| Pasiūlė | Daina | Mėgsta | |||
| Rolandas77 | Kuyu MezarShe Past Away ir iš kur tie turkai traukia tokias melodijas? |
||||
| Very_crazy_enough | Losing my mindPet Shop Boys |
||||
| Alvydas1 | Living in the PastMidge Ure Jethro Tull ant new wave bangos |
||||
| Sahja | Crazy JulietSandra |
||||
| Konditerijus | Mad ArchitectSepticflesh |
2004 m. spalio 1 d. 21:14:46
2004 m. spalio 1 d. 21:08:47
2004 m. spalio 1 d. 21:01:36
2004 m. spalio 1 d. 20:54:33
neimanoma su tavim normaliai...
2004 m. spalio 1 d. 20:54:13
krc. jei lietuviai klausytųsi tokios muzikos kaip čia dauguma music.lt, niekas nesakytų, kad mūsų muzikinis skonis prastas. nes rokas visada buvo ir bus jėga. kad ir kiek tu ant jo varytum.
beje, niekada nesakyk niekada. šlovė sugadina jaunas mergaites. bet kuri iš tų vienadienių dainininkių gali nuklysti Robbie keliu.
2004 m. spalio 1 d. 20:53:40
qrva qrva koks tu debilas....kuo toliau...tuo blogiau...
tu geriau slėpkis su tokiais "komentarais"
2004 m. spalio 1 d. 20:51:42
2004 m. spalio 1 d. 20:10:33
betrice> sakai narkotikai? nu Ji iki robio lygio niekada nenusiris
mirtis>sakai išprovokuoju?cha įdomi versija tavo versija; betrice- ir is viso sita tema pasmerkta zlugt, nes nera Tomas gerbeju, o jei yra tai jie tikrai nemoka rasyti IR NERA VISISKAI PROTISKAI SVEIKI...
2004 m. spalio 1 d. 18:55:20
juliuk, man tikrai siaubingai gaila, kad tu toks be nuomonės... ir tai, ką tu parašei apie Robbie, yra absurdas, nes jis tikrai dainininkas, vertas pagarbos. Man irgi patinka kai kurios jo dainos. Tiesą sakant, tavo atseit labai šauni replika, kad jis dar nevedęs, leidžia spėti, kad tu susituokei jau pirmoje klasėje. tiesa, tie patys tavo komentarai kaip pirmoko. ir iš viso: pyksti, kad ant tavęs visi varo, bet kažkaip pats nelinkęs kada palaikyti liežuvio už dantų, pats su kitų grupių fanais ir išprovokuoji tuos konfliktus. ir jei tau apmaudu, kad aš turiu sąmojo daugiau už tave, tiesiog čia jau niekuo negaliu padėti...
2004 m. spalio 1 d. 17:01:53
2004 m. spalio 1 d. 16:57:36
I'm not scared of dying, I just don't want to... [img]http://www.fans-supreme.de/modules/coppermine/albums/userpics/10504/eternity.gif[/img] [img]http://www.geocities.com/therwpages/avater22.gif[/img]
2004 m. spalio 1 d. 16:38:20
nekreipk dėmesio į intelekto sužaloto žmogaus paistalus ne į temą. jis gi ant visų atlikėjų varo, kurių fanams nepatinka jo natashit.
2004 m. spalio 1 d. 15:45:47
I'm not scared of dying, I just don't want to... [img]http://www.fans-supreme.de/modules/coppermine/albums/userpics/10504/eternity.gif[/img] [img]http://www.geocities.com/therwpages/avater22.gif[/img]
2004 m. spalio 1 d. 14:57:10
2004 m. spalio 1 d. 14:09:25
2004 m. spalio 1 d. 14:06:39
Betrice> Nu jo tavo tas robis žymiai geriau- depresuotas psichas, nevedęs(nors jo amžiaus jau turėtų turėti vaikų), kiek esu girdėjęs neturintis net mergos(ar iš viso jis turėjo ką nors panašaus iš viso?) ir leidžiantis savo "itin" produktyvias dienas prie taurelės. Apie jo "unreal dainas" ir "balsą" net nešneku.
Grįžtantprie Natashos. Nesakau kad ji PATS DIDŽIAUSIAS, sakau VIENAS IŠ DIDŽIAUSIŲ atradimų. Nenoriu kartotis, bet priminsiu, kad jos singlas "It's Over Now" Vokietijoje, pagal singlų PERKAMUMĄ pasiekė 12, o "Save Your Kisses For Me" 13 vietą(neblogas pasiekimas debiutuojančiai, niekam nežinomai 17 metų atlikėjai iš mažos šalies).Ne visi juk išgarsėja po savo pirmųjų singlų. Šiaip ji jau yra išleidusi albumą, bet mūsų "puikieji" adminai to turbūt dar nežino ir nėra šios informacijos apie tai.Gan neblogai Natasha Thomas ir jos albumas apibūdintas https://www.m-1.fm/?albumai/show/0000077
O kad Natasha daugiau nieko nesukurs, tai jūs labai klystat. Patikėkit, Natashos didžiausia sėkmė dar tik ateityje. Ir man nesvarbu, kad čia visi jos nemėgsta. Man ji patinka, taigi savo "puikiuosius" "patarimus" geriau pasilaikykit...
Jeigu nezinai, tai uzsienyje tokiu metu normalu buti nevedusiam, ir dazniausiai visi tuokiasi apie 35 metus(bent vyrai), o del alkoholio tai reikia man priminti, kad jis jau metai(o gal ir daugiau) to nebedaro. del merginos tai 1.5 draugavo su viena po to isiskyre ir dabar vel lyg su kazkuo susitikineja. beje siuo metu jis irasineja nauja albuma. tik ziurek kad ta tavo NataSHITa tokia jauna nepradetu vartoti narkotiku ar ko kito, nes jauni isgarseje, o poto pamirsti "atlikejai" megsta taip daryti.
2004 m. spalio 1 d. 11:13:01
2004 m. rugsėjo 30 d. 21:41:28
ka cia pezi?kas kada nori tada ir weda ir susilaukia wajku ir nera apibreshta kazkokia amziaus riba
2004 m. rugsėjo 30 d. 21:23:01
Grįžtantprie Natashos. Nesakau kad ji PATS DIDŽIAUSIAS, sakau VIENAS IŠ DIDŽIAUSIŲ atradimų. Nenoriu kartotis, bet priminsiu, kad jos singlas "It's Over Now" Vokietijoje, pagal singlų PERKAMUMĄ pasiekė 12, o "Save Your Kisses For Me" 13 vietą(neblogas pasiekimas debiutuojančiai, niekam nežinomai 17 metų atlikėjai iš mažos šalies).Ne visi juk išgarsėja po savo pirmųjų singlų. Šiaip ji jau yra išleidusi albumą, bet mūsų "puikieji" adminai to turbūt dar nežino ir nėra šios informacijos apie tai.Gan neblogai Natasha Thomas ir jos albumas apibūdintas https://www.m-1.fm/?albumai/show/0000077
O kad Natasha daugiau nieko nesukurs, tai jūs labai klystat. Patikėkit, Natashos didžiausia sėkmė dar tik ateityje. Ir man nesvarbu, kad čia visi jos nemėgsta. Man ji patinka, taigi savo "puikiuosius" "patarimus" geriau pasilaikykit...
2004 m. rugsėjo 30 d. 20:05:07