Hm... pirma giri tą savo m-1, po to jau peiki jo topus... aišku, kad o-zone assholes yra sh. bet lyginant su jais, natashit yra ne ką geresnė.
krc. jei lietuviai klausytųsi tokios muzikos kaip čia dauguma music.lt, niekas nesakytų, kad mūsų muzikinis skonis prastas. nes rokas visada buvo ir bus jėga. kad ir kiek tu ant jo varytum.
beje, niekada nesakyk niekada. šlovė sugadina jaunas mergaites. bet kuri iš tų vienadienių dainininkių gali nuklysti Robbie keliu.
loving angels> brangioji mano, tas tavo m-1 top 40 yra nesąmonė. Apibėgčiau visas kompiuterines prabalsuodamas už Natashą ir ji būtų pirmoj vietoj. Kaip pati žinai(jei nežinai tai pats laikas būtų suprasti), kad lietuviai turi labai prastą muzikinį skonį. Tad nieko nuostabaus kad dabar m-1 karaliauja despre tine(niekas nežino apie ką ten dainuoja, bet kažkodėl vis tiek balsuoja).Tad nieko nuostabaus kad Natasha m-1 buvo pakilusi tik iki 17 vietos. Sakai nematei Natashos? Užeik į m-1 sms top 30 archyvą-2004 balandžio 10 ir 17 dienos. Ten ji pirmoj vietoj.Ką tai reiškia? O gi tai, kad žmonės buvo susidomėję jos daina ir žutbūt norejo ją sužinot.
betrice> sakai narkotikai? nu Ji iki robio lygio niekada nenusiris
mirtis>sakai išprovokuoju?cha įdomi versija tavo versija; betrice- ir is viso sita tema pasmerkta zlugt, nes nera Tomas gerbeju, o jei yra tai jie tikrai nemoka rasyti IR NERA VISISKAI PROTISKAI SVEIKI...
juliukas sako, kad jam patinka popsas. Robbie dainos irgi yra pop, bet tada įdomu, kodėl jis varo ant jo? - todėl, kad jo fanai varo ant natashos. gal jis namuose klausosi robbie...
juliuk, man tikrai siaubingai gaila, kad tu toks be nuomonės... ir tai, ką tu parašei apie Robbie, yra absurdas, nes jis tikrai dainininkas, vertas pagarbos. Man irgi patinka kai kurios jo dainos. Tiesą sakant, tavo atseit labai šauni replika, kad jis dar nevedęs, leidžia spėti, kad tu susituokei jau pirmoje klasėje. tiesa, tie patys tavo komentarai kaip pirmoko. ir iš viso: pyksti, kad ant tavęs visi varo, bet kažkaip pats nelinkęs kada palaikyti liežuvio už dantų, pats su kitų grupių fanais ir išprovokuoji tuos konfliktus. ir jei tau apmaudu, kad aš turiu sąmojo daugiau už tave, tiesiog čia jau niekuo negaliu padėti...
Angels was the first song Robbie Williams and Guy Chambers co-wrote together, and it was finished in under 30 minutes! To this day, it remains Robbie's most famous and loved song.
xixi, nu jo visokiu buna Bet tikriausiai jis su visais pykstasi...nes nemaciau cia kad dar kamnors be jo patiktu natasha ups...
Juliusx, cia robbie talentas ir jo merginu skaicius manau neturetu buti susije, bet jeigu jau pradejom...Tai merginu jis turejo kaip sieno, as jas zinau, bet gal nepradesiu cia vardint...Izymiausios: Nicolle Appleton (no angels) ir Geri Hallivel...Ir dabar su kazkokia nauja tapesi. Beto esant taip uzsiemusiam kaip robbie, net tokiu metu sukurti seima butu sudetinga. O del talento...jis jau 16 metu Take That grojo! O pavasari, "sexed up" kiek pameju m-1 top 40 buvo pakilusi iki 3ios vietos. Natashytes kazkaip nemaciau ten... Ir is viso galetum but tolerantiskesnis, man gal ta natasha irgi atrodo nieko verta, bet as ant jos nevarau, nes yra zmoniu kuriem ji patinka ir galiu juos izeisti. O tu jeigu neturi daugiau kur parodyti savo "intelekto" (jei nezinai tai ir nesakyk) tai jau verciau patyletum - protingesnis atrodytum. Tai tiek, sekmes
o del jo balso tai noriu paklaust ar bent esi girdejes nors viena jo gyvo garso konca, kad taip sakai. manau kad ne nes jei butum girdejes, taip nekalbetum, be to visi kritikai pripazista kad jo koncertai genealus ir labai profesionalus, tad geriau patylek kita syki jei nezinai!
Juliusx rašė: Betrice> Nu jo tavo tas robis žymiai geriau- depresuotas psichas, nevedęs(nors jo amžiaus jau turėtų turėti vaikų), kiek esu girdėjęs neturintis net mergos(ar iš viso jis turėjo ką nors panašaus iš viso?) ir leidžiantis savo "itin" produktyvias dienas prie taurelės. Apie jo "unreal dainas" ir "balsą" net nešneku.
Grįžtantprie Natashos. Nesakau kad ji PATS DIDŽIAUSIAS, sakau VIENAS IŠ DIDŽIAUSIŲ atradimų. Nenoriu kartotis, bet priminsiu, kad jos singlas "It's Over Now" Vokietijoje, pagal singlų PERKAMUMĄ pasiekė 12, o "Save Your Kisses For Me" 13 vietą(neblogas pasiekimas debiutuojančiai, niekam nežinomai 17 metų atlikėjai iš mažos šalies).Ne visi juk išgarsėja po savo pirmųjų singlų. Šiaip ji jau yra išleidusi albumą, bet mūsų "puikieji" adminai to turbūt dar nežino ir nėra šios informacijos apie tai.Gan neblogai Natasha Thomas ir jos albumas apibūdintas https://www.m-1.fm/?albumai/show/0000077
O kad Natasha daugiau nieko nesukurs, tai jūs labai klystat. Patikėkit, Natashos didžiausia sėkmė dar tik ateityje. Ir man nesvarbu, kad čia visi jos nemėgsta. Man ji patinka, taigi savo "puikiuosius" "patarimus" geriau pasilaikykit...
Jeigu nezinai, tai uzsienyje tokiu metu normalu buti nevedusiam, ir dazniausiai visi tuokiasi apie 35 metus(bent vyrai), o del alkoholio tai reikia man priminti, kad jis jau metai(o gal ir daugiau) to nebedaro. del merginos tai 1.5 draugavo su viena po to isiskyre ir dabar vel lyg su kazkuo susitikineja. beje siuo metu jis irasineja nauja albuma. tik ziurek kad ta tavo NataSHITa tokia jauna nepradetu vartoti narkotiku ar ko kito, nes jauni isgarseje, o poto pamirsti "atlikejai" megsta taip daryti.
va butent, kad snekame ne apie asmenini gyvenima o apie sugebejimus, talentus...natashos neraliu dainu tekstus mes jau visi galejom ishgirsti, geriau jau antro albumo ir neleistu. Shia zvaigzdele galeciau palyginti su musu tautiete geltona...
'nevedęs(nors jo amžiaus jau turėtų turėti vaikų)'
ka cia pezi?kas kada nori tada ir weda ir susilaukia wajku ir nera apibreshta kazkokia amziaus ribaash cia aisq neginu to robio, bet tu uzpisi....
Betrice> Nu jo tavo tas robis žymiai geriau- depresuotas psichas, nevedęs(nors jo amžiaus jau turėtų turėti vaikų), kiek esu girdėjęs neturintis net mergos(ar iš viso jis turėjo ką nors panašaus iš viso?) ir leidžiantis savo "itin" produktyvias dienas prie taurelės. Apie jo "unreal dainas" ir "balsą" net nešneku.
Grįžtantprie Natashos. Nesakau kad ji PATS DIDŽIAUSIAS, sakau VIENAS IŠ DIDŽIAUSIŲ atradimų. Nenoriu kartotis, bet priminsiu, kad jos singlas "It's Over Now" Vokietijoje, pagal singlų PERKAMUMĄ pasiekė 12, o "Save Your Kisses For Me" 13 vietą(neblogas pasiekimas debiutuojančiai, niekam nežinomai 17 metų atlikėjai iš mažos šalies).Ne visi juk išgarsėja po savo pirmųjų singlų. Šiaip ji jau yra išleidusi albumą, bet mūsų "puikieji" adminai to turbūt dar nežino ir nėra šios informacijos apie tai.Gan neblogai Natasha Thomas ir jos albumas apibūdintas https://www.m-1.fm/?albumai/show/0000077
O kad Natasha daugiau nieko nesukurs, tai jūs labai klystat. Patikėkit, Natashos didžiausia sėkmė dar tik ateityje. Ir man nesvarbu, kad čia visi jos nemėgsta. Man ji patinka, taigi savo "puikiuosius" "patarimus" geriau pasilaikykit...
kam reikalingas 1 teravatas kosmose? Cia tau ne flopikas su 1.44 megabaitu talpa like good old 1996 kai as pirmakart santykiavau su PC.
O Humanoidinių robotų („Tesla Optimus“) valdymui ir jų reakcijos realiuoju laiku užtikrinimui. Vliatj!
Keista, kai man ateina graziausias ir mylimiausias metu laikas, mizeriai pradeda galvoti apie savi$udybes, makaruoklius, kara ir gyvenima po zeme. Damn cia gi marijos zeme
2004 m. spalio 1 d. 21:14:46
2004 m. spalio 1 d. 21:08:47
2004 m. spalio 1 d. 21:01:36
2004 m. spalio 1 d. 20:54:33
neimanoma su tavim normaliai...
2004 m. spalio 1 d. 20:54:13
krc. jei lietuviai klausytųsi tokios muzikos kaip čia dauguma music.lt, niekas nesakytų, kad mūsų muzikinis skonis prastas. nes rokas visada buvo ir bus jėga. kad ir kiek tu ant jo varytum.
beje, niekada nesakyk niekada. šlovė sugadina jaunas mergaites. bet kuri iš tų vienadienių dainininkių gali nuklysti Robbie keliu.
2004 m. spalio 1 d. 20:53:40
qrva qrva koks tu debilas....kuo toliau...tuo blogiau...
tu geriau slėpkis su tokiais "komentarais"
2004 m. spalio 1 d. 20:51:42
2004 m. spalio 1 d. 20:10:33
betrice> sakai narkotikai? nu Ji iki robio lygio niekada nenusiris
mirtis>sakai išprovokuoju?cha įdomi versija tavo versija; betrice- ir is viso sita tema pasmerkta zlugt, nes nera Tomas gerbeju, o jei yra tai jie tikrai nemoka rasyti IR NERA VISISKAI PROTISKAI SVEIKI...
2004 m. spalio 1 d. 18:55:20
juliuk, man tikrai siaubingai gaila, kad tu toks be nuomonės... ir tai, ką tu parašei apie Robbie, yra absurdas, nes jis tikrai dainininkas, vertas pagarbos. Man irgi patinka kai kurios jo dainos. Tiesą sakant, tavo atseit labai šauni replika, kad jis dar nevedęs, leidžia spėti, kad tu susituokei jau pirmoje klasėje. tiesa, tie patys tavo komentarai kaip pirmoko. ir iš viso: pyksti, kad ant tavęs visi varo, bet kažkaip pats nelinkęs kada palaikyti liežuvio už dantų, pats su kitų grupių fanais ir išprovokuoji tuos konfliktus. ir jei tau apmaudu, kad aš turiu sąmojo daugiau už tave, tiesiog čia jau niekuo negaliu padėti...
2004 m. spalio 1 d. 17:01:53
2004 m. spalio 1 d. 16:57:36
I'm not scared of dying, I just don't want to... [img]http://www.fans-supreme.de/modules/coppermine/albums/userpics/10504/eternity.gif[/img] [img]http://www.geocities.com/therwpages/avater22.gif[/img]
2004 m. spalio 1 d. 16:38:20
nekreipk dėmesio į intelekto sužaloto žmogaus paistalus ne į temą. jis gi ant visų atlikėjų varo, kurių fanams nepatinka jo natashit.
2004 m. spalio 1 d. 15:45:47
I'm not scared of dying, I just don't want to... [img]http://www.fans-supreme.de/modules/coppermine/albums/userpics/10504/eternity.gif[/img] [img]http://www.geocities.com/therwpages/avater22.gif[/img]
2004 m. spalio 1 d. 14:57:10
2004 m. spalio 1 d. 14:09:25
2004 m. spalio 1 d. 14:06:39
Betrice> Nu jo tavo tas robis žymiai geriau- depresuotas psichas, nevedęs(nors jo amžiaus jau turėtų turėti vaikų), kiek esu girdėjęs neturintis net mergos(ar iš viso jis turėjo ką nors panašaus iš viso?) ir leidžiantis savo "itin" produktyvias dienas prie taurelės. Apie jo "unreal dainas" ir "balsą" net nešneku.
Jeigu nezinai, tai uzsienyje tokiu metu normalu buti nevedusiam, ir dazniausiai visi tuokiasi apie 35 metus(bent vyrai), o del alkoholio tai reikia man priminti, kad jis jau metai(o gal ir daugiau) to nebedaro. del merginos tai 1.5 draugavo su viena po to isiskyre ir dabar vel lyg su kazkuo susitikineja. beje siuo metu jis irasineja nauja albuma. tik ziurek kad ta tavo NataSHITa tokia jauna nepradetu vartoti narkotiku ar ko kito, nes jauni isgarseje, o poto pamirsti "atlikejai" megsta taip daryti.
2004 m. spalio 1 d. 11:13:01
2004 m. rugsėjo 30 d. 21:41:28
ka cia pezi?kas kada nori tada ir weda ir susilaukia wajku ir nera apibreshta kazkokia amziaus riba
2004 m. rugsėjo 30 d. 21:23:01
2004 m. rugsėjo 30 d. 20:05:07