violin rašė: va sian klausiau tos dainos,ir prisiminiau,kad tai Outkast-Miss Jackson,va kur klipas
joa, tie gyvuneliai idomiai atrodo toks netipiskas vaizdo klipas.
*for you i'd give up all i own and move to a communist country if you came with me of course*and i'd file my nails so they don't hurt you*lose those pounds*learn about football*if it made you stay*but you won't*but you won't*
Sometimes (Užblokuotas)
2005 m. rugsėjo 19 d. 16:31:36
B`Avarja - Angelay tai tikrai išskirtinis
Grand rapper writin' songs to me, ain't a mo'fuck...
All he had was a PC and a childish dream in his heart...
Well fuck him, bullshit like his always fallin' apart...
O Gustas tai tikras kopustas...
Gaila neprisimenu pavadinimo...Draugas rode:Karoci kazkokia merga patenka i mesininko isprotejusio chirurgo kabineta ir ten rodo kajp islupa aki ir kajp zarnas paleidzia...Man nebuwo slykstu,bet viena drauge suvimde...Sejp patinka visi evenescence klipai.Labai grazus...
Man tiesa pasakius,isvis nepatinka klipai.Nebent tie antikvariniai kokiu septyniasdesimtuju,kur grupes tik siaip performina ir viskas,kazkaip tokius idomu paziuret.Bet as labiau megstu visoms dainoms susikurt tam tikrus "klipus",jei taip juos galima pavadinti.
Tas albumas apskritai, manau. Nors pačiam albumui duota daugiau like'ų, nei atskiroms dainoms. Aš pati taip padariau. Bet atsimenu, kažkada norėjau sugrįžti ir deramai įvertinti visas dainas, bet tas laikas taip ir neatėjo, kaip dažnai būna...
Kaip keista, visad galvojau, kad From Her to Eternity seniai viena mėgstamiausių jų dainų, ir klausyta ne kartą, bet net nebuvau palike'inus, ir dar buvo tik 2 like'ai music'e!
Dauguma dainų jų gyvai atliekamos tikrai nuskamba geriau, ar gal tiksliau, palieka įspūdį, nes atliekama su daug aistros ir ekspresijos. Rings of Saturn turbūt vienas geresnių pavyzdžių, kaip stipriai gali skirtis tas įtaigumas.
Aš pasirinkau Skeleton Tree, nes aš niekad nebuvau tos dainos fanu, bet vakar koncerte kažkaip gražiai ausiai nuskambėjo ir nustebino. Bet iš tikrųjų daug dainų skambėjo stipriau negu studijoj.
Man tiek daug dainų imponuoja iš praėjusio vakaro, kad nežinau kokią ir pasirinkti dienos dainai, tad galimai mano reakcija bus pavėluota Beje, bus galima laukti ir įrašo iš manęs, kai tik atrasiu laisvesnę minutę.
2005 m. spalio 31 d. 18:57:54
Spekit is kokio klipo...
2pac - ghetto gospel.
2005 m. spalio 31 d. 18:46:28
tokie klipai kaip "Braking The Habbit' , "In The End'.
ir " Somewhere I Belong" rodo klase.....=]
ot=]]]
2005 m. spalio 18 d. 14:09:50
ot, sheize..
2005 m. spalio 18 d. 14:04:54
va sian klausiau tos dainos,ir prisiminiau,kad tai Outkast-Miss Jackson,va kur klipas
joa, tie gyvuneliai idomiai atrodo
*for you i'd give up all i own and move to a communist country if you came with me of course*and i'd file my nails so they don't hurt you*lose those pounds*learn about football*if it made you stay*but you won't*but you won't*
2005 m. spalio 15 d. 15:57:08
2005 m. spalio 15 d. 15:44:22
Spekit is kokio klipo...
2005 m. spalio 15 d. 12:55:31
2005 m. spalio 1 d. 09:51:05
2005 m. rugsėjo 24 d. 13:42:51
2005 m. rugsėjo 24 d. 13:38:47
pink floid - wall
crazy frog
2005 m. rugsėjo 20 d. 16:21:15
Linkin Park - Papercut
Nighrwish - Nemo
2005 m. rugsėjo 19 d. 16:35:54
2005 m. rugsėjo 19 d. 16:31:36
The singular of bitches is MDP... He's got screwed up, booed of just like his RnB B B... A kid with a hand in his pants thinkin' he's fuckin' rock... Grand rapper writin' songs to me, ain't a mo'fuck... All he had was a PC and a childish dream in his heart... Well fuck him, bullshit like his always fallin' apart... O Gustas tai tikras kopustas...
2005 m. rugsėjo 19 d. 16:20:58
2005 m. rugsėjo 18 d. 20:30:49
2005 m. rugsėjo 18 d. 19:29:09
2005 m. rugsėjo 18 d. 12:30:38
2005 m. liepos 15 d. 20:41:02
wa ten tai tooosas
2005 m. liepos 15 d. 20:33:11
2005 m. liepos 14 d. 12:23:05