| Pasiūlė | Daina | Mėgsta | |||
| Rutonė | Total Eclipse of the HeartBonnie Tyler Dabar tai jau balsas iš Anapus. Sudie... |
||||
| Sahja | Slipping Through My FingersABBA |
||||
| Very_crazy_enough | Living After MidnightJudas Priest |
||||
| Alvydas1 | Dear Mr. FantasyTraffic |
||||
| DjVaids | Tu Likai LietujeAndrius Mamontovas |
||||
| Konditerijus | Holding Out for a HeroBonnie Tyler |
Labanakt.
2004 m. spalio 22 d. 13:24:03
2004 m. spalio 22 d. 13:09:17
2004 m. spalio 22 d. 10:44:06
Ooo... na ir palyginot... Robbie Williams ir Natasha... Hm... Robbie balsas tikrai ziauriai puikus. Prikimes. Tai suteikia sarmo. O Natasha. Tiesiog maza zvaigzdute,kuri tuoj nukris.
Natasos dainos neidomios.Tikros nesamones
2004 m. spalio 21 d. 23:25:06
2004 m. spalio 21 d. 19:09:10
..tada sprogsta tavo kolonkes ir tave veza i raudonaji kryziu, kad padarytu plastine operacija, netrukus atvaro aplankyt taves natashit ir minedas... ka jus ten triese vejkiat??ir dar vienoj lovoj!
čia ji aprašė savo idealią dieną. ką padarysi- visokių žmonių reikia...
o tu kvakva gali apsišikt, mieloji, su savo tais patarimais.čia matosi žmogus kalba apie savo problemas. jei tau tų patarimų reikia, tai dar nereiškia, kad ir kiti turi įsijaust į tavo bėdas ir taip tau nors truputį sumažinti skausmą. būk stipri mieloji
deje shie zodziai buvo skirti tau
dar karta sorry uzh zhioplishkuma...
2004 m. spalio 21 d. 17:49:03
Nemanyčiau. paskaito ir dar atsako, tai užkliuvo kažkas.
2004 m. spalio 21 d. 17:32:23
2004 m. spalio 21 d. 17:22:38
2004 m. spalio 21 d. 17:14:43
oi, Juliuksxz nevaryk. Įrodyti, jog natasha blogai galima akimirksniu, aišku, visai kas kita kai reikia įtikinti, tada specialiai užsispiria žmonės ir prieštarauja.
2004 m. spalio 21 d. 14:00:27
nu ko jus bandot debilui ikalti i galva?
skaitykis su žodžiais daune
kiekvienas mano zodis gerai apgalvotas ir panaudotas ne be reikalo
2004 m. spalio 21 d. 13:04:54
2004 m. spalio 20 d. 20:47:41
Beja,apsisikt gal ir apsisiksiu,cia nuo organizmo priklausys,bet siaip ar taip aciu kad leidai.Ir dar plius - mielas mano juliuk,man tikrai (jei Mano bedos cia kur nors butu traktuojamos) nereiktu , kad kiti isijaustu i mano skausma (siek tiek jau man primirsta savoka) Na del patarimu (jei jau ilindai i asmeniskumus...) juos priimu (kaip ir tavo patarima - leidima 'apsishikti')
2004 m. spalio 20 d. 20:11:03
..tada sprogsta tavo kolonkes ir tave veza i raudonaji kryziu, kad padarytu plastine operacija, netrukus atvaro aplankyt taves natashit ir minedas... ka jus ten triese vejkiat??ir dar vienoj lovoj!
čia ji aprašė savo idealią dieną. ką padarysi- visokių žmonių reikia...
o tu kvakva gali apsišikt, mieloji, su savo tais patarimais.čia matosi žmogus kalba apie savo problemas. jei tau tų patarimų reikia, tai dar nereiškia, kad ir kiti turi įsijaust į tavo bėdas ir taip tau nors truputį sumažinti skausmą. būk stipri mieloji
2004 m. spalio 20 d. 15:44:21
juliuk nepasiduok
jega,atsiranda juliuko uztareju
2004 m. spalio 20 d. 15:33:51
2004 m. spalio 19 d. 22:10:10
2004 m. spalio 17 d. 17:17:27
2004 m. spalio 17 d. 17:07:02
Aurimas taip sakė praeitą vasarą. Nedrįsk nė myktelėti, kad aš prikūriau, jau tik nesakyk, kad kiekvieną sekundę klausei RC. O kad jis taip sakė galiu duot galvą nukirst.
2004 m. spalio 17 d. 15:19:54
mano broliui patinka "it's over now"
Juliusx svajoja apie toki broli kaip betrices...Bet
2004 m. spalio 17 d. 14:35:23
mano broliui patinka "it's over now"