susperia pasirode tik siaip sau nes igarsinimas tai buvo tragiskas,ypac vokalo nesigirdejo ir gaila kad vare vien savo nauja albuma t.y trasha nors jis ir labai neblogas yra,bet visdelto norejosi blacko biski nors ziurint i igarsinimas tai ir gavosi beveik blackas
puolusi> vaje.. nezinojau as nieko, visiskai nieko.
rutaj-j rašė: gal kas galit papasakot kaip butent susperia pasirode?
na, man tai bent jau jie ispudzio nepaliko. ta prasme, gero ispudzio. viso ju pasirodymo nemaciau, bo draugei buvo bloga pasidare, reikejo truputeli pabegiot aplink ja. turejo zmones dideliu problemu su garsu. vokalas man nepatiko. tiesa sakant niekada nebuvau susperios gerbeja, man jie visa laik buvo tokie siaip sau, bet koncerte is ju tikejausi siek tiek daugiau. stengesi bendrauti su publika, bet kazkaip nelabai mano akimis jiems pavyko. lietuvaiciau pasirode geriau, mano ausims
jie patekko i avarija.viska maciau,nes pati su jais buvau tada,jie is mano iesto jei tadien koncertavo,mes su drauge vaidinom pas juos.girtas sunsnukis i juos trenkesi,kai jie tempe masina.beje tas girtas sunsnukis buvo klasiokas gitaristo,kuris mire.kitas vaikinas ligonynej,jai isgyvens,tai turbut nevaikscios
jei bilieta pirksi ne koncerto diena, o anksciau zarazoje, kaina- 22 litai. uhu, man ta susperia, lyginant su mortiis 'the smell of rain' visai nublanksta. o MortIIs tai pagal ideja doom ambientas. nors..
apsildys xess, taigi dar vienas privalumas eiti tenai. tikekimes kad susirinks daugiau publikos nei per Prieblandos Meta. anyway, kas zada eiti?
2005 m. sausio 1 d. 01:44:18
buvo geraas koncas nors ir nebuvau bet zinau
...jau juoktis?
mano drauge viena buvo ir nuo to lajko ji isimylejo mortiis tai jauciu kad tikraj geras buvo
2004 m. gruodžio 19 d. 22:21:45
2004 m. gruodžio 15 d. 21:17:14
buvo geraas koncas nors ir nebuvau bet zinau
...jau juoktis?
2004 m. gruodžio 13 d. 20:18:04
2004 m. lapkričio 1 d. 19:16:47
puolusi> vaje.. nezinojau as nieko, visiskai nieko.
gal kas galit papasakot kaip butent susperia pasirode?
2004 m. lapkričio 1 d. 18:08:49
2004 m. lapkričio 1 d. 12:10:38
mire gitaristas -cia marijono(vokalisto brolis,)ir kitas brolis ju -jonas
jie patekko i avarija.viska maciau,nes pati su jais buvau tada,jie is mano iesto jei tadien koncertavo,mes su drauge vaidinom pas juos.girtas sunsnukis i juos trenkesi,kai jie tempe masina.beje tas girtas sunsnukis buvo klasiokas gitaristo,kuris mire.kitas vaikinas ligonynej,jai isgyvens,tai turbut nevaikscios
2004 m. lapkričio 1 d. 11:37:11
2004 m. rugsėjo 30 d. 09:48:43
2004 m. rugsėjo 28 d. 20:44:33
2004 m. rugsėjo 28 d. 20:26:33
2004 m. rugsėjo 28 d. 15:57:59
2004 m. rugsėjo 27 d. 20:43:43
2004 m. rugsėjo 27 d. 16:13:05
apsildys xess, taigi dar vienas privalumas eiti tenai. tikekimes kad susirinks daugiau publikos nei per Prieblandos Meta. anyway, kas zada eiti?