a cia ta idiotiska daina,kur kazkokie rumunai kazka dainuoja nesuprantamo ir ta daina labai populiari?jei taiop tai...
cia paskutinis sudas!!!!!ar tie kur lausotes supratat ka ten dainuoja ir is vis kokia kalba dainuoja?
P.S.a kuo skirias dragostea din tei ir despre tine?
Nesidžiauk, brolau, alaus neparnešęs.
3. Nėra dalykų, kurių vertės negalima išmatuoti alumi.
4. Aluje nepaskęsi
5. skaudžiausia tiesa: viso pasaulio alaus neišgersi.
6. bandelės yra 3 kartus skanesnės, jei tai yra alus.
7. nėra progos, kuriai esant negalėtum gerti alaus ir nėra alaus, prie kurio neatsirastų progos.
8. nėra sveikatos, kurios nepataisytų alus.
to be continued..
Galimybių teorija: alus gali būti neskanus tada, jei ta nėra alus.
viena kart girdejau, tai taip sukrete mano jauna prota,o ant klipo turetu uzdet S, kaip jie nesupranta kad traumuoja jaunus zmones?
š*das bliamba.ir ką gi tie daunai dainuoja, kad bl topuose pirmose vietose sėdi nx? gal kas žino? gal dabar jau meilę po kokiu ąžuolu cypia ? iš dainos teksto- lalulauei(tas pats kas ir numanumaei). galvojo reikia kažką panašaus sukurt.daunai bl.klipo tik porą fragmentų mačiau.apgailėtina. tipo su būgnais xujarina bajeristai
"Despre Tine" tikrai nera geriausias O-Zone perliukas. Sakyciau yra ir geresniu, kaip pvz. "Oriunde ai fi", kuri zinoma yra laaabai lyriska, bet kartu ir laaabai grazi...
Oar jie moka tas dainas kurti ar ne, ar jos kazka reiskia ir t.t. tai net nezinau, nes nifiga nesuprantu tos rumunu kalbos...
Pamenu kokiais 1985ais kai Lietuvoje dar nebuvo Dievo, rimtesniu baznyciu, renginiu, katinas leopoldas buvo pirmas krikscionis neses Dievo zinia i dar sovietine sali.
Jei esi geras – viskas lengva kelyje,
O kai atvirkščiai – sunku ir tamsu darosi tiesiog.
Pasidalink su kiekvienu džiaugsmu savo tyru,
Sėk aplinkui juoką skambų ir tyrą.
Jei dainas dainuoji – linksmiau pasidaro,
O kai atvirkščiai – nuobodu ir pilka, be gal
Daina Jei esi geras leopoldas.
Lietus basas per žemę nubėgo,
Klevams per pečius tapšnojo delnais.
Jei diena giedra – gera ir miela,
O kai atvirkščiai – liūdna pasidaro visai.
Girdis, kaip skamba aukštai danguje
Saulės spindulių stygos šviesios.
Jei esi g
tokį smulkų, drebantį žmogelį:– Na, o tu kokio masto nusikaltėlis? Ką stambaus prasukai?Žmogelis nuryja seilę ir taria:– Aš naktį ežere su tinklais dvi lydekas sugavau... Ketvirtasis:
- O as RUKI VVERH daina A GDE ZE VY DEVCHONKI kaimu vestuvese su lietuv
Anigdots. Aš esu programišius. Įsilaužiau į Pentagono serverius, nukopijavau slaptus failus. Valstybės saugumo grėsmė!Antrasis atsiremia į sieną:– Aš – tarptautinis ginklų prekeivis. Aprūpindavau ištisas armijas. Pasaulinis mastas!Atsisuka abu į trečiąjį,
Erotomanas: Sto pensando a noi
Patrakus senute: Can't stop thinking of you
Eros: ono umana situazioni
Patrakus: They're just human contradictions (R.I.P.)
2004 m. lapkričio 20 d. 19:06:01
2004 m. lapkričio 20 d. 11:37:44
2004 m. lapkričio 19 d. 16:26:29
cia paskutinis sudas!!!!!ar tie kur lausotes supratat ka ten dainuoja ir is vis kokia kalba dainuoja?
P.S.a kuo skirias dragostea din tei ir despre tine?
STAND UP. SPEAK UP. Say NO to racism. _____________________ Aš gerai rusiškai keikiuosi. Nesidžiauk, brolau, alaus neparnešęs. _________________ svarbiausios gyvenimo tiesos: 1. Alus tinka gerti su bet kuo, ypač su alumi. 2. Kam gerti alaus mažai, jei galima daug. 3. Nėra dalykų, kurių vertės negalima išmatuoti alumi. 4. Aluje nepaskęsi 5. skaudžiausia tiesa: viso pasaulio alaus neišgersi. 6. bandelės yra 3 kartus skanesnės, jei tai yra alus. 7. nėra progos, kuriai esant negalėtum gerti alaus ir nėra alaus, prie kurio neatsirastų progos. 8. nėra sveikatos, kurios nepataisytų alus. to be continued.. Galimybių teorija: alus gali būti neskanus tada, jei ta nėra alus.
2004 m. lapkričio 17 d. 16:34:00
2004 m. lapkričio 16 d. 10:54:37
2004 m. lapkričio 15 d. 00:16:11
2004 m. lapkričio 14 d. 23:23:09
2004 m. lapkričio 14 d. 22:54:31
2004 m. lapkričio 13 d. 12:50:58
2004 m. lapkričio 13 d. 12:46:49
viena kart girdejau, tai taip sukrete mano jauna prota,o ant klipo turetu uzdet S, kaip jie nesupranta kad traumuoja jaunus zmones?
2004 m. lapkričio 12 d. 15:40:15
2004 m. lapkričio 12 d. 15:09:58
2004 m. spalio 24 d. 16:50:42
2004 m. spalio 16 d. 23:27:01
2004 m. spalio 16 d. 23:20:34
2004 m. spalio 10 d. 18:31:08
2004 m. spalio 10 d. 13:09:29
2004 m. spalio 9 d. 21:10:08
grejtis weza kol neweza grejtoji=]
gajla man nuosirdzej o-zoniku..
2004 m. spalio 6 d. 14:11:45
Oar jie moka tas dainas kurti ar ne, ar jos kazka reiskia ir t.t. tai net nezinau, nes nifiga nesuprantu tos rumunu kalbos...
2004 m. spalio 5 d. 16:54:48