Šis serialas man išties labai labai patinka. Tik, kad dabar laikas netikamas galėtų pakeist nes dabar negaliu niekada pažiūrėt... Dabar labai daug serijų nesu mačius. Bet kai turiu progą pažiūriu angliškai per tokią svetainę.
Beribiai pasaulyje yra tik du dalykai - tai kvailumas ir visata. Bet dėl pastarojo nesu visiškai įsitikinęs. (A. Enšteinas)
Lijanuke rašė: bet man cia sitose serijose labai greitai viskas vyksta.. pries pora ar tris savaites jie dar ryskiai buvo vaikuciai tokie, o db jau paaugliai.. cia vasarai trbt tik kai kurias serijas rodo
Tikrai nerodo tik kai kurių serijų. Pati pagalvok: juk serijos nenufilmuoja per vieną dieną, o ir tarp sezonų juk būna tarpai. O kai mums rodo po dvi serijas per dieną, tai tada ir atrodo, kad jie auga akyse. O vat man tai tas ir patinka.
put in front of your optical to slow you down
And everytime you think you gotten past it
it's gonna come back around and tackle you to the damn ground...
neperseniausiai pradėjau žiūrėt. patinka. labai abejoju ar rudenį vis dar rodys,o per šį likusį mėnesį tikrai nespės pabaigt nes dar daug serijų liko. nors man tie pirmieji sezoai turbūt įdomiausi,nes dabar jie visi smarkiai pasikeitė
bet man cia sitose serijose labai greitai viskas vyksta.. pries pora ar tris savaites jie dar ryskiai buvo vaikuciai tokie, o db jau paaugliai.. cia vasarai trbt tik kai kurias serijas rodo
praeityje ir pasaulis saves ligi galo nesusinaikino. Tik pora Japonijos miestu ir likusi pavojinga pusiausvyra tarp ass & mouth, rytu & vakaru, juodu & raudonu, geru & blogu, blondinu & brunetu, pionieriu & skautu, kairiu & desiniu
Vieno tukstancio devyniu simtu keturiu su puse desimciu musu dievo metu paukscio gegutes devintadieni baigesi chaosas ir nesantaika kai maisesi dangus ir zeme. Bobute ir senelis liko gyvi. Ir to pasekoje as cia esu. Salmai viksrai minos ir skeveldros liko
He sees you when you're sleeping (Big Bro!)
He knows when you're awake (Big Bro!)
He knows if you been bad or good (Tabloidas)
So be good for goodness sake
Oh, you better watch out, you better not cry
Better not pout, I'm tellin' you why
2010 m. spalio 21 d. 00:19:04
2010 m. spalio 3 d. 09:57:17
2010 m. rugsėjo 1 d. 17:03:05
2010 m. rugsėjo 1 d. 16:54:05
2010 m. rugsėjo 1 d. 13:46:11
2010 m. rugpjūčio 6 d. 15:38:38
2010 m. rugpjūčio 4 d. 18:02:42
bet man cia sitose serijose labai greitai viskas vyksta.. pries pora ar tris savaites jie dar ryskiai buvo vaikuciai tokie, o db jau paaugliai.. cia vasarai trbt tik kai kurias serijas rodo
2010 m. rugpjūčio 4 d. 15:32:21
Life.. by Marshall Mathers What is life? Life is like a big obstacle put in front of your optical to slow you down And everytime you think you gotten past it it's gonna come back around and tackle you to the damn ground...
2010 m. rugpjūčio 4 d. 15:19:28
2010 m. rugpjūčio 3 d. 22:55:05
2010 m. rugpjūčio 3 d. 13:24:34
2010 m. rugpjūčio 2 d. 20:06:49
O aš dabar jį žiūriu ir stengiuosi nepraleist nei vienos serijos
tai pat bandau nepraleisti serijų, bet taip išeina, kad kartais negaliu!
2010 m. rugpjūčio 2 d. 12:26:08
2010 m. rugpjūčio 1 d. 23:09:57
2010 m. rugpjūčio 1 d. 22:53:00
2010 m. rugpjūčio 1 d. 13:48:27
2010 m. rugpjūčio 1 d. 13:47:15
2010 m. rugpjūčio 1 d. 13:37:02
2010 m. liepos 31 d. 21:04:07
2010 m. liepos 31 d. 21:04:07