Music.lt logo
TAVO STILIUS:
rock  /  heavy  /  alternative
pop  /  electro  /  hiphop  /  lt
Prisijunk
Prisimink / Pamiršau

Paprasčiausias būdas prisijungti - Facebook:

Prisijunk

Jau esi narys? Prisijunk:
Vartotojo vardas:
Slaptažodis:

Įprasta registracija:
Vartotojo vardas:
Slaptažodis: (bent 6 simboliai)
Pakartokite slaptažodį:
El. pašto adresas: (reikės patvirtinti)

Patinka? Spausk ir pridėk prie mėgstamų!

Puslapiai: 12345678910 ... 13
Susijusi muzika: pasirinkti
PERŽIŪRĖTI
RAŠYTI
Suraskite ir pridėkite norimus kūrinius, albumus arba grupes:

Patvirtinti
lina99
2004 m. spalio 22 d. 13:24:03
lieva tema

Atsakyti
_Mopey_ (Užblokuotas)
2004 m. spalio 22 d. 13:09:17
Na gal geriau patylesiu,nes jos nesiklausau ir man ji nepatinka beje man atrodo sios temos pavadinime buvo padaryta rasybos klaida.Reikejo rasyti NATASHIT THOMAS

2004 m. spalio 22 d. 10:44:06
theJumpoff rašė:
Ooo... na ir palyginot... Robbie Williams ir Natasha... Hm... Robbie balsas tikrai ziauriai puikus. Prikimes. Tai suteikia sarmo. O Natasha. Tiesiog maza zvaigzdute,kuri tuoj nukris.

Natasos dainos neidomios.Tikros nesamones

2004 m. spalio 21 d. 23:25:06
tai, kad aš kreipiu dėmesį į tuos patarimus, kuriuos man pasako protingi žmonės...
"tu aklas, bukas ir kurčias" čia aiškai matosi tavo išdėstytos bėdos, kurias suvertei man.ką galiu tau pasakyt mieloji- visas gyvenimas Tau dar prieš akis, nebūk tokia prislėgta dėl šių smulkmenų, pakilk iš depresijos, juk būna ir blogiau. o man kolkas viskas gerai, niekuo nesiskundžiu, jeigu ką.galiu Tau suteikt psichologinę pagalbą jeigu reiks, žinai, išsikalbėt ir panašiai.tik nereikia nieko gėdytis, kad Tau reikalinga psichologinė pagalba, kartais ji daro išties didelius stebuklus.viskas bus OK, patikėk

Atsakyti
wesly_
2004 m. spalio 21 d. 19:09:10
Juliusx rašė:
wesly_ rašė:
..tada sprogsta tavo kolonkes ir tave veza i raudonaji kryziu, kad padarytu plastine operacija, netrukus atvaro aplankyt taves natashit ir minedas... ka jus ten triese vejkiat??ir dar vienoj lovoj!help

čia ji aprašė savo idealią dieną. ką padarysi- visokių žmonių reikia...
o tu kvakva gali apsišikt, mieloji, su savo tais patarimais.čia matosi žmogus kalba apie savo problemas. jei tau tų patarimų reikia, tai dar nereiškia, kad ir kiti turi įsijaust į tavo bėdas ir taip tau nors truputį sumažinti skausmą. būk stipri mieloji

deje shie zodziai buvo skirti tau aha bet ash tuo metu kaj rashiau bishki neatdidi buvau ir nepamaciau 2 psl...... kagi priklijuokit mano k0mentara prie shiu juliusx zodziu:"kai išgirstu jos dainas, VISADA pasigarsinu radiją iki maximumo"
dar karta sorry uzh zhioplishkuma...

2004 m. spalio 21 d. 17:49:03 2013-06-23 22:36:28

Nemanyčiau. paskaito ir dar atsako, tai užkliuvo kažkas.

Atsakyti
betrice
2004 m. spalio 21 d. 17:32:23
ai bandai durnam daiktui kazka issaiskint, tas pats kas zirnius i siena.

2004 m. spalio 21 d. 17:22:38
Ooo... na ir palyginot... Robbie Williams ir Natasha... Hm... Robbie balsas tikrai ziauriai puikus. Prikimes. Tai suteikia sarmo. O Natasha. Tiesiog maza zvaigzdute,kuri tuoj nukris.

2004 m. spalio 21 d. 17:14:43 2013-06-23 22:37:16

oi, Juliuksxz nevaryk. Įrodyti, jog natasha blogai galima akimirksniu, aišku, visai kas kita kai reikia įtikinti, tada specialiai užsispiria žmonės ir prieštarauja.

Atsakyti
AnsweR
2004 m. spalio 21 d. 14:00:27
Juliusx rašė:
AnsweR rašė:
nu ko jus bandot debilui ikalti i galva?

skaitykis su žodžiais daune

kiekvienas mano zodis gerai apgalvotas ir panaudotas ne be reikalo

2004 m. spalio 21 d. 13:04:54
>juliusx> sudirbo tave Kva Kva

2004 m. spalio 20 d. 20:47:41
o tu kvakva gali apsišikt, mieloji, su savo tais patarimais.čia matosi žmogus kalba apie savo problemas. jei tau tų patarimų reikia, tai dar nereiškia, kad ir kiti turi įsijaust į tavo bėdas ir taip tau nors truputį sumažinti skausmą. būk stipri mieloji

Smagiai cia..Pradzioj Nesupratau,mielasis,kokios mano bedos cia sprendziamos?(Sorry,bet tikrai nuosirdziai nerandu cia kur nors isdestytu SAVO problemu...) Po to paziurejau,atydziau isiskaiciau..Cia Del Betrices brolio???
Beja,apsisikt gal ir apsisiksiu,cia nuo organizmo priklausys,bet siaip ar taip aciu kad leidai.Ir dar plius - mielas mano juliuk,man tikrai (jei Mano bedos cia kur nors butu traktuojamos) nereiktu , kad kiti isijaustu i mano skausma (siek tiek jau man primirsta savoka) Na del patarimu (jei jau ilindai i asmeniskumus...) juos priimu (kaip ir tavo patarima - leidima 'apsishikti') Ir dar vienas Plius - manau,kad Patarimu,ne vien mano,bet visu (beveik visu) is cia isreiskusiu nuomone tau taip pat reiktu isklausyt ir nenumot ranka - gal tada,bent truputi blaiviau pazvelgtum i save...Zinok,idiotizmas yra isgydomas (na,kas be ko,priklauso nuo stadijos ir panasiu dalyku...). Gydykis,klausyk musu patarimu - Buk Stiprus,Mielasis

Atsakyti
Juliusx
2004 m. spalio 20 d. 20:11:03
wesly_ rašė:
..tada sprogsta tavo kolonkes ir tave veza i raudonaji kryziu, kad padarytu plastine operacija, netrukus atvaro aplankyt taves natashit ir minedas... ka jus ten triese vejkiat??ir dar vienoj lovoj!help

čia ji aprašė savo idealią dieną. ką padarysi- visokių žmonių reikia...

Atsakyti
enigmatic
2004 m. spalio 20 d. 15:44:21
larisa rašė:
juliuk nepasiduok kiekvienas turi savo skoni ir niekaip jus mums neirodysit kad natasha yra blogaisupraskit taip nebus,cia bergzdzia diskusija

jega,atsiranda juliuko uztarejubus dar idomiau

2004 m. spalio 20 d. 15:33:51
juliuk nepasiduok kiekvienas turi savo skoni ir niekaip jus mums neirodysit kad natasha yra blogaisupraskit taip nebus,cia bergzdzia diskusija

Atsakyti
wesly_
2004 m. spalio 19 d. 22:10:10

2004 m. spalio 17 d. 17:17:27
mano broliui ir o-zone patinka, tai ka jis vistiek malacius?

2004 m. spalio 17 d. 17:07:02 2013-06-23 22:38:38
Juliusx rašė: betrice rašė:mano broliui patinka "it's over now" ir isvis jis visokiu mango, haiduccii ir t.t. klauso, kartais del jo rimtai susimastai, juk 21 metai gi turetu normalios muzikos klausytis, kartais geda kam ir pasakyti kad viso to meslo klausosi, ir as kai kada bunu priversta klausytis, kai atvaziuoja trumpam namo, bet seip as ji vistiek myliu, nors ir del muzikos kartais paburnoju... ech, juk svarbiausia, kad man nesiulo tos muzikos klausytis. Tai tavo brolis yra malačius . Jo, It's Over Now tiesiog negali nepatikt. kada Aurimas taip sakė? turbūt čia kažką prikūriai

Aurimas taip sakė praeitą vasarą. Nedrįsk nė myktelėti, kad aš prikūriau, jau tik nesakyk, kad kiekvieną sekundę klausei RC. O kad jis taip sakė galiu duot galvą nukirst.

Atsakyti
Kvakva
2004 m. spalio 17 d. 15:19:54
Juliusx rašė:
betrice rašė:
mano broliui patinka "it's over now" ir isvis jis visokiu mango, haiduccii ir t.t. klauso, kartais del jo rimtai susimastai, juk 21 metai gi turetu normalios muzikos klausytis, kartais geda kam ir pasakyti kad viso to meslo klausosi, ir as kai kada bunu priversta klausytis, kai atvaziuoja trumpam namo, bet seip as ji vistiek myliu, nors ir del muzikos kartais paburnoju... ech, juk svarbiausia, kad man nesiulo tos muzikos klausytis.
Tai tavo brolis yra malačius . Jo, It's Over Now tiesiog negali nepatikt.
kada Aurimas taip sakė? turbūt čia kažką prikūriai

Juliusx svajoja apie toki broli kaip betrices...Bet kazkaip mielasis susnekejai keistai - It's Over Now tiesiog negali nepatikti? Tu aklas,kurcias,bukas ar viskas kartu (cia artimiausias varinatas).Aklas - negi nematai,kad kai kurie zmones savo nuomone pasake paprastai - nepatinka nei natashitos dainos,nei ji pati.Kurcias - negi nesupranti,kokios banalios jos dainos?Ar anglu bent siek tiek moki? Zinok internete yra netgi pamokeliu nacahliavai,galeciau parekomenduot...Bukas - cia paziurek - zmones tau kala kazkokias tiesas o tu tik gincijiesi neduodamas jokiu argumentu... Diskusijos siaip jau svarbiausia argumentai....Beja,tas kad Its Over Now 'tiesiog negali nepatikti' tai irgi zmogaus skonio reikalas...

Atsakyti
Juliusx
2004 m. spalio 17 d. 14:35:23
betrice rašė:
mano broliui patinka "it's over now" ir isvis jis visokiu mango, haiduccii ir t.t. klauso, kartais del jo rimtai susimastai, juk 21 metai gi turetu normalios muzikos klausytis, kartais geda kam ir pasakyti kad viso to meslo klausosi, ir as kai kada bunu priversta klausytis, kai atvaziuoja trumpam namo, bet seip as ji vistiek myliu, nors ir del muzikos kartais paburnoju... ech, juk svarbiausia, kad man nesiulo tos muzikos klausytis.
Tai tavo brolis yra malačius . Jo, It's Over Now tiesiog negali nepatikt.
kada Aurimas taip sakė? turbūt čia kažką prikūriai

Atsakyti
Puslapiai: 12345678910 ... 13
Į viršų
Susijusi muzika: pasirinkti
PERŽIŪRĖTI
RAŠYTI

Copyright 2001-2026 music.lt. Visos teisės saugomos. Kopijuoti be autorių sutikimo draudžiama.

Šiuo metu vertiname

Apparat Apparat
7,7

Užsiregistruok ir vertink!

Artimiausi įvykiai

Kas vyksta?

Daugiau

Pokalbių dėžutė

15:00 - WeeT
Atsinaujino LT TOP 30!
07:38 - Very_crazy_enough
kam reikalingas 1 teravatas kosmose? Cia tau ne flopikas su 1.44 megabaitu talpa like good old 1996 kai as pirmakart santykiavau su PC.
O Humanoidinių robotų („Tesla Optimus“) valdymui ir jų reakcijos realiuoju laiku užtikrinimui. Vliatj!
07:30 - Very_crazy_enough
$Veikinu su sekme spacex snd sekmingai paleidusi Muska ir zmonija betampant galaktine civilizacija!
09:09 - 4Blackberry
Penktadienis gražus kol kas.
06:54 - Very_crazy_enough
Arba
1.real negrazus zmones
Arba
2.agrastai never nesusirandantys sau poros
Nedadarytumas veikia ir sodina bendra nuotaika.
06:49 - Very_crazy_enough
Keista, kai man ateina graziausias ir mylimiausias metu laikas, mizeriai pradeda galvoti apie savi$udybes, makaruoklius, kara ir gyvenima po zeme. Damn cia gi marijos zeme
17:35 - 4Blackberry
Gerai, tinka ir man prisidėt.
17:30 - 4Blackberry
Kokie radikalūs kontrastai dienos dainoje šiandieną.
18:55 - Very_crazy_enough
" Visi esate saugus! "
Евге́ний Ви́кторович Приго́жин
15:00 - WeeT
Atsinaujino TOP 40!
Daugiau  

Informacija

Šiuo metu naršo narių: 2
  Neregistruotų vartotojų: 612
  Iš viso užsiregistravę: 73765
  Naujausias narys: RodgerHennin
  Šiandien apsilankė: 245456