumėte gyventi kitoje šalyje? Jei taip, kokioje? Kodėl?

Patinka? Spausk ir pridėk prie mėgstamų!

Puslapiai: 1
Susijusi muzika: pasirinkti
PERŽIŪRĖTI
RAŠYTI
Suraskite ir pridėkite norimus kūrinius, albumus arba grupes:

Patvirtinti
kinomane
2010 m. liepos 7 d. 12:48:43
Man būtų gerai ir Lietuvoi , jei pasiseks ateitį. O jei ne - nieko prieš užsienyj gyvent. Jei dar būtų galima rinktis , tai norėčiau ten , kur visada šilta, tarkim Ispanija.

Atsakyti
Sweet666
2010 m. liepos 7 d. 12:07:10
norėčiau gyventi kitur, bet nežinau kur

Atsakyti
LoseControl
2010 m. liepos 7 d. 12:05:47
Labai patiko Senekos žodžiai - Savo tėvyne laikau visą pasaulį. Negaliu sakyti, kad esu patriotas, man trūksta suvokimo, kam to reikia. Šiaip jei rimčiau pažiūrėjus nesiskirstau į šalis, reikia skirstyt į individus. Šalis tai vieta kur gimei man, daugiau nieko, su prisiminimais, papročiais, bet nėra taip, kad man Lietuva kažkuo geresnė, kad jaučiu pareigą kažkodėl ją mylėti. Patriotiškumas atrodo dar viena žmonių palenkimo į savo pusę priemonė, nes kai sako, kad šaliai esi skolingas, tai tai būna netiesa, kai dirbi, tai tu padedi šaliai, ir šalis įsipareigojus tau padėti, nes moki mokesčius ir t.t... Galima dėkoti tik už tai, kad turi geresnes sąlygas, bet vėlgi, kur gimti nepasirenki, taip tiesiog atsitinka, jei aš būčiau daug įkišęs laiko ir pastangų, kad gimčiau kur geriau, arba kad šalis taip būtų padarius (taip, tai neįmanoma, tik svarstau), gal tada jausčiau patriotiškumą.

Atsakyti
Crazyz
2010 m. liepos 6 d. 23:46:34
Tai kad į kitą šalį išvarai ne visada reiškia, jog nesi patriotas.

Atsakyti
TaPatiOlivija
2010 m. liepos 6 d. 23:43:44
Inetutea rašė:
Inetutea rašė:
Turėsiu pinigų varysiu toli toli nuo čia.Kaip ir Olivija dėjau.Kaži ar Antartidoj leidžiama gyventi?Jei ne varysiu į Americ'ą.

*Antarktidą
gerą mintį davei

Atsakyti
Inetutea
2010 m. liepos 6 d. 23:40:52
Inetutea rašė:
Turėsiu pinigų varysiu toli toli nuo čia.Kaip ir Olivija dėjau.Kaži ar Antartidoj leidžiama gyventi?Jei ne varysiu į Americ'ą.

*Antarktidą

Atsakyti
Inetutea
2010 m. liepos 6 d. 23:40:11

Atsakyti
TaPatiOlivija
2010 m. liepos 6 d. 23:32:28
Aš... Kaip sakoma dėjau ant tos Lietuvos... norėčiau kurnors išvažiuot, išskrist, išplaukt... bet niekur neturiu šaknų..

Atsakyti
Puslapiai: 1
Į viršų
Susijusi muzika: pasirinkti
PERŽIŪRĖTI
RAŠYTI

Copyright 2001-2025 music.lt. Visos teisės saugomos. Kopijuoti be autorių sutikimo draudžiama.
Pasiūlė Daina Mėgsta
einaras13 Mastodon The Motherload
 Mastodon
 Dar prieš kelias dienas klausiau šios dainos. Once More Round The Sun albumas man yra vienas mėgstamiausių Mastodon darbų tiek apskritai, tiek iš Brent Hinds gitaravimo perspektyvos. In memoriam Brent Hinds (1974-2025)
Silentist a-ha The blue sky
 a-ha

malia OMD  Messages
 OMD

4Blackberry Mastodon Oblivion
 Mastodon
 RIP, Brent Hinds :(
Sahja Yello Time Palace
 Yello

Alvydas1 Deftones My Mind Is a Mountain
 Deftones
 labai lauktas albumas
Konditerijus The Sisters of Mercy No Time to Cry
 The Sisters of Mercy

PLIKASS Volbeat Shotgun Blues
 Volbeat

Šiuo metu vertiname

Paradise Lost Paradise Lost
7,7

Užsiregistruok ir vertink!

Artimiausi įvykiai

Kas vyksta?

Daugiau

Pokalbių dėžutė

19:45 - 4Blackberry
Man visai patinka random "panaši" muzika. Galima atrasti netikėtai gerų dalykų.
19:42 - einaras13
Esu Jethro Tull dainos Rock Island profilyje ir man music'as segmente "Panaši muzika" siūlo Iron Maiden, Judas Priest ir SOAD. Žodžiu, music'as palaimina Grammy sprendimą Jethro Tull apdovanoti sunkaus roko / metalo kategorijoje
15:00 - WeeT
Atsinaujino LT TOP 30!
03:51 - Silentist
Blemba daug beef'o...
22:51 - einaras13
Vis tik suklydau, dabar iš komentarų sužinojau, kad buvo daug beef'o tarp jo ir kitų grupės narių. Vis tiek, dabar jau visa tai yra nebesvarbu
21:49 - einaras13
R.I.P. Brant Hinds (ex-Mastodon). Kai Joe Duplantier pasakė šią naujieną per Gojiros koncą, negalėjau patikėt. Žmogus tik išėjo iš grupės, galimai norėdamas pasidžiaugt gyvenimu, ir buvo su motociklu nudaužtas sankryžoj. Life is a bitch.
17:46 - einaras13
Atsirado šviežias kito žmogaus postas fb evente, kad 19:00 Neckbreakker ir 20:15 Gojira. Pačiu laiku sužinota. Ypač tiems, kas iš kitų miestų važiuoja.
17:44 - einaras13
A7X kai koncertavo, tai apšildymas prasidėjo 19 h nepaisant to, jog visur renginio pradžia buvo žymima 20 h.
17:43 - einaras13
Vėl Live Nation komunikacija yra šūdų krūva. Bus Neckbreakker apšildymas, ko orgai iki šiol nepaskelbė (info ateina per atskirus komentuotojus ir pačios Neckbreakker profilį). Laikas neaišku, ar 20 h apšildymas, ar jau Gojira
15:56 - Konditerijus
Mhm, taškysitės prakaitu.
Daugiau  

Informacija

Šiuo metu naršo narių: 4
  Neregistruotų vartotojų: 441
  Iš viso užsiregistravę: 73667
  Naujausias narys: Carmenslumb
  Šiandien apsilankė: 229272