definately vienareikshmishkai Michael Jackson - Thriller ir Smooth Criminal - sitie tikrai nestandartiniai, o vadinamieji - short films....ir tikria geriausi ever klipai....
man tai daug klipu patinka net negalechiau keliu ishskirti... bet pameginsiu:
rhcp - can't stop (shiaip ju visi klipai patiko...)
na daina tai nepatinka, bet all saints - under the bridge...
soalwax - e-talking
the streets - fit but you know it
joss stone - super duper love
blink 182 wisi be ishimchiu...
kaip ir daugiau taip greit nepamenu...
the wave can't stop
... ... ... ... ...
This life is more than just to read through
is cia neminetu, tai dar ispudi palieka yra Radiohead - Street Spirit, tu paciu Radiohead'u toks gana originalus yra Karma Police klipas, taip pat savotiskas yra ir Chemical Brothers - Star Guitar, tarsi mini filmas yra Sneaker Pimps - Post-Modern Sleaze, na Enigma - Return to Innocence tai tikriausiai visi yra mate
nermalas (Užblokuotas)
2004 m. gruodžio 10 d. 16:44:45
LP Crawling In The End Pts.Of Athry, MM Tainted Love, Deftones My Own Summer (Show It), Distrakted Forsaken, P.O.D. Youth Of The Nation ir Satellite, ....
Oj, tokiu tikrai nemazai... Nelly Furtado "Turn Out The Lights" ; Marilyn Manson "Tainted Love" (nezinau kuo jis man patinka, bet kazakip istrigo, sakyciau toks neeilinis... Gal del to, kad daina unreal...Net nezinau...) ; Dido "Don't Leave Home" (tik klipas fainas, o daina tai tik siaip sau) ; Garbage "Cherry Lips" ir dar daug kitu=)
man originaliausias bjork- Bachelorette..man jis laabai idomus...
nelly furtado turn off the light...dar yra keli faini bet neprisimenu...
p.o.d.- youth of nation....dar..
Tas albumas apskritai, manau. Nors pačiam albumui duota daugiau like'ų, nei atskiroms dainoms. Aš pati taip padariau. Bet atsimenu, kažkada norėjau sugrįžti ir deramai įvertinti visas dainas, bet tas laikas taip ir neatėjo, kaip dažnai būna...
Kaip keista, visad galvojau, kad From Her to Eternity seniai viena mėgstamiausių jų dainų, ir klausyta ne kartą, bet net nebuvau palike'inus, ir dar buvo tik 2 like'ai music'e!
Dauguma dainų jų gyvai atliekamos tikrai nuskamba geriau, ar gal tiksliau, palieka įspūdį, nes atliekama su daug aistros ir ekspresijos. Rings of Saturn turbūt vienas geresnių pavyzdžių, kaip stipriai gali skirtis tas įtaigumas.
Aš pasirinkau Skeleton Tree, nes aš niekad nebuvau tos dainos fanu, bet vakar koncerte kažkaip gražiai ausiai nuskambėjo ir nustebino. Bet iš tikrųjų daug dainų skambėjo stipriau negu studijoj.
Man tiek daug dainų imponuoja iš praėjusio vakaro, kad nežinau kokią ir pasirinkti dienos dainai, tad galimai mano reakcija bus pavėluota Beje, bus galima laukti ir įrašo iš manęs, kai tik atrasiu laisvesnę minutę.
2004 m. gruodžio 30 d. 23:12:06
Man patinka DARREN HAYES dainos, patinka ir klipai - kiekvienas turi savo siužetą, galima dainos interpretacija...
2004 m. gruodžio 28 d. 21:07:51
2004 m. gruodžio 28 d. 13:46:50
rhcp - can't stop (shiaip ju visi klipai patiko...)
na daina tai nepatinka, bet all saints - under the bridge...
soalwax - e-talking
the streets - fit but you know it
joss stone - super duper love
blink 182 wisi be ishimchiu...
kaip ir daugiau taip greit nepamenu...
2004 m. gruodžio 27 d. 19:02:26
2004 m. gruodžio 27 d. 12:49:46
2004 m. gruodžio 27 d. 12:37:11
2004 m. gruodžio 10 d. 16:44:45
2004 m. gruodžio 6 d. 20:39:39
2004 m. gruodžio 6 d. 19:48:01
2004 m. gruodžio 5 d. 17:44:16
2004 m. gruodžio 5 d. 17:37:19
2004 m. gruodžio 3 d. 13:36:41
2004 m. gruodžio 1 d. 10:36:17
2004 m. gruodžio 1 d. 08:12:56
nelly furtado turn off the light...dar yra keli faini bet neprisimenu...
p.o.d.- youth of nation....dar..
2004 m. lapkričio 30 d. 22:52:12
2004 m. lapkričio 30 d. 22:48:34
2004 m. lapkričio 16 d. 11:12:10
2004 m. lapkričio 3 d. 18:54:23
2004 m. spalio 31 d. 21:38:20
2004 m. spalio 31 d. 18:18:41