Man būtų gerai ir Lietuvoi , jei pasiseks ateitį. O jei ne - nieko prieš užsienyj gyvent. Jei dar būtų galima rinktis , tai norėčiau ten , kur visada šilta, tarkim Ispanija.
Labai patiko Senekos žodžiai - Savo tėvyne laikau visą pasaulį. Negaliu sakyti, kad esu patriotas, man trūksta suvokimo, kam to reikia. Šiaip jei rimčiau pažiūrėjus nesiskirstau į šalis, reikia skirstyt į individus. Šalis tai vieta kur gimei man, daugiau nieko, su prisiminimais, papročiais, bet nėra taip, kad man Lietuva kažkuo geresnė, kad jaučiu pareigą kažkodėl ją mylėti. Patriotiškumas atrodo dar viena žmonių palenkimo į savo pusę priemonė, nes kai sako, kad šaliai esi skolingas, tai tai būna netiesa, kai dirbi, tai tu padedi šaliai, ir šalis įsipareigojus tau padėti, nes moki mokesčius ir t.t... Galima dėkoti tik už tai, kad turi geresnes sąlygas, bet vėlgi, kur gimti nepasirenki, taip tiesiog atsitinka, jei aš būčiau daug įkišęs laiko ir pastangų, kad gimčiau kur geriau, arba kad šalis taip būtų padarius (taip, tai neįmanoma, tik svarstau), gal tada jausčiau patriotiškumą.
Vis dėlto dar ne viskas man veikia. Komentarą lyg ir parašiau, bet jis nepasirodė, pranešimas, kad parašiau komentarą – irgi. Nu OK... O buvo taip, kad orint atvert music'ą man pasirodė pranešimas, kad svetainė negali užtikrinti saugaus ryšio
Aš tai dabar jaučiuosi, lyg man būtų uždėtas limitas, kiek galiu naudotis music'u. Nes atrodo, prisiliesiu prie kažko ne to ir išmes mane kokiai savaitei, kaip jau yra padarę. Bet iš dalies gerai tokia pertrauka - daugiau laiko kitiems dalykams
2010 m. liepos 7 d. 12:48:43
2010 m. liepos 7 d. 12:07:10
2010 m. liepos 7 d. 12:05:47
2010 m. liepos 6 d. 23:46:34
2010 m. liepos 6 d. 23:43:44
Turėsiu pinigų varysiu toli toli nuo čia.Kaip ir Olivija dėjau.Kaži ar Antartidoj leidžiama gyventi?Jei ne varysiu į Americ'ą.
*Antarktidą
2010 m. liepos 6 d. 23:40:52
Turėsiu pinigų varysiu toli toli nuo čia.Kaip ir Olivija dėjau.Kaži ar Antartidoj leidžiama gyventi?Jei ne varysiu į Americ'ą.
*Antarktidą
2010 m. liepos 6 d. 23:40:11
2010 m. liepos 6 d. 23:32:28