Music.lt logo
TAVO STILIUS:
rock  /  heavy  /  alternative
pop  /  electro  /  hiphop  /  lt
Prisijunk
Prisimink / Pamiršau

Paprasčiausias būdas prisijungti - Facebook:

Prisijunk

Jau esi narys? Prisijunk:
Vartotojo vardas:
Slaptažodis:

Įprasta registracija:
Vartotojo vardas:
Slaptažodis: (bent 6 simboliai)
Pakartokite slaptažodį:
El. pašto adresas: (reikės patvirtinti)

Patinka? Spausk ir pridėk prie mėgstamų!

Puslapiai: 1234567891011 ... 13
Susijusi muzika: pasirinkti
PERŽIŪRĖTI
RAŠYTI
Suraskite ir pridėkite norimus kūrinius, albumus arba grupes:

Patvirtinti
fanelp
2004 m. spalio 16 d. 18:11:04
Oi...Oi...oi...oi...Dar wiena POP atlikeja baisu ju daugeja kaip wisokio s**o...

Atsakyti
betrice
2004 m. spalio 16 d. 18:04:41
taip aukstai pakilusi, ta prasme.

2004 m. spalio 16 d. 18:00:15
mano manymu, vien tai, kad Natashita buvo rc top 40, parodo kokia prasta tai radijo stotis.

2004 m. spalio 16 d. 15:10:42 2013-06-23 22:39:47

Taškai dainai už tiek kartų kiek ją grojo. Bet dar niekas nepasakė tinkamų faktų "kodėl Natasha gera?"

Atsakyti
Mirtis
2004 m. spalio 16 d. 12:51:03
mano manymu, tas Aurimas yra bukiausias iš visų radijo DJ, kuriuos teko kada girdėti. jo kalbėjimo akcentas iš viso sux, o rc topai sudaromi ne pagal kokius nors klausytojų balsus, o pagal tai, kiek kartų daina yra grojama. taigi tokie topai visiškai neobjektyvūs, o juose karaliauja pasenusios ir banalios dainos (užtenka pažiūrėt į laikraštį ir palygint su kitų radijo stočių top)

2004 m. spalio 16 d. 12:45:18 2013-06-23 22:40:41

Tavo tas RC nėra toks jau idealus. pliusai: turi grojaraštį- kas aukščiausiose top'o vietose- tuos ir groja dažniausiai. Žodžiu, pagal liaudį. minusai: ne kartą esu pastebėjusi, kaip DJ'ai kiša savo subjektyvią (kartais iš viso kvailą) nuomonę. Tas pats Aurimėlis dalina tokius patarimus. Cituoju: " Dauguna HIM fanų šiek tiek priekaištauja, kad beveik visada groju "The Funeral of Hearts", na...Tačiau galų gale, yra parduotuvėse CD, tai nusipirkite ir galėsite klausyti įvairiausių šios grupės kūrinių". 

Atsakyti
Blade_puss (Užblokuotas)
2004 m. spalio 16 d. 11:44:19
Jej popsucha - ejna grybu ravet bl %{{~~

Atsakyti
betrice
2004 m. spalio 15 d. 21:26:56
na aurimas neblogai pasneka, tik kartais ( ? ) nusisneka.

2004 m. spalio 15 d. 21:24:59
Nevarykit ant RC! Jie maladec. Tokio didžėjaus, kaip Aurimas, jokia Lietuvos radijo stotis neturi.Prisižvengiu visada, kai būna "Radijo Aktyvi" laida.Malačiai-iškėlė Natashą į pirmą(Save Your Kisses For Me) ir į antrą(It's Over Now)vietą.Nors mano manymu galėjo būti atvirkščiai. Vienintelė stotis supratusi, kad Natasha verta tik pirmų vietų.RESPECTAS JUMS RC

Atsakyti
theJumpoff
2004 m. spalio 15 d. 21:16:12
Juliusx rašė:
Vienas didžiausių šių metų atradimų pop muzikos pasaulyje. Puikus balsas,graži išvaizda ir jaunas amžius(didžiausi linkėjimai 18 gimtadienio proga) šiai atlikėjai prognozuoja stulbinančią sėkmę.
Oho... Ir vel pradedam!?

2004 m. spalio 15 d. 21:12:16
supranti jam tu neirodysi, kad rc neverta klausytis, kad haiducci ir kompanija negroja tikros muzikos, reikia su tuo susitaikyti...

2004 m. spalio 15 d. 18:30:23 2013-06-23 22:41:10

Aš tokiam broliui nepavargčiau įrodinėt, kad jis klauso mėšlo. Graužčiau jį, kol pasakytų, kad metalas jėga.

Atsakyti
betrice
2004 m. spalio 14 d. 18:44:56
mano broliui patinka "it's over now" ir isvis jis visokiu mango, haiduccii ir t.t. klauso, kartais del jo rimtai susimastai, juk 21 metai gi turetu normalios muzikos klausytis, kartais geda kam ir pasakyti kad viso to meslo klausosi, ir as kai kada bunu priversta klausytis, kai atvaziuoja trumpam namo, bet seip as ji vistiek myliu, nors ir del muzikos kartais paburnoju... ech, juk svarbiausia, kad man nesiulo tos muzikos klausytis.

2004 m. spalio 14 d. 18:43:27
Lumme
2004 m. spalio 14 d. 18:35:22 2013-06-23 22:41:31

Yra vienas geras anekdotas apie tokius.

Atsakyti
ShadowOfDeath
2004 m. spalio 14 d. 17:35:46
kaip dar tokiu kvaileliu atsiranda?

2004 m. spalio 14 d. 17:33:35 2013-06-23 22:41:51

Tai kas ?

Atsakyti
ahuilera
2004 m. spalio 13 d. 23:55:56
man jos dainos praina nzn kodel bet todel....
irgi prikolna...
ant bajerio...

Atsakyti
Blade_puss (Užblokuotas)
2004 m. spalio 13 d. 18:13:45
kas ta natasha?Aj nepasakok, neydomu.ce tik retorinis klausimas, su kuriuo yrodau savo tariama - netariama nesvejkuma

Atsakyti
enigmatic
2004 m. spalio 13 d. 16:33:53
ne,krc,man visuomet nesiseka...tooookia tema tik dabar pamaciau...o juliusx tai unreal!!!!gyvenime dar neteko girdeti toookiu sedevru.natashit gerbejas,pakalbek dar kanors,ka?noriu pazvengti

Į viršų
Susijusi muzika: pasirinkti
PERŽIŪRĖTI
RAŠYTI

Copyright 2001-2026 music.lt. Visos teisės saugomos. Kopijuoti be autorių sutikimo draudžiama.

Šiuo metu vertiname

Apparat Apparat
7,7

Užsiregistruok ir vertink!

Artimiausi įvykiai

Kas vyksta?

Daugiau

Pokalbių dėžutė

15:00 - WeeT
Atsinaujino LT TOP 30!
07:38 - Very_crazy_enough
kam reikalingas 1 teravatas kosmose? Cia tau ne flopikas su 1.44 megabaitu talpa like good old 1996 kai as pirmakart santykiavau su PC.
O Humanoidinių robotų („Tesla Optimus“) valdymui ir jų reakcijos realiuoju laiku užtikrinimui. Vliatj!
07:30 - Very_crazy_enough
$Veikinu su sekme spacex snd sekmingai paleidusi Muska ir zmonija betampant galaktine civilizacija!
09:09 - 4Blackberry
Penktadienis gražus kol kas.
06:54 - Very_crazy_enough
Arba
1.real negrazus zmones
Arba
2.agrastai never nesusirandantys sau poros
Nedadarytumas veikia ir sodina bendra nuotaika.
06:49 - Very_crazy_enough
Keista, kai man ateina graziausias ir mylimiausias metu laikas, mizeriai pradeda galvoti apie savi$udybes, makaruoklius, kara ir gyvenima po zeme. Damn cia gi marijos zeme
17:35 - 4Blackberry
Gerai, tinka ir man prisidėt.
17:30 - 4Blackberry
Kokie radikalūs kontrastai dienos dainoje šiandieną.
18:55 - Very_crazy_enough
" Visi esate saugus! "
Евге́ний Ви́кторович Приго́жин
15:00 - WeeT
Atsinaujino TOP 40!
Daugiau  

Informacija

Šiuo metu naršo narių: 2
  Neregistruotų vartotojų: 612
  Iš viso užsiregistravę: 73765
  Naujausias narys: RodgerHennin
  Šiandien apsilankė: 245456