Turbut tureciau paminet Bjork klipus "army of me" ir "human behaviour", ypac "human behaviour", taip pat rhcp "otherside" , incubus "megalomaniac" ir garbage "queer"
Pats pats pats nemoku apsakyti koks the source - you got the love, dainos jau net nebeprisimenu bet klipas atminty isliks ilgam... Toks...
reikia paciam pamatyti.. Siaip labai mielas klipas Tupac Amaru Shakur - changes, Taip pat geras kelly rowland - stole, paskui the offspring - the kids arent allright (ir siaip visi dbz klipai..)
Tikrai yra daug iv sitliu klipu kurie yra fajni, orrginalus ir pan. tai parodo visu komentarai. As manau kad orginaliausias, idomiausias klipas yra tas, kuriame skamba super dajniki, ir viskas orginalumo ribose
Kitokie nei visi yra Oasis-Wonderwall,Coldplay-Yellow,Verve-B iter sweet symphony-nes juose labai letai vystosi veiksmas,jei isvis vystosi,ir jie man tuo patinka O is tu,kur veiksmo Daugiau,tai RW-Rock DJ,Placebo-Pure morning,Roger Sanchez-Another Chance,ir dabar labai patinka Daniel Powter-Bad day
Man labiausiai patinkantis klipas yra Geile zeit(Juli)...nzn del ko as taip pakvaisus del sios dainos ir klipo...nors klipas nera kazkuo ypatingas, bet man jis mielas....
Silentist rašė: Gal tai butu Moby - In This World
labai sukreciantis...
Pritariu, sitas Moby klipas-kazkas nerealiai grazaus...ir liudno...
Dar man lb patinka sie klipai:
Tori Amos-Cornflake girl, Incubus-Megalomaniac, Garbage-Push It, Bjork-Oceania(nieko ypatingo bet man grazus..), Pearl Jam-Do the Evolution(gan sukreciantis..), Radiohed-Just, NIN-Closer... lb daug tu klipu turbut kuri busiu pamirsus...
Nežinau ar tie klipai, kuriuos ruošiuosi paminėti, išsiskiria orginalumu, įdomumu ar kuo nors apskitai, bet man jie laaaabai patinka ir yra tiesiog artimi, tokie kuriuos gera žiūrėti, prisipildau gerų emocijų, o mano manymu, to ir reikia, taigi mano favoritai šiuo metu atmintyje tik keli:
RHCP - Universally speaking, Can't Stop
Coldplay - The scientist
U2 - one
Travis - Why does it always rain on me
Nu žiūriu tikrai nedaug prisiminaiu, bet užteks...
Tas albumas apskritai, manau. Nors pačiam albumui duota daugiau like'ų, nei atskiroms dainoms. Aš pati taip padariau. Bet atsimenu, kažkada norėjau sugrįžti ir deramai įvertinti visas dainas, bet tas laikas taip ir neatėjo, kaip dažnai būna...
Kaip keista, visad galvojau, kad From Her to Eternity seniai viena mėgstamiausių jų dainų, ir klausyta ne kartą, bet net nebuvau palike'inus, ir dar buvo tik 2 like'ai music'e!
Dauguma dainų jų gyvai atliekamos tikrai nuskamba geriau, ar gal tiksliau, palieka įspūdį, nes atliekama su daug aistros ir ekspresijos. Rings of Saturn turbūt vienas geresnių pavyzdžių, kaip stipriai gali skirtis tas įtaigumas.
Aš pasirinkau Skeleton Tree, nes aš niekad nebuvau tos dainos fanu, bet vakar koncerte kažkaip gražiai ausiai nuskambėjo ir nustebino. Bet iš tikrųjų daug dainų skambėjo stipriau negu studijoj.
Man tiek daug dainų imponuoja iš praėjusio vakaro, kad nežinau kokią ir pasirinkti dienos dainai, tad galimai mano reakcija bus pavėluota Beje, bus galima laukti ir įrašo iš manęs, kai tik atrasiu laisvesnę minutę.
2005 m. liepos 14 d. 12:20:47
2005 m. birželio 30 d. 08:35:20
2005 m. birželio 29 d. 19:15:33
2005 m. birželio 29 d. 19:13:02
reikia paciam pamatyti.. Siaip labai mielas klipas Tupac Amaru Shakur - changes, Taip pat geras kelly rowland - stole, paskui the offspring - the kids arent allright (ir siaip visi dbz klipai..)
2005 m. birželio 23 d. 10:58:42
2005 m. birželio 22 d. 08:24:41
2005 m. birželio 20 d. 22:46:28
Guano apes - kumba ya,
the offspring - the kid's aren't allright
ir eminemo klipai
2005 m. birželio 18 d. 18:11:10
O gal koks geras zmogas imestu pink floyd high hopes i tako serva?
2005 m. birželio 17 d. 19:02:57
garbage - push it
garbage - queer
garbage - only happy when it rains
rhcp - californication
rhcp - otherside
rhcp - otherside vo va cia tai klipas...
2005 m. birželio 9 d. 15:11:01
2005 m. birželio 4 d. 10:02:27
garbage - queer
garbage - only happy when it rains
rhcp - californication
rhcp - otherside
2005 m. birželio 4 d. 09:46:16
2005 m. birželio 4 d. 09:38:17
2005 m. birželio 4 d. 09:20:41
Gal tai butu Moby - In This World
labai sukreciantis...
Pritariu, sitas Moby klipas-kazkas nerealiai grazaus...ir liudno...
Dar man lb patinka sie klipai:
Tori Amos-Cornflake girl, Incubus-Megalomaniac, Garbage-Push It, Bjork-Oceania(nieko ypatingo bet man grazus..), Pearl Jam-Do the Evolution(gan sukreciantis..), Radiohed-Just, NIN-Closer... lb daug tu klipu turbut kuri busiu pamirsus...
2005 m. birželio 2 d. 15:41:39
KISS - Lick it up
Red Hot Chili Peppers - Can't Stop
2005 m. birželio 1 d. 20:48:46
RHCP - Universally speaking, Can't Stop
Coldplay - The scientist
U2 - one
Travis - Why does it always rain on me
Nu žiūriu tikrai nedaug prisiminaiu, bet užteks...
2005 m. kovo 5 d. 00:11:45
JUK PRIPAZINTAS GERIAUSIU!
2005 m. vasario 26 d. 15:49:24
labai sukreciantis...
Ir taip pat labai sukrecia ir originalu: Roger Sanchez - Another Chance
2005 m. vasario 26 d. 15:36:10
2004 m. gruodžio 31 d. 20:03:26