problema tame, kad žmonės pripranta prie vieno grupės stiliaus ir kai tik jie ką nors įdomesnio bando sukurt, iškart stūmimo banga užeina. Man MTM visai patiko, ne visos dainos, bet yra gerų tarkim given up, no more sorrow, shadow of the day.
Norėk nenorėjęs, bet nieko geresnio tikėtis tikrai neverta.. Kodėl? Todėl, kad tai matyti iš tokių naujų dainų kaip "Blackbirds" ir panašiai. Nemanau, kad albumas galėtų būti labai kontrastingas su, pvz., šia daina.
Kažkada man jie patiko, dirbo tikrai labai labai gerai ir įdomiai, bet dabar jie nebe tie, tokie visiškai ramesni ir ieškantys kitokių klausytojų. Gal ir neveltui ant jų stumiama.. Na, pagyvensim, pamatysim.
Daug klasikinio roko rotuoju savo Spotify, žiūriu, kad J. Geils Band tik viena rinktinė įkelta, Be Bop Deluxe išvis nėra music'e. Norėtųsi įkelt, bet labai kitais reikalais okupuotos smegenys pastaruoju metu. Gal kada nors.
Nelabai sąžininga pasaulinei rinkai skirtą anglakalbį forumą lyginti su mūsų lietuvišku populiarumo prasme. Jei jis būtų patogesnis, gal ir dar daugiau žmonių naudotų.
Pats nesu pries jei zmogus daug raso - daug zino. Jei reklamuoja - spamas. Blogiau kai ji/s kirsina: nuteikia kitus pries nari. Piktybiniai parazitiniai bei toksiski negatyvizmai nera spamas. Tai daug blogiau. Verta daryti Pranesimas pasleptas mygtuku
Ten tai forumas irgi dar senoviškenis atrodo nei mūsų. Bet atrodo ganėtinai aktyvus, stebėtinai. Tik nesąmoningai padaryta, kad naujausios žinutės ne priekyje rodo, o reikia spausti paskutinį puslapį. Taip nepatogu, o žmonės naudoja...
Steve Hoffman Music Forums nueinu ir skaitau. Bet dar nemoku taip angliskai rasyti, kaip moku skaityti. Buvau only solitaire George Starostin fb forumo narys bet jis uzsidare persikele i substacka
2010 m. rugpjūčio 22 d. 14:19:15
2010 m. liepos 13 d. 12:18:02
Kažkada man jie patiko, dirbo tikrai labai labai gerai ir įdomiai, bet dabar jie nebe tie, tokie visiškai ramesni ir ieškantys kitokių klausytojų. Gal ir neveltui ant jų stumiama.. Na, pagyvensim, pamatysim.
2010 m. liepos 10 d. 17:42:32
Aš taip pat tikiuosi, kad primins pirmuosius albumus.. nes pastarasis - ne kas.
Jei taip, tai tada ir aš gal prisiminčiau senus gerus laikus, kai patiko LP.
2010 m. liepos 10 d. 14:10:17
2010 m. liepos 10 d. 13:57:55
2010 m. liepos 10 d. 13:47:31
2010 m. liepos 10 d. 13:00:11