Užknisa tos lietuvių klaidos. Ir dar tokios kvailokos kartais.
Šiandien jau per pirmus du kėlinius rodėsi, jog lietuviai turi neblogą šansą laimėti, bet deja.
Gal kas supratote už ką Kleizai techninė pražanga buvo skirta? Kalniečiui tai suprantama nesportinė.
Bet nors patraumavo kelis amerikiečius lietuviai
Kad ir kokia gera ispanų rinktinė, bet anyway jie yra bailiai. Savi teisėjai kaip visada. Net antras mačas prieš juos bus irgi Ispanijoje, po ano karto bijo beišvykti kur.
Crazyz, slovėnai geriau susižaidę. Kol mūsiškiai dar tik treniravosi, jie su gan rimtais varžovais jau lošė Stankovičiaus turnyre. Kitas dalykas, kad lošė, ir daug lošė tie, kurie jei ir važiuos, jų laikas tikrai ne toks aikštelėje bus
Dar patiktų,Jankūnas,Javtokas,Jasaitis,Kle iza(aišku),o kiti du būtų iš nedalyvaujančių rinktinėje šiemet
Iš Lietuvių man patiktų, Gecevičius,Delininkaitis,Kalnietis,Mač iulis,Seibutis,Lukauskis...
Ooo, Slovėnai..
Blyn, žinoma, slovėnai tai ne suomiai, bet tikėjausi geresnio LT žaidimo.
Kažkaip iš Kleizos visada tikiuosi geriausio, bet jam nelabai klijuojasi žaidimas rinktinėje. Bet dar tik pradžia, įgaus gal geresnę formą ir žiūrėsim.
Kas paliks klausi? Stipriausia konkurencija 2-3 pozicijose. Kol kas silpniau atrodo Delnas, Lukauskis ir Pocius. Tiek Gecas tiek Seibutis buvo aštresni. Labai sunku kalbėt ir apie Eitutavičių. Reikia daugiau jį pamatyt aikštėje. Su aukštais viskas jau galutinai aišku po Motiejūno išsiuntimo. Pasikeist kas nors gali tik dėl traumos
Sakyčiau kad Gecevicius, Seibutis, Jasaitis, Kleiza, Jankunas, Klimavicius ir Javtokas jau tikrai turetų važiuot i Turkija. Like penkki galbut bus Kalnietis, Gustas, Lukauskis, Maciulis ir Andriuskevicius.
Kokios nuomonės apie artėjantį čempionatą?
Ko galime tikėtis tiek iš Lietuvos rinktinė, tiek iš kitų rinktinių?
Daugelis rinktinių neteko gerų žaidėjų, tiek tos pačios JAV rinktinės sudėtyje tebus tik du žaidėjai, kurie atstovavo JAV Pekino olimpinėse žaidynėse. Bet ir tie patys nauji JAV rinktinės žaidėjai bus sunkiai įveikiami.
Keista, kai man ateina graziausias ir mylimiausias metu laikas, mizeriai pradeda galvoti apie savi$udybes, makaruoklius, kara ir gyvenima po zeme. Damn cia gi marijos zeme
2010 m. rugpjūčio 22 d. 00:18:30
Užknisa tos lietuvių klaidos. Ir dar tokios kvailokos kartais.
Šiandien jau per pirmus du kėlinius rodėsi, jog lietuviai turi neblogą šansą laimėti, bet deja.
Gal kas supratote už ką Kleizai techninė pražanga buvo skirta? Kalniečiui tai suprantama nesportinė.
Bet nors patraumavo kelis amerikiečius lietuviai
So, svarbu, kad tai dar tik draugiškos.
Eitutavičius knisa, pastoviai varydamasis kamuolį pameta.
2010 m. rugpjūčio 8 d. 01:44:44
2010 m. rugpjūčio 7 d. 23:52:57
2010 m. rugpjūčio 7 d. 23:20:45
Ypač Navarro.
Sunkiai lietuviai sunkiai kovėsi.
Kad ir kokia gera ispanų rinktinė, bet anyway jie yra bailiai. Savi teisėjai kaip visada. Net antras mačas prieš juos bus irgi Ispanijoje, po ano karto bijo beišvykti kur.
2010 m. rugpjūčio 7 d. 12:15:43
2010 m. rugpjūčio 7 d. 11:38:39
Meilė kovoja,bet žmonės akli,kas atsimerks,tam iš dangaus,leisis ji Šitam pasaulį meilė gimdo ateitį,praeitis-dabartį,o ateitis-sapnus. (Sahja) Mano batai iš Lietuvos,mano kelnės iš Vokietijos,mano kepurė iš Rusijos,o mano širdis,iš Indijos.Visa Visata ,tik sapnas,tik laikas,kurio nėra,mums tai atvers.
2010 m. rugpjūčio 7 d. 11:35:43
Meilė kovoja,bet žmonės akli,kas atsimerks,tam iš dangaus,leisis ji Šitam pasaulį meilė gimdo ateitį,praeitis-dabartį,o ateitis-sapnus. (Sahja) Mano batai iš Lietuvos,mano kelnės iš Vokietijos,mano kepurė iš Rusijos,o mano širdis,iš Indijos.Visa Visata ,tik sapnas,tik laikas,kurio nėra,mums tai atvers.
2010 m. rugpjūčio 7 d. 00:01:55
Blyn, žinoma, slovėnai tai ne suomiai, bet tikėjausi geresnio LT žaidimo.
Kažkaip iš Kleizos visada tikiuosi geriausio, bet jam nelabai klijuojasi žaidimas rinktinėje. Bet dar tik pradžia, įgaus gal geresnę formą ir žiūrėsim.
2010 m. rugpjūčio 5 d. 17:19:05
2010 m. rugpjūčio 5 d. 17:01:23
Ir vėl gal toto darysim? Taisyklės manau tiktų tos pačios kaip per fulę.
gal būtų ir neblogai, tik dabar bus sunku atspėti rezultatą
2010 m. rugpjūčio 5 d. 16:54:33
2010 m. rugpjūčio 5 d. 16:52:38
2010 m. rugpjūčio 5 d. 12:02:44
2010 m. rugpjūčio 5 d. 00:37:00
Laukiu rungtynių prieš ispanus ir JAV.
Kas manote greitu metu paliks rinktinę?
2010 m. liepos 30 d. 15:47:06
Kokios nuomonės apie artėjantį čempionatą?
Ko galime tikėtis tiek iš Lietuvos rinktinė, tiek iš kitų rinktinių?
Daugelis rinktinių neteko gerų žaidėjų, tiek tos pačios JAV rinktinės sudėtyje tebus tik du žaidėjai, kurie atstovavo JAV Pekino olimpinėse žaidynėse. Bet ir tie patys nauji JAV rinktinės žaidėjai bus sunkiai įveikiami.